SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 32 491
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • # супернатурална #
Даже и цуни-гуни няма, само Дийн, ама веднъж. Не е честно така, искам още Mr. Green

Айде целуни пъпче тогава.

Аз пък искам осми сезон  Crossing Arms А в почивките поне по един касов филм от всеки  Laughing

# 91
Кротко *припад*.

Галче,
20% от чуждо са си като 5х20% от свое. Нъл тъй?

# 92
последно кога ще се разбере със сигурност ще има ли сезон или не - и какви са тези приказки, че Сара се оттегля, ако няма да има сезон?

# 93
А сигурно ще има нов сезон.Все пак СПН има хубав рейтинг в CW.

Аз пък искам осми сезон  Crossing Arms А в почивките поне по един касов филм от всеки  Laughing

На кантар съм за 8-ми сезон, но за касови филми съм с всички крайници. Laughing

Нова снимка

"Just wrapped up another great day on set roughing up the boys and having a few laughs."
Via @HeadKase_1 (Kevan Kase) Twitter

# 94
Здрасти, здрасти!

Попаднах на едно прекрасно видео, което не мога да не споделя:

Отдавна си мисля и все повече се убеждавам, че е вярно - Supernatural and Poets of the Fall are meant to be! Е няма други текстове и мелодии, които да се връзват толкова много! Heart Eyes

# 95
  • # супернатурална #
20% от чуждо са си като 5х20% от свое. Нъл тъй?

Как чуждо, то си е мое, мое, наше! Само е на чуждо място, което прави дубъл удоволствие, без значение колко и кои точно проценти прилапаш  Mr. Green

Всъщност, кога наистина ще се разбере за евентуален 8-ми? За седмия до последно не се знаеше, даже май след края на снимките на последния епизод се бяха снимали всичките, като за спомен, и аз изтръпнах  Laughing

# 96
Aз не знам, но май се радвам за Сара, че се маха  Rolling Eyes
И си искам  Crossing Arms и осми и девети и .... сезон и няколко десетки касови дългометражни филма.

aх коремчетоооо

# 97
кажете ми защо така недолюбвате Сара

# 98

Да, за мен също е непонятно. Сара добре се справяше според мен. Е, не е Крипке, но все пак той е създателят на шоуто и сам той му е давал живот 5 години. Щом се е доверил точно на нея след като 5-годишния план приключи, значи е имало за какво. Иначе не беше чак толкова зле. След 5 силни сезона, нормално е феновете да са със свръхочаквания, а историята малко да се е поизчерпала.

Колкото до 8 сезон... по-скоро за него съм раздвоена дали искам да има или не.

# 99
обяснете още нещо на непросветените....

изчетох статията за Сара, но там пише, че се оттегля като шоурънър, нищо не пише за сценарист...

сега ми обяснете каква е разликата Simple Smile)))

и ако ми се чудите на въпросите.... ще кажа, че все пак съм се просветила от както дойдох при вас... при първия си пост въпросите бяха кой е Сам и кой Дийн.... така че съм еволюирала Simple Smile))

# 100
  • # супернатурална #
Щото очаквахме, че като жена, повече ще ни влезе в положение и ще ни радва поне през серия  Laughing
Шегувам се, аз срещу Сара нямам нищо, все пак:

Но пък от друга страна ще ми е интересно да видя някакъв различен почерк. Само писалките да са същите  Laughing

# 101
Но пък от друга страна ще ми е интересно да видя някакъв различен почерк. Само писалките да са същите  Laughing

Галче, "миуо", както ти вика Импалка, някъде на специални курсове ли ходиш, за да се научиш на такъв начин на изразяване или си ти иде отвътре Mr. Green Ако е второто, нямаш равна Grinning Grinning hahaha

"Подсъзнанието може всичко", беше казал някой. Хихи

# 102
Специално с/у нея нямам нищо против, но просто мисля, че пренесе сериала в съвсем друга чистота.
От както тя стана НАЙ-най - ... ами сериала тръгна на долу. 6-ти сезон е най показен. Ако не бяха момчетата да го спасят със своята неотразима красота и игра, мисля, че ще ше да загине отдавна, а и нямаше да гледаме 7-ми сезон с бегли забежки за 8-ми.
Може и да не съм права, но това си е мое мнение.

# 103
Аз искам осми сезон без Сара. Бичито е напълно права за 6ти сезон. А, Дейна, не мисля, че в този бизнес може да се говори за доверие, всичко е пари там. Според мен Сара е успяла да се навре в екипа и вероятно са получили негативни отзиви за шоуто или сама се е видяла, че за нищо не я бива, и си тръгва. Правилно постъпва като се маха.

# 104
Аз пък много си харесвам Сара. Въобще целия екип го харесвам. А според мен сезоните не вървят, щото се работи на парче. А пък 6 сезон беше в пъти по-добър от този в момента.

Дейна, откъде ги намираш тези клипове Heart Eyes

Joy

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 11:14 от Apocalyptic city

Общи условия

Активация на акаунт