София МЛАДОСТ (18)

• 83 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,да се регистрирам при вас.Живея в Младост 4 и на 10.11.2012г очакваме момченце.Сега открих темата и ми изглежда много полезна.Няма как да прочета всичко назад,затова искам да попитам какви са отзивите ви за педиатърката Катя Иванова от 25 поликлиника?

# 616
.... искам да попитам какви са отзивите ви за педиатърката Катя Иванова от 25 поликлиника?

Ако става въпрос за Екатерина Иванова, тя не е педиатърка. Съпругът й - Ясен Иванов е педиатърът. Просто практиката се води на нейно име. Ние сме при тях - аз и съпругът ми при нея, децата при Иванов. Общо взето съм доволна.  Peace Дават направления, не бързат с антибиотиците, подкрепят кърменето и късното захранване.

# 617
Моята дъщеря беше при Катя Иванова,на 1-вия етаж е кабинета,по рампата 1-вата врата се пада и после в ляво е кабинета...
Та аз лично не останах доволна и я сменихме.Непрекъснато и за всяко нещо ни изписваше Аб или ни пращаше в болница щот не и се занимава според мен,щом на хемоглобин 105 ми каза че детето ми е за болница с едва ли не анемия...абе неискам да плюя по никой по принцип,та просто аз не останах доволна,но това нищо не значи... Wink

# 618
  • с/у ОколоМръсТното
 ira_bebeto, добре дошла   bouquet
Лека бременност  Praynig

Момичета, особено тези от южен Пазарджик, респ. Мл.4... да ви питам нещо, може ли?  Laughing
Цяла нощ ми миришеше на пушеци... Сега споделям с колеги, те ме майтапят. Вие усетихте ли такова нещо? Предполагам, че е от финалните димни следи от пожара на Бистрица...

# 619
  • София-Младост
ira_bebeto, добре дошла   bouquet
Лека бременност  Praynig

Момичета, особено тези от южен Пазарджик, респ. Мл.4... да ви питам нещо, може ли?  Laughing
Цяла нощ ми миришеше на пушеци... Сега споделям с колеги, те ме майтапят. Вие усетихте ли такова нещо? Предполагам, че е от финалните димни следи от пожара на Бистрица...
През ноща не, но снощи преди лягане излязох да погледна към Витоша и тогава леко усетих мирис.

# 620
Снощи и ние усещахме пушек (но съвсееем слабо) и го отдадох точно на пожара на Витоша (за Младост 1А става въпрос).
Вероятно просто вятърът е задухал насам  Rolling Eyes

# 621
усещаше се снощи пушека,но днес казаха че вече е потушен пожара.

# 622
Добре дошла на Ира   bouquet
Да, усещаше се и снощи и онази вечер  Twisted Evil Crossing Arms поне при нас.

# 623
  • с/у ОколоМръсТното
Добре мацки, благодаря Ви  Hug
Ето, че не съм за 4ти км.  Laughing

# 624
Шани, и аз съм от Младост 4 и вчера до късно усещах миризма на дим. Мързеше ме да стана, да видя какво става на Витоша, но бях сигурна, че миризмата идваше от там.  Wink

# 625
Момичета знае ли някой дали цяла Младост няма да има топла вода от 1.08 или само тези 2-3блока които са в сайта на топлофикация? newsm78

# 626
Със срам ще призная,че значи става въпрос за д-р Мариана Иванова от 25 поликлиника  EmbarassedПрепоръчаха ми я само като Иванова,не знаех че има две педиатърки с тази фамилия  Embarassed Embarassed
Да попитам за впечатления от нея?

# 627
  • София-Младост
Момичета знае ли някой дали цяла Младост няма да има топла вода от 1.08 или само тези 2-3блока които са в сайта на топлофикация? newsm78
Цяла Младост...ТЕЦ София Изток затваря за профилактика от 01-15 август.

# 628
Ох направо избеснявам от това безумие.
2 седмици без топла вода е ...  doh

# 629
  • София-Младост
Ох направо избеснявам от това безумие.
2 седмици без топла вода е ...  doh
А по други квартали може да стигне до 2 месеца... Надявам се, че с тази подмяна на тръби това ще е последна година с подобни профилактики.

Общи условия

Активация на акаунт