София МЛАДОСТ (18)

• 83 056
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте !

Темата е страхотна - толкова полезни неща , спестяваш много време в търсене в нета .

Аз живея в Младост 3 - бл.330 А , имам син Кристиан , роден на 14.07.2011 г.
Вчера се записах в форума - търся частна детска градина в Младост и Дървеница и мисля, че тук мога да намеря мнения и препоръки - за което ще съм много благодарна.
Ще следя темата - отскоро сме в Младост и доста неща още не знам за квартала .
Хубав ден на всички !

# 661
Здравейте,

Някой да има инфо защо в пощенски клон 1784 на Младост 1 са спрели да получават пратки от Англия?

Мерси

# 662
  • София-Младост
Който се чуди за вечерята...:
http://great.bg/%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%8 … D0%BC%D0%B85.html

# 663
Мерси Ала-Бала, подсигурих си вечерята за утре.  Wink

# 664
  • София
И аз благодаря!  Hug

# 665
  • София
Ще съм благодарна, ако ми препоръчате къде в Младост (1, 2, 3, 4) мога да си направя качествена кола маска. Бях много доволна от една козметичка в салон "Fairy" (зад Билата в Младост 1А); мисля, че Ася се казваше, но не съм ходила там от миналата година и се притеснявам да не са я сменили. Rolling Eyes

# 666
  • София
Ще съм благодарна, ако ми препоръчате къде в Младост (1, 2, 3, 4) мога да си направя качествена кола маска. Бях много доволна от една козметичка в салон "Fairy" (зад Билата в Младост 1А); мисля, че Ася се казваше, но не съм ходила там от миналата година и се притеснявам да не са я сменили. Rolling Eyes

Атина стил, блока зад общината в Младост 3, Ванчето. Много е добра, видях препоръки за нея точто тук във форума, престраших се (цял живот козметичка не бях виждала), и направи чудеса с мене.

# 667
Здравейте !

Темата е страхотна - толкова полезни неща , спестяваш много време в търсене в нета .

Аз живея в Младост 3 - бл.330 А , имам син Кристиан , роден на 14.07.2011 г.
Вчера се записах в форума - търся частна детска градина в Младост и Дървеница и мисля, че тук мога да намеря мнения и препоръки - за което ще съм много благодарна.
Ще следя темата - отскоро сме в Младост и доста неща още не знам за квартала .
Хубав ден на всички !

Още един със същото търсене за градина! пишете моля! Разликата е че моето детенце е с 8 месеца по-голямо. Приемам и за бавачка предложения, но ще искам подробна информация от препоръчващия - най вече да разбера дали си съвпадаме като възгледи относно възпитанието с дамата която ще ме замества

Към ЕМИ- от предишното ми интензивно търсене  знам че е най трудно с намиране на частни заведения за около годинка! също има значение дали е проходило детето.
п.п - ЧРД на патерици на твоето детенце, да е много здраво,щастливо и много да радва всички, най-вече мама!

# 668
Частна детска ясла Коколино, Бърборанчета.
От 3 години нататък Меридиан 22, ЕСПА.
За radina09 и emi ilieva - отделно има още няколко занимални и детски центрове за почасови занимания с деца.

# 669
  • София
Момичета ,препоръчайте ми къде в близост мога да си направя медицински педикюр.Много са ми зле ноктите на палците ,постоянно врастват.Иска ми се този път да пробвам да реша проблема без хирург.

# 670
  • София-Младост
Момичета ,препоръчайте ми къде в близост мога да си направя медицински педикюр.Много са ми зле ноктите на палците ,постоянно врастват.Иска ми се този път да пробвам да реша проблема без хирург.
Ако те устройва на 5-те кьошета... Иначе в Младост-4 преди ходех в салон Руж, там обаче ме правеше една от собственичките Люси, нямаше изрично мед. педикюр, но тя е изкарала и курс и просто всичко беше перфектно. После спря да работи и аз от тогава не съм ходила.

# 671
  • София
Атина стил, блока зад общината в Младост 3, Ванчето. Много е добра, видях препоръки за нея точто тук във форума, престраших се (цял живот козметичка не бях виждала), и направи чудеса с мене.

Много съм ти благодарна за препоръката! Ходих днес при нея и съм много, много доволна! Много приятна и добронамерена жена, чудесно отношение и перфектна работа! Peace

# 672
  • София
Здравейте момичета!
Ходих днес при д-р Мая Стефанова,обаче няма никакви свободни места при нея за нови бебчета.Някой може ли да ми препоръча друг добър педиатър.Видях,че сте изредили няколко педиатъра,но така само по име нищо не знам за тях  Confused Ще се радвам ако можете да ми препоръчате някой.

# 673
Аз съм при д-р Вашева и позицията ми спрямо нея е неутрална. Добре се разбираме, но аз я ползвам като бюрократ - за направления и бележки. Никога не ми отказва да ме прати при дуг, а аз пък не съм излекувала дете с нейни предписания.

# 674
  • София
Ала-Бала ,и 5-те ккьошета ме устройват.

Още нещо ,някъде назад в темата ,някой беше дал кординатите на техник на перални ,но нещо не мога да намеря тези постове.Ако може да ми дадете някаква препоръка ,че на свеки пералнята пак нещо се е скапала.

Общи условия

Активация на акаунт