SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 814
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!

Има и кратко плажно клипче с Джаред, но там се виждат предимно атлетичните форми на Клиф  Mr. Green

Ето го - http://ego.globo.com/videos/t/todos-os-videos/v/jared-padalecki- … a-no-rio/1936623/

# 631
  • # супернатурална #
Добро утро  Grinning
Снимки от последния епизод. Е няма начин папА да не цъфне  Mr. Green
Още се събирам след вчерашните снимки. Не знам какво ще е, ако го видя на живо  Tired

# 632
Оцелях Laughing . Изморена и разсеяна съм цял ден Crazy , но оцелях. Благодарна съм за папараците, фитнеса, студената морска вода Mr. Green .

Oтносно последните два епизода,
Скрит текст:
трите вида кръв са ми ясни, но незнайно защо започна да ме притеснява костта от праведен човек (aко това разбираме под 'смъртен') Rolling Eyes .

A! И още нещо - защо Боби се появява в банята при Диййн, докато се къпе, докато си мие зъбите (по риза и тениска!) Thinking ?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:27 от Impala

# 633
A! И още нещо - защо Боби се появява в банята при Диййн, докато се къпе, докато си мие зъбите (по риза и тениска!) Thinking ?
И аз да бях духка и аз щях да се появявам по това време.  Mr. Green

Относно скритият ти текст
Скрит текст:
И мен ме притеснява това. Кого ли ще изкарат толкова свят?

There Will Be Blood Supernatural CHCH Promo

# 634
  • София
Момичета, сканирах го!  Party

Преди малко изпратих имейл с рисунката, за да участвам в проекта за Джаред.  Blush Flutter

Скрит текст:
Нямам идея и аз кого могат да изкарат чак толкова чист. Сигурно ще попаднат на някое невинно девойче някъде...  Rolling Eyes

Прекрасни са снимките на Джаред! По-често да ходи на плаж и да ни радва така, направо към нашето черноморие да мине.  Whistling Laughing

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 15:14 от Oniyuri

# 635
Oniyuri, получилсе е страхотен, поздравления   bouquet

Кой каза папА  Blush  Twisted Evil

# 636
В tumblr.com e имало истински хаос заради снимка на апетитно мъжко дупе, тагната като Dean Winchester. Не мога да пусна източника, 'щото аватара е, меко казано, неприемлив, но ето ви поне снимката:

Заблудени оФце-аматьорки Joy .

# 637
сега да не изказвам неподготвена... ама ако това е дупето на Дийн - то може би е на младия вариант.... защото не ми прилича да е на Дженсън... но понеже всеки греши понякога, отивам да сверя за всеки случай.... а аз нали съм префекционист, ще се постарая много съвестно да проверя - не ме чакайте....

# 638
# 639

ТОМАС! ТОМАС КОЛТЪН ПАДАЛЕКИ!
Лелелеллелелеле, невероятна снимка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Извинете за неадекватната реакция... Ама КОЛКО МУ ОТИВА ДА Е ТАТКОООО!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Томас е СВРЪХЕСТЕСТВЕНО сладко бебе!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 640
Това не е дупето на Дженсън.

Снимката на Падалекови и много мила.  Heart Eyes

# 641
Солти ме е преварила с изтеклата снимка от частната колекция на Падалекови. Simple Smile
Прекрасно фото. Малък Томасчо е сладурче, а родителите му изглеждат много щастливи! Heart Eyes Heart Eyes

Аз напоследък не пиша, но ви чета чинно и се наслаждавам на снимките и коментарите, които пускате. Трудовите и семейните неволи като ме поотпуснат малко, отново очаквайте включване от моа.

(допънение) Мокрото дупИ по никакъв начин няма как да е Дийново - проверявано е многократно - макар прекия сравнителен материал да е оскъден, дотолкова поне можем да си познаем любимото Уинчестърско дупе на по-големия брат.
Аматьорки са тези, които твърдят обратното.

# 642
  • # супернатурална #
Ooo, това е най-прекрасното бебе, което съм виждала  Heart Eyes След моето, де  Laughing Джен също изглежда много добре. Моите "бицепси" след раждането бяха почти колкото на Джаред, но те толкова мускулести  Mr. Green В коментарите под снимката прочетох, че е крадена. Тоест, пусната е без позволението на родителите ли?

За дупИто... newsm78 Прекалено ми е "бразилско" за Дженсън. Ама бедрата много ми харесаха  Whistling

Ох, ама този човек много спортува, беее! Вече не съм сигурна, че ще му издържа на темпото  Tired  Joy

# 643
Галче, ето какво пише за снимката:
Цитат
Hey gang just so y'all know the picture of little Thomas was leaked without the Padalecki's permission. Please don't post it and if you have posted please delete it!! We all respect their privacy and their wishes please make sure to do the right thing and spread the word too!! Thanks!!:)

Иначе са много сладки, естествено.

Oniyuri, страхотно рисуваш. Нали помниш, че ми разреши да го взема за аватар? Да не си забравила Grinning

Ох, ама този човек много спортува, беее! Вече не съм сигурна, че ще му издържа на темпото  Tired  Joy
Е, нали и ти караш колело, все ще успееш да го догониш Mr. Green

# 644
Дейна Hug ,
Пращам моджо spoko срещу всякакви несгоди (*къш от Дейна! къш, къш!*) и една близалка. Да знаеш, че би ми било много приятно ако гледаме заедно финала онлайн другия петък, както миналата година.

С дружни усилия ще го изцедим Shocked изтОщим, сигурна съм.

Освен кампанията за спиране разпространението на снимката с бебето, още един много сериозен проблем тресе СПН обществото, а именно как да реагираме на естественото окосмяване на Джаред от серията снимки 'Венер се ражда от морето' и съответно липсата му в сцените по без риза/тениска. Едни смятат, че без е по-добре, други - че това е признак на мъжественост. Моето мнение: предпочитам без или със съвсем малко - освен, че така съм свикнала, не го намирам и за никакъв признак, 'щото в противен случай щях да обяздя направо на плажа един силно мъжествен чак по гърба чичо, вместо да избягам в стаята Blush . Специално за Джаред, ако ми падне между краката в ръцете и нямаме много време, наличието на косми изобщо няма да намали ентусиазма ми Laughing . Ако имаме повече време, има два бързи начина за привеждане във вид, удобен за... там каквото правя Whistling и един много бавен, в случай, че харесва болка Mr. Green . Та така... Да им имам проблемите Laughing .

PS. Докара ми се колело Crazy , ама нямаме Sad . Има обаче едни лапета... Може да ги примамя/излъжа с нещо сладко Joy ... Склоняваща към диабет педофилка bowuu Joy .

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 12:31 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт