SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 566
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Kлипче, представящо новия проект на Ерик Крипки Heart Eyes - сериала 'Revolution' по NBС oт есента.
Октокобраааа!  Joy

На мен сериала ми изглежда много добре и май ще го гледам. Пък се надявам все да се появи някой сгОден момък  Mr. Green.

Ето един негов събирателен образ, че наистина залипсва
Ти сега да не искаш тънко да намекнеш, че Дженсън е задник, а?  smile3516  Joy

Три клипчета с USA Today интервюто на Миша, в което говори за Random Acts - http://www.usatoday.com/tech/columnist/talkingyourtech/story/201 … witter/54943798/1

# 706
O! Eзичета! Нека се изкажа като специалист по темата Mr. Green . Дженсън се облизва по-често и затова повече прави впечатление, но еднотипно: езикът му излиза напред разгънат, заемащ цялата ширина на устата, после крайчетата му се извиват и се насочва най-често към горната устна, задържа се малко там и се прибира. Всичко това става бавно, т.е. тре манифИк и сюприм ефективно. Джаред го прави много по-рядко, но пък влага несравнимо старане и техника! Flutter , което си е авантаж отвсякъде Whistling . Повечето пъти езичето му излиза стегнато, събрано, с връхче, и палаво преминава между устните, от единия до другия им ъгъл, често повече от веднъж. Прекарва доста време навън и определено приковава вниманието - дава достатъчно време за кратка, няколкосекундна фантазия smile3544 . Гледаш и навлажняваш... очите, Галче, очите, защото забравяш да мигаш Outta Joint .

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 19:58 от Impala

# 707
  • # супернатурална #
Оляляяя! Викаш - зейваш откъде всякъде  Rolling Eyes
Е как можа такова описание да ни спретнеш  Laughing И двата дадени примера ги упражних, четейки, за по-ясна представа. Ама друго си беше да пуснеш и едно-две гифчета, та да го направим в синхрон  Joy

Ти сега да не искаш тънко да намекнеш, че Дженсън е задник, а?  smile3516  Joy

М-нее, само дебело да наблегна на неговия  Mr. Green

Ауу, е този поглед трябва да съм полегнала поседнала за да го издържа

# 708
жива съм, но затрупана с работа... затова не пиша....

но се надявам сокро да съм пак на линия ...

целув

П.С. а може и да ви лъжа и всъщност съм отвлякла Дженсън у нас - затова сме се покрили и двамата....   Crazy

# 709
Ама друго си беше да пуснеш и едно-две гифчета, та да го направим в синхрон  Joy
Желанията ти са заповед и удоволствие за мен Shocked . Ето:

PS. Mиуооо, имай малко милост към мъжа ми Mr. Green .

# 710
  • # супернатурална #
А ти имА ли към моя, гат' се плезих пред монитора, следвайки описанията ти стпка по стъпка, м?
Ей на! Сега пък се очепуля недискретно. Вярно на края някой си го отнася  Joy

П.С. а може и да ви лъжа и всъщност съм отвлякла Дженсън у нас - затова сме се покрили и двамата....   Crazy

pregnant ?

# 711

pregnant ?

аз си мислех по-скоро за  luvbed luvbed luvbed

а ти какви ми ги мислиш family4

или дори family6

макар че като гледам бакенбардите на емотиконката май това е Сам повече от Дийн

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 712

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532

# 713
Guanaco Salvadoran food truck on the set of CW's Supernatural:

аз си мислех по-скоро за  luvbed luvbed luvbed
Шесторка?! #Shocked

# 714
Guanaco Salvadoran food truck on the set of CW's Supernatural:
Ахахаха, Джаред как се беше овесил на камиона. Кой знае колко е омахал  Grinning

# 715
Като заговорихте за Дженсън, днес двамата с Данийл имат годишнина от сватбата.

Бела, много ме съмняваш да не би да си Данийл всъщност, а тук да си под прикритие  Laughing

# 716
Привети, прибрах се.  Mr. Green Още съм развълнувана от факта (и от това, че пих кафе сутринта, та съм надрусана), затова утре ще се занимая със субтитрите.  Hug Мноу шса бутикови.  Mr. Green

# 717
  • # супернатурална #
Пуци, добре дошла  Hug Айде, че ни разглези и сега на всичко друго се мръщим  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кой да е,  все качествен мат'рял ще се лее  Joy

Честито на семейство Екълс, все да се обичат и да си угаждат, той на нея повече.

И най-важното, честит рожден ден на Люска (Сами да я схруска  Laughing )

# 718
И най-важното, честит рожден ден на Люска (Сами да я схруска  Laughing )
Леле, Галче прелестна ти е римата, поетесо моя Mr. Green

# 719
  • # супернатурална #
Нали?  Flutter Само съм за на Митко - кой - беше компанията да мятам римички между гюбеците  Laughing
Я кажете какво омаха Джаред (ша го омахам аз него  Twisted Evil ), че не мога да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт