SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 809
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Тези бразилки (и то момиченца) веднагически са го сгепцали за снимка тц-тц-тц Mr. Green

# 646
още един много сериозен проблем тресе СПН обществото, а именно как да реагираме на естественото окосмяване на Джаред от серията снимки 'Венер се ражда от морето' и съответно липсата му в сцените по без риза/тениска.
Да им имам терзанията  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 647
  • # супернатурална #
Аз, специално  Laughing , предпочитам маалко по-епилирани, но за Джаред ще направя компромиси всякакви, дори ще поема риска да измъквам косъмчета от зъбките си  Shocked Пък и на него много добре си му седеше, особено тази тънка космата линийка, която започва от пъпа и завършва незнайно (уви) къде. Подкрепям с две ръце (и с ножче, и с охлаждаща пяна) и варианта на Импалка  smile3521

Ох, ама този човек много спортува, беее! Вече не съм сигурна, че ще му издържа на темпото  Tired  Joy
Е, нали и ти караш колело, все ще успееш да го догониш Mr. Green

Да, ако му падне веригата. Или ако му се схване мускул, а аз му се притека на помощ  Praynig и приложа мануална терапия върху засегнатото място...и не само там.

# 648
Има и обидно кратко клипче с Джаред на колело: http://globotv.globo.com/globocom/ego/v/jared-padalecki-da-serie … a-no-rio/1938226/ . Поне да го имаше как го яхва Mr. Green . Пфю!

# 649
Аз пък видях една снимка на Дийн във фейса и случайно погледнах колко хора са я коментирали - дръжте се - 3370, и продължават да коментират. Mr. Green

# 650
  • # супернатурална #
А аз попаднах на това и много се смях  Laughing

Лека нощ  Hug

# 651
Аз пък видях една снимка на Дийн във фейса и случайно погледнах колко хора са я коментирали - дръжте се - 3370, и продължават да коментират. Mr. Green

И какво толкова й коментират? Mr. Green Кой номер обувки носи, вероятно? Или пък обсъждат старата (и в повечето случаи невярна) зависимост между големината на ходилата и размерите на някои други работи? Mr. Green

# 652
Не се зачетох, Дейна, просто зяпнах като видях броя им, друг път не съм виждала чак такава цифра. Grinning Не помня колко бяха тези, които са гледали снимката, но вървяха някъде към дванайсет хиляди. Ще отида да видя верно кво толкова коментират.

Редактирам се, щото разбрах. Просто заглавието на снимката е "Caption this photo". И аз съм една, само пиша, без да чета.

# 653
Апокалиптик, задали са им задача да коментират снимката, затова толкова усърдно са накоментирали отдолу. Това, което ме изкефи беше:
"nobody puts baby in the corner of the couch!!"
"I could be on Busty Asian Beauties right now..."
""Quit reading my diary, YOU IDJIT!!!"
"Sam's diary is way more disturbing than I thought it would be !"

# 654
Промо снимки от 7x23 - Survival of the Fittest - Цък.

# 655
Supernatural - There Will Be Blood Producer's Preview

Ух, колко е готин Дийн на тези снимки!  Heart Eyes

# 656
Промо снимки от 7x23 - Survival of the Fittest
У, каква голяма прободвачка за сърцето на Дик (Heart Eyes).

Поредна снимка от Рио:

Миша отговаря на въпроси на фенове:

Остава Дженсън.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 13:31 от Impala

# 657
това е снимката!!!!

о... вече ста я пускали.... извинявам се.. напоследък съм ужасно разсеяна...

# 658
  • В средата на времето
"Sam's diary is way more disturbing than I thought it would be !"

Това ми хареса най-много. Simple Smile, защото идеално се връзва с физиономията на Дийн.

"nobody puts baby in the corner of the couch!!"

А тук смешката не я схващам нещо Thinking

Поредна снимка от Рио:

Абе този Клиф докато е с Джаред... кой е с Дженсън по същото време? (много екзистенциален куесчън е това)

# 659
Поредна снимка от Рио:

Абе този Клиф докато е с Джаред... кой е с Дженсън по същото време? (много екзистенциален куесчън е това)

Тренерката, най-вероятно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт