София МЛАДОСТ (18)

• 83 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София-Младост
Здравейте,
ние отскоро живеем в Младост 1. Още опознавам квартала и имам някои въпроси:).
Търся си хубав терен за каране на ролери. Дворът на 125-то не става.
Чавето, почти на седем, иска да ходи на уроци по китара. Къде мога да я запиша?
И да ми препоръчате хубава школа за модерни танци, пак за чавето:).
Аз, със своя скромен опит в квартала, мога да похваля Фит Кървс /гледам, че по-напред сте коментирали фитнес залите/.
В читалищета на Младост-1 мисля, че има модерни танци. Едно позната каза, че там ходи дъщеря и. Това, което е  С/у 10-то училище.

# 196
  • с/у ОколоМръсТното
Ангел една вечер го засякох в метрото, беше с китара, явно в Happy kids е отивал:). Ще проверя летните им оферти.

Ми не... По-скоро е идвал от урок по китара в ц-ра и се е прибирал в Младост. Да, той също взема уроци и вече е задобрял и преподава Simple Smile
Иначе учи в 10-то СОУ (по-точно в едно частно школо, намиращо се в сградата на 10то). Сега е абитуриент.
Преди няколко месеца говорих с него... Понеже и аз търсеХ учител по китара, а той се носеше с неговата.

# 197
Докато сме на тема уроци, да запитам - има ли някой добър учител по немски и/или руски в района на Младост?
Много моля за лични препоръки и координати на ЛС  Praynig Peace

# 198
  • София, България
Копирам си поста от темата за еко-бебетата:

Като сме на пазарска вълна, аз открих оня ден на пазара в Младост 1 (до Метростанцията) страхотен магазин с най-разнообразни дървени играчки, пъзели, кукли, конструкторчета, дрънкулки, образователни играчки ... невероятни неща. Виждала съм и други магазини с дървени играчки, но от този останах очарована. Нека не ви заблуждава, че се намира на пазара, преди да вляза си мислех, че е поредното магазинче с играчки тип "Всичко за левче". Но останах тотално заблудена. Чудни са нещата за подаръци по всякакъв повод!

Виждали ли сте това магазинче, намира се в безистена на пазара. А, още нещо - в същия безистен има магазинче, където пекът топли ядки. Семките не ме изкефиха много, но фъстъците, ах, фъстъците са божествени - точно както татко ги пече в къщи за нова година  Wink

# 199
Магазинът за дървени играчки има и сайт за онлайн поръчки- http://www.malchugani.com/, а ядките са Сами са ненадминати.
И на двата сме редовни клиенти. В детския магазин има и чудесно подбрани, на прилични цени всякакви други играчки.

# 200
аз си препоръчвам пколата софистик-живо в читалище бъднина младост 2, но нз дали в младост имат от всички видове танци или някои са им само в люлин

# 201
  • София
Има модерни танци в читалище "Бъднина". Peace Познавам учителките, защото те ръководят и групата по класически балет, в която участва дъщеря ми, и горещо ги препоръчвам. Peace

# 202
# 203

Като сме на пазарска вълна, аз открих оня ден на пазара в Младост 1 (до Метростанцията) страхотен магазин с най-разнообразни дървени играчки, пъзели, кукли, конструкторчета, дрънкулки, образователни играчки ... невероятни неща. Виждала съм и други магазини с дървени играчки, но от този останах очарована. Нека не ви заблуждава, че се намира на пазара, преди да вляза си мислех, че е поредното магазинче с играчки тип "Всичко за левче". Но останах тотално заблудена. Чудни са нещата за подаръци по всякакъв повод!

Виждали ли сте това магазинче, намира се в безистена на пазара. А, още нещо - в същия безистен има магазинче, където пекът топли ядки. Семките не ме изкефиха много, но фъстъците, ах, фъстъците са божествени - точно както татко ги пече в къщи за нова година  Wink
Много полезно инфо, благодаря  Hug

Да попитам Simple Smile - в Младост хигиеничен козметичен салон за кола маска?
Ходих при една козметичка на Плиска, но искам да си намеря в Младост някъде  Praynig

# 204
  • София-Младост

Много полезно инфо, благодаря  Hug

Ходих при една козметичка на Плиска, но искам да си намеря в Младост някъде  Praynig
В Младост-2 съм ходила, ако те устройва, на посл.сп. на 306 в блока.

# 205
  • София

В блока зад общината, до самата спирка. Много съм доволна от козметичката там.

# 206

В блока зад общината, до самата спирка. Много съм доволна от козметичката там.
Името знаеш ли на козметичниа салон, този високия блок ли?

Ала-Бла, кажи моля  Hug

# 207
  • София
Надявам се, че това няма да се смята за реклама. Името на салона е Атина Стил, във високия дълъг блок, намира се между ключаря и хранителните стоки. Аз започнах да го посещавам след положителните отзиви на една съфорумка, и въпреки че нямам опит с други салони, се радвам, че се доверих на мнението й.

# 208
Надявам се, че това няма да се смята за реклама. Името на салона е Атина Стил, във високия дълъг блок, намира се между ключаря и хранителните стоки.

Много благодаря  Peace

Сетих се, виждала съм го.

# 209
  • София
"Малчугани" е страхотно магазинче наистина, надуших го още първата седмица и съм редовен клиент:).
И аз си търся добра козметичка, но за почистване на лице, по възможност в Младост 1. Маникюристка също.

Общи условия

Активация на акаунт