SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 805
  • 746
  •   1
Отговори
# 660

"nobody puts baby in the corner of the couch!!"

А тук смешката не я схващам нещо Thinking

Това е заигравка с култовата реплика от "Мръсни танци" 'Nobody puts Baby in the corner".  Simple Smile

# 661
  • В средата на времето
Тренерката, най-вероятно  Mr. Green

Имаш право Grinning

Това е заигравка с култовата реплика от "Мръсни танци" 'Nobody puts Baby in the corner".  Simple Smile

bouquet

Явно трябва да опреснява мръсните танци, защото изобщо не ми говори нищо тази реплика.  Crazy

# 662
Ааа, опреснявай, опреснявай. Накрая на филма, преди да танцуват ОНЗИ танц.  Heart Eyes

# 663
"Мръсните танци" ми е един от най-любимите филми. Не знам какво им е "мръсното" на танците, според мен са страхотни, ама такъв им бил морала през 60-те - ако танцуваш с някой и се прегръщате, значи са "мръсни". Simple Smile

За снимката с Томас - Джаред бил много притеснен и разочарован, че фото от частната им колекция е излезнало в интернет. Клиф днес е туитнал, че от името на Джаред би искал снимката да я свалят от всички сайтове, където я има.
Аз обаче предлагам да не я махаме - толкова са сладки тримата заедно. Heart Eyes

# 664
Добър деннн с още Джаред в Рио Crazy :

# 665
привеееет, наваксвам със СПН
абе стига с тоя Джаред в Рио (е добре де, не стига), ама къдее е Дженсън??????
малкия Томас е много сладък, ама ми се вижда бая голямо бебе като някое 3 месечно, а той кога се е родил точно??? мацката дано да е раждала със секцио, че това голямо бебе  #Crazy
и да питам, и 23 епизод ли ще има тоя сезон??? ух, нямам търпение да излязат всичките и да ги изгледам пак наведнъж, че така на час по лъжичка нещо много ми се объркаха нещата  ooooh!

# 666
1. 'Драсти Grinning .
2. За пресен Laughing Дженсън ще трябва да потърпиш до 17 май (CW Upfronts 2012) или направо и най-сигурно до 1 юни (The Apocalypse Convention Paris). А иначе, може да е с Данийл, на лодката, в морето, по с капитанската шапка Whistling ...
3. 20 март Редактирам се ooooh! : 19 март, но баща му е много голям и дълъг Mr. Green Joy .
4. Да, 23 епизода.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 16:52 от Impala

# 667
Единствената причина, поради която бих извинила Дженсън, че не в Рио с Джаред, е да прави бебе с Данийл.  Mr. Green

А сега нещо за почитателките на Сами и Шелдън.  Laughing

Ще се допълня с нещо, което много ми хареса.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 14:41 от Злата с метлата

# 668
1. 'Драсти Grinning .
2. За пресен Laughing Дженсън ще трябва да потърпиш до 17 май (CW Upfronts 2012) или направо и най-сигурно до 1 юни (The Apocalypse Convention Paris). А иначе, може да е с Данийл, на лодката, в морето, по с капитанската шапка Whistling ...
3. 20 март
4. Да, 23 епизода.

1. и от мен здравейте
2. относно снимката на Томас - страхотна е. само не ми е ясно как така снимка от частната колекция случайно се появява в интернет - все трябва да знаят кой я е пуснал!
3. ще има конвенция в Париж!!!!?????!!!! неееееееееееееееееее (тоест "не, аз пак ще я изпусна"  Дженсън + Париж е като шоколадов сладкиш с течен шоколад отгоре (направо байгън да ти стане от сладко - и гроздето е киселооооо)
4. а "за" и "по" капитанска шапка... дори и не мисля..... кисело, Бела, кисело.... съсредоточи се върху киселото

# 669
  • # супернатурална #
Добър вечер.
И аз много обичам "Мръсни танци". Не съм го преговаряла след като почина Патрик Суейзи. И преди си ревях на него, а сега... Tired

Да се разведрим малко с тази модна икона  hahaha

# 670
Върха е! hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 671
  • # супернатурална #

Нали? Как да не му дръпнеш шнурчето и покъсаш цветенцата  Joy

# 672
Обича ме,  не ме обича, обича ме... Flutter

# 673

Някой знае ли дали наистина ще има 24 епизода 8-ми сезон?Аз никъде не съм срещала такава информация.

Да се разведрим малко с тази модна икона  hahaha

Joy Joy Joy

Още един пример за модна икона.Така се ходи на плаж. Joy

Томас иначе е прекрасен Heart Eyes

# 674
  • # супернатурална #
Малийй, като видя подобна снимка

и се сещам за онзи анимационен вълк, дето му изпадаха очите, оплезваше километричен език и се тряскаше с чук по главата. Та и аз така: аУУУУУ  smile3538

Общи условия

Активация на акаунт