София МЛАДОСТ (18)

• 83 386
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София-Младост
Момичета, а какво е тайгър спорт?   Embarassed Embarassed Embarassed
Не мисля, че има превод и значение в случая. Това, което знам е , че залата е направена предимно за таекуондо за деца, а покрай него и груповите занимания. Утре може да ес разходя да надникна, ако работят.

# 226
Ала-Бала   Peace щом Руми е там, да ти кажа нищо друго не ме интересува - доволна ли си от Йогата ? А самата зала хубава ли е?

luss буквалния превод е Тигърспорт - иначе е някакъв нов спортен клуб, онзи ден ми бяха сложили реклама на колата, но аз я хвърлих, защото нямах идея кой е там. Mr. Green

# 227
  • София-Младост
Ала-Бала   Peace щом Руми е там, да ти кажа нищо друго не ме интересува - доволна ли си от Йогата ? А самата зала хубава ли е?
О не съм я виждала залата. Но е направена от Ралица, която преподаваше йога-стречинг, тае-бо в Атлетик. Та последният път...март месец тя каза, че ще правят тази новата в Младост-4. Тогава и предстоеше теглене на кредит и разни подобни неща, а сега ти казваш, че е готова. Явно е дръпнала и Руми, което си е супер. Доста по-удобно ми се явява от Атлетик Simple Smile
Чиста йога, тип да се слеем с небето няма да повторя, ходих веднъж и ми беше много скучно. Но тази стречинг си е като тип пилатес да ти кажа Simple Smile

# 228
  • София
Да разбирам тогава, че Тайгър спорт е названието на клуба, а вътре ще тренират йога, тае-бо и други спортове. Защото не познавам Руми, не знам нито коя е, нито какво преподава... Така, че моля за извинение.

Но дъщеря ми иска да спортува и този клуб като гледам адреса не е много далеч от поликлиниката...

# 229
  • София-Младост
Да разбирам тогава, че Тайгър спорт е названието на клуба, а вътре ще тренират йога, тае-бо и други спортове. Защото не познавам Руми, не знам нито коя е, нито какво преподава... Така, че моля за извинение.

Но дъщеря ми иска да спортува и този клуб като гледам адреса не е много далеч от поликлиниката...
Руми е треньор по пилатес в Атлетик център и по всеобщо мнение на посещавалите занятията и е много добра. А този блок не  е особено близо до 25 ДКЦ, намира се в дясно преди кръстовището за към Бизнес парка, в дясно има бензиностанция Лукойл, но пък е на сп. на 113 и 413, така че от п-ката с автобус е за 5-10 мин.

# 230
Помните ли ме?! Mr. Green Това вместо "запис".

# 231
  • София

А трябва ли?  Mr. Green Mr. Green Майтапя се  Hug

# 232

Да  Hug

# 233
  • София
Ха, Октоподче, тия дни се чудех къде зачезна....
Че съседи ще ставаме Mr. Green .....ако ти помниш Wink

# 234
  • София

Разбира се! Как е твоето детенце? Харесахте ли някакъв "боен" спорт? Ние се отказахме от кунг-фу, след като треньора забрани му да пийне водичката...

[/quote]
Руми е треньор по пилатес в Атлетик център и по всеобщо мнение на посещавалите занятията и е много добра. А този блок не  е особено близо до 25 ДКЦ, намира се в дясно преди кръстовището за към Бизнес парка, в дясно има бензиностанция Лукойл, но пък е на сп. на 113 и 413, така че от п-ката с автобус е за 5-10 мин.
[/quote]

Да, даляч ми е. Тогава ще се насочим към Спортен център отсреща на Макдоналдс, има всичко:
http://sportclub-iliana.com/sofia/

# 235
Ха, Октоподче, тия дни се чудех къде зачезна....

Вече съм окончателно в Младост след като със съпругът ми се разделихме преди 2 месеца. Бяха бурна зима и пролет, сега ме чака лятото на голямото подреждане у дома. Адаптираме се. Mr. Green

Как е твоето детенце? Харесахте ли някакъв "боен" спорт?

Не, но още си спомня, че съм го наказала без детски филмчета за вечерта след тренировката. Laughing

# 236
Здравей, Откоподче.
Извинявам се, че се намесвам, но твоята история много напомня моята.. Simple Smile

Преместих се наскоро от Люлин в Младост по същата причина като теб. И то след 14 години съвместно съжителство /бракът ни е от по малко/. Накрая разбрах, че няма смисъл да се боря с "вятърни мелници" и се отказах... и се озовах в Младост. Мина какафонията с местенето и ремонтите. След известно време се оказа, че моят мъж се е "събудил" от блаженния си сън и се е променил тотално /ако някой преди ми беше казал, че човек може да се промени напълно, щях да реша, че лъже/. Дано промяната да е за постоянно.. но това е друга тема. Мисълтта ми беше, че преместването ми донесе много хубави неща. И пожелавам и на теб от сърце - дано новото жилище ти донесе  онова, което би те направило най-щастлива.

Е с местенето дойдоха и доста проблеми - като например ново място за спорт и нови приятели. Имам доста дейно момиченце и спорта ни е в кръвтта. Но съм много доволна от Конгфуто. Ние ходим в Оксиния в Младост 3. Тренировките се целогодишни и е за деца от 5 до 12 години. Децата могат свободно / и дори е препоръчително/ да пият вода. Всеки си носи шише за тренировката.

И на последно място остана спорта за "мама". Аз ходя на фитнес в Флайс до Бизнес парка. Мисля да посетя и новата зала в Младост 3 - Титан /нещо такова беше/. Много съм щастлива, че има пилатес в Тайгър спорт, че до сега не си бях намерила удобни часове. Със сигурност другата седмица ще намина и ще докладвам. Ако някой вече е ходил, моля да сподели впечатления.

Хубава вечер и много усмивки на всички Simple Smile

# 237
  • София
Здравейте момичета.
Видях,че сте записали Др. Мая Стефанова като педиатър.На мен личният лекар ми я препоръча за малката,но ми се иска да чуя и мнение на майки,чийто деца са записани или бяха записани при нея какво им е мнението,че трябва да се ориентирам вече към някой педиатър.Благодаря ви предварително  Hug

# 238
  • София
  И аз чакам отзиви за Тайгър спорт, тъй като ми е много наблизо, днес минах няколко пъти покрай него. Срещу нашият блок също така, доколкото схващам ще се отваря някакъв фитнес, но какво ще е точно не съм сигурна. Аз съм в 458 блок.

# 239
Simple Smile Значи сме почти съседи - аз съм в 451.

В тайгър ще ходя другата седмица - тази ще спортувам притичвайки от едно тържество към друго. Почти всички тържества от градинските и извънградинските занимания на детето са тази седмица.

В тази връзка дали ще има нещо за Деня на детето в Младост? Намерих само в Мола на Цариградско. Отделно гледам сега програмата на Детския панаир на 2 и 3 юни.

Общи условия

Активация на акаунт