София МЛАДОСТ (18)

• 83 408
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Elida, не ти трябва мъж за респект, ядосаната форумска майка е като стадо бизони. Mr. Green На един тийн се напъхах в колата през прозореца и му изгасих двигателя, а друг го гоних по нощница около колата поне 10 мин. Не знам к'во щях да правя, ако го бях хванала. Важното е, че изглеждах отстрани страховито и накрая той се извини. Laughing

Лени, нямаш грижи за кафето. Учителка не станах, но възпитавам целият квартал и форум когато съм в настроение. Mr. Green

# 646
Лени, нямаш грижи за кафето. Учителка не станах, но възпитавам целият квартал и форум когато съм в настроение. Mr. Green

Hug Hug Hug
Мдааааа, записвам си прилежно и ако ме стегне още малко капата с малката катерица, мога да ти я дам за 2-3 дни - гаранция имаш достатъчно поле за изява на педагогическите си знания  Crazy Flutter Mr. Green
Пък аз докато си почивам мога да заведа Мите на сладолед  Flutter Hug bowuu

# 647
  • София
Ако кафето го кръстите бира, ще дойда и аз  Laughing

# 648

Е ние така .... само от приличие към аудиторията го пишем кафе  hahaha Joy и щото е обяд още  Rolling Eyes Flutter Crazy Mr. Green

# 649
  • София

Е ние така .... само от приличие към аудиторията го пишем кафе  hahaha Joy и щото е обяд още  Rolling Eyes Flutter Crazy Mr. Green

А така  hahaha Пък то дет се казва, в Лъчони и кафе продават, за който държи  hahaha

# 650
  • София
Гери, 4 етажна ще е сградата. Дано не ви е много близо, но не съм забелязала да се разчиства там, макар че всеки ден минавам по локалната уличка зад вашите блокове, а балона, казвам на покритото футболно игрище до вашите блокове - отстрани в посока към МД.
Точно срещу нас е бъдещия строеж Sad .Като си представя прахоляка ,който ни предстой - лошо ми става  ooooh! .Единственото хубаво нещо ,е че поне ще се разкара от там една глутница кучета ,която вече няколко месеца си живееше безгрижно в това заграждение.
А това футболно игрище ,на мен пък ми е голям тормоз.Страшно е шумно от там и се вика и крещи до малките часове на нощта.

Elida ,аз бих звъняла къде ли не и на 112 и на 116 и на който и друг номер.Станала съм малко като лоша лелка  ,ама не съм длъжна да търпя подобни неща.

# 651
  • София

Тъй де, то бирата си е обедно питие...

# 652
  • sofia
И да ви похваля една стоматоложка в района - д-р Надя Мустафа - кабинета и е в бл.247 на колелото на 306 - ако някой има нужда да свирне ще дам телефон на ЛС. Peace
От години ходим при нея цялото семейство. Страхотна е, изключително внимателна.

# 653
Мирта, радвам се че и друг отзив има хубав за нея - ние попаднахме при нея по спешност с едната ми племенница, защото се оказа че имаме общ познат, но останах очарована от реакцията и професионалното и отношение затова и споделих тук  Peace

# 654
  • София
Здравейте момичета.
Видях,че на първа страница има телефон на д-р Мая Стефанова и исках да попитам някой знае ли с какво работно време е,че искам да отида да говоря с нея дали ще ни стане педиатър,но в тези жеги не смея да излизам напразно да не направим точно накрая някоя беля с бебка  Embarassed

# 655
  • София-Младост
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 12 юли 2012 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове до Околовръстен път, резервоар „Изток”, кв. „Малинова долина”, ще бъде понижено налягането на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк „Горубляне”, жк „Полигона”, жк ”Младост” 1, жк „Младост” 1А, Окръжна болница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена до Окръжна болница.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

# 656
Т.е. сега ще имаме ниско налягане на водата изобщо, а от първи август никаква топла вода?
Чудна работа!

# 657
  • София - Младост 1А
...
И да ви похваля една стоматоложка в района - д-р Надя Мустафа - кабинета и е в бл.247 на колелото на 306 - ако някой има нужда да свирне ще дам телефон на ЛС. Peace

Може ли и на мен моля! Знаеш ли дали работи със ЗК, дали работи в събота и има ли ренген при нея?

# 658
Помогнете ми да облека една тройка мъже. Blush

Търсят се есенно-зимни дрехи за три момченца.
Размер на дрехите 98 - 110 см.
Размер на обувките N26, N27.

Който има възможност да помогне, моля да се свърже с мен!

# 659
Октоподич и тримата мъже ли са на таз крехка възраст? Ще огледам, ама дали има нещо останало, че повечето омалели неща отиват при племениците  Simple Smile Heart Eyes
Дрина, сега ще ти пусна телефона, не знам дали работи със ЗК защото ние отидохме спешничко и ни прие извън работното си време. За рентген нямам идея дали има - но можеш да питаш като я чуеш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт