SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 766
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
аз доколкото разбрах май това е негов племенник

# 61
  • гр. София
Розе, много увлекателно пишеш, жалко, че не си в екипа на сценаристите, та да пораздвижиш историята около левиатаните.

Тъй я! Като не си знаят интереса нека се излагат пред феновете!  Crossing Arms

Laughing

# 62
аз доколкото разбрах май това е негов племенник

Да, наистина му е племенник.Имаше някаква благотворителна акция за него.

Една много сладка снимка на Джен с брат и.Не знам нова ли е или стара.Дано скоро видим и Томи.

Розе,   bouquet за продължението.

# 63
В коментарите за тази снимка пише, че са с една и съща риза, но на мен не ми изглежда така. Май материята е различна  newsm78
Ризите са подобни, но не и еднакви. Импала каза. Хау Joy !
PS. Като прокарам бааааавно ръце по материите и опипам всички ръбчета, издатинки и подробности, ще кажа пак. Най-добре ме пробвайте с джинси и бельо. Ще прокарвам продължително и постъпателно-възвратно, ама повече постъпателно-възвратно, отколкото продължително Mr. Green .

PS. Mило Heart Eyes ,
Накиприх се спИцЯлно в унисон с твоя цвят hahaha .

Редактирам заради линк към предпоследния етап от гласуването на eonline.com
и допълвам картинката със съперниците от сайта

с другата половинка от прелестния тексаски тандем:
(дабъл цъкабъл)

И още веднъж допълвам с нова снимка от Туитъра на Джаред:

Hangin here on set with my friend @se4realhinton!
She passed on the hour long hug from all y'all!!
Thanks!
http://twitter.com/#!/jarpad/status/186929359318298624/photo/1
Безплатна и доброволна Едночасова гушканка?! Цуп Crossing Arms !

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 20:38 от Impala

# 64
с другата половинка от прелестния тексаски тандем:
(дабъл цъкабъл)

аз да кажа, че гледах New years eve  - съвсем навреме - и през цялото време си мислех, че Джош Дюамел ми напомня на Джаред... или то вече всички ми напомнят на него...

според мен даже Джаред е по-хубав, но това си мислех, защо този го бутат във всякакви филми, не че е лошо момчето, ама не е наше, а Джаред не.... искам Джаред да гледам в разни касови филми...

а освен това героят на Джон Бон Джоуви във филма се казваше Дженсън.-.......

# 65
  • # супернатурална #
Ми то СПН е навсякъде около нас  Laughing Аз пък днес така се зарадвах, като ме питаха в една тема кой е мъжът от подписа ми. Все едно моя собствен похвалиха  Laughing

PS. Като прокарам бааааавно ръце по материите и опипам всички ръбчета, издатинки и подробности, ще кажа пак. Най-добре ме пробвайте с джинси и бельо. Ще прокарвам продължително и постъпателно-възвратно, ама повече постъпателно-възвратно, отколкото продължително Mr. Green .

И продължително, и продължително  Party Поне до изземането на матрял за ДНК тест.  Mr. Green

hahaha

P.S О-О-Оранжевое море....  Joy

# 66
Хах, страхотни картинки.
А за племеника на Дженсън ми стана супер тегаво. Браво на целокупното СПН фенство, че така се е организирало. Ние сме могъща сила.

# 67
Знаем ли вече, че 7.23 ще се казва 'Survival of The Fittest', вместо 'Get Dick'? Обърках се Crazy .

И продължително, и продължително  Party Поне до изземането на матрял за ДНК тест.  Mr. Green
E да де, и аз т'ва имах предвид, ама че ще стане зупаа шнеле - а съм ги пипнала, а са ме намат'рялили до ушите Joy .
Ех, как обичам да ме drive wild Whistling ...

# 68
Ооо, Импалка, добре завърнала се!  Hug Поздрав за добре дошла.  Wink

# 69
  • В средата на времето
Да направя един  "запис" в новата тема Grinning  Снимките в пост 1 са супер подбрани  bouquet  Simple Smile

Злате, гифчетата са  smile3544  Heart Eyes

# 70
  • гр. София
ИзиHug къде се загуби?!

# 71
  • В средата на времето

Hug Не знам, но се намерих  Simple Smile

Ще ходя да чета назад. Сигурно сте обсъдили вече из основи последната серия  Simple Smile
На мен ми беше забавна. Гарет е много добър образ Grinning и песента, която звучеше, докато слизаше от колата му лепна като дъвка Grinning

# 72
Ооо, Злате, благодаря Hug . *Импала размаз*

... песента, която звучеше, докато слизаше от колата му лепна като дъвка Grinning
Точно намерих гартовата музичка: Bell Biv DeVoe - Poison (1990) - покъртително Joy .
E, не мога така! Tрябва да си оправя вкуса с истинскa Poison Heart Eyes .

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 13:13 от Impala

# 73
  • # супернатурална #
 hahaha

Лудииии  Joy Дали го има на гифче, клипче...45 минутна серия  Joy

# 74
hahaha

Лудииии  Joy Дали го има на гифче, клипче...45 минутна серия  Joy

Филм от 3 часа(като безсмъртния ВнП) Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт