SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 32 484
  • 746
  •   1
Отговори
# 105

Апокалиптик, какво е туй je suis moi в подписа ти, какво исках да кажеш?

# 106
Ами казвам това, което казвам или иначе казано Je suis moi. Какво неясно има тука? Mr. Green

# 107
чудех се дали не си искала да направиш референция към тази песен

иначе не се използва много много в ежедневната реч в такава формулировка, затова те питах какво точно исках да кажеш Simple Smile

мислех, че ни тестваш дали знаем песента Simple Smile

# 108
Абе Белс, точно песента е, нали като цъкнеш на подписа и се вижда  Mr. Green

# 109
  • гр. София
Белс, на принципа "мене ме не питат ма я току да си кажем" ще ти кажа, че точно към тази песен реферира Апокалиптик. Това в подписа й е линк.
Ох, чуден клип! Така обичам цирк!  Heart Eyes За френската реч да не говорим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП: де що има френско и аз да се намеся  Mr. Green Барабар Петко с френскоговорящите  hahaha

Хаха, с Апокалиптик сме писали заедно  Laughing

# 110
извинявам се, тотално съм се побъркала значи.....

# 111
  • гр. София
То пък щото ние сме едни нормални  Laughing
Нали знаеш, че имаш едно голяяяямо черпене от мен?  Wink

# 112
някой може ли да ми изнамери онзи безумен линк с безумни реклами дето използваха Дженсън за какво ли не, дори украински ватман Simple Smile

поредното доказателство, че днес не съм в ред... първо дори не забелязах линка в подписа на Арокалиптик, а сега почнах и в лилаво да пиша.....

# 113
  • КиТ
 Whistling Whistling Whistling
Само кажете как се казва момченцето(бомбона)на Джаред Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Осми сезон  Shocked Shocked Shocked боже опази Rolling Eyes

Галче,
20% от чуждо са си като 5х20% от свое. Нъл тъй?

Как чуждо, то си е мое, мое, наше! Само е на чуждо място, което прави дубъл удоволствие, без значение колко и кои точно проценти прилапаш  Mr. Green

За моите проценти ли си хуртувате  Crazy Mr. Green Crazy Идвам да ви навестя,но се уплаших от многото изречения, оттеглям се както и дойдох   tiptoe

# 114
някой може ли да ми изнамери онзи безумен линк с безумни реклами дето използваха Дженсън за какво ли не, дори украински ватман Simple Smile
Ето - http://jessdiary.diary.ru/p122384480.htm?oam#more1

PS. И държа да ме наградиш, че в една друга тема да знаеш как ме малтретират Joy . Лелеее Joy . Направо за задницата ме подхвана Пламито.

PPS. ААААА! Ето я! *бръмммм та се не видя*

# 115
  • # супернатурална #
Бръмммм на заден  Whistling и на дръж тази награда  Laughing

За моите проценти ли си хуртувате  Crazy Mr. Green Crazy

Мнее, за нашите двадесет  Rolling Eyes
Томас Колтън Падалеки  Peace

Но пък от друга страна ще ми е интересно да видя някакъв различен почерк. Само писалките да са същите  Laughing

Галче, "миуо", както ти вика Импалка, някъде на специални курсове ли ходиш, за да се научиш на такъв начин на изразяване или си ти иде отвътре Mr. Green Ако е второто, нямаш равна Grinning Grinning hahaha

Ник'ви курсове, природно простовата съм си  Mr. Green

Колкото до сериала след пети сезон...Докато вървеше шести и аз не бях очарована от цялостната концепция. Просто се радвах на съботната дозичка. Но след като свърши и изгледах целия сезон повторно-ми много повече ми хареса, усетих го, така да се каже  Laughing Предполагам, че и със седми ще е така. Дай Боже и с осми  Laughing

Айде шмуг

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 21:09 от Г. Краули

# 116
Всичките сезони са изгледани минимум по три пъти, а някои и по повече. Трябваше или да спрат до пети и Сам да не излиза от клетката, или поне да се бяха стегнали малко за 6ти. Тая простотия с душата на Сам в стил тука има - тука нема, де е топчето, супер много ме изнерви, а да не говорим за невероятната глупост Кас да работи с Краули и да предаде момчетата. Това че обичам героите не означава, че нямам някои забележки към сценаристите.  А с Левиатаните направо прескочиха границата на приличието. Не знам дали и те са наясно как да се оправят с тях. За сега сме разбрали, че единственият абсолютно сигурен начин да останат гътнати е , ако се самоизядат или се изядат един друг. Не знам дали и Бог, при условие че му пука, би могъл да накара Дик Роман да се самоизяде Crossing Arms Според мен тоя път сценаристите се изсилиха малко повече и не знам дали ще успят да оправят кашата дето забъркаха, без да изглежда като съшито с бели конци. За сега искам 8 сезон, още повече щом Сара се маха, но честно казано много зависи от края на тоя сезон.

# 117
  • София
А то знаеше ли се всъщност, че ще има 8ми сезон, когато 7ми започна? Защото, ако предположим, че 8ми е бил изключен тогава, може Сам и Дийн да умират, този път перманентно, накрая на този сезон, без никой да ги съживява и т.н. Това би било логичен край, за обратния завършек - левиатаните да го отнесат - нямам идея как може да се получи. Освен да ги заключат някъде и въпросните да се изядат взаимно в последствие...   Thinking

Иначе аз си искам осми сезон при всички случаи, особено щом Сара се маха. Би ме устройвало дори и само Сам и Дийн да се фръцкат наляво-надясно и да се бият с демони или пък нещо подобно на трети сезон, много ми беше симпатичен той.  Heart Eyes

А някой може ли да ми даде това, което Розето е писала за левиатаните? Нещо не успях да го намеря в предишните теми...  Tired

# 118
# 119
Бръмммм на заден  Whistling и на дръж тази награда  Laughing

За моите проценти ли си хуртувате  Crazy Mr. Green Crazy

Мнее, за нашите двадесет  Rolling Eyes
Томас Колтън Падалеки  Peace

Но пък от друга страна ще ми е интересно да видя някакъв различен почерк. Само писалките да са същите  Laughing

Галче, "миуо", както ти вика Импалка, някъде на специални курсове ли ходиш, за да се научиш на такъв начин на изразяване или си ти иде отвътре Mr. Green Ако е второто, нямаш равна Grinning Grinning hahaha

Ник'ви курсове, природно простовата съм си  Mr. Green

Ай ся! НикогЪш не съм казала или намекнала подобно нещо. Исках да споделя само, че се възищавам на естествения начин, по който ти хрумват пиперливите забележки. Респект за това, щото аз в това отношение съм като кон с капаци и никога не мога да се сетя за остроумен (и двусмислен в същото време отговор). Mr. Green Hug

И нещо, което ме разсмя:

Kubrick: It's God. He sent us here to do this. It's destiny. (points gun at Sam, tied up in chair) Dean: Nope. No destiny. Just a rabbit's foot.

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 02:55 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт