!
. Аз съм на 33 години и това ни е първо детенце. Ще се радвам да споделям с вас радостите и тревогите покрай детето
.
Само дето не разбрах: кой я пусна?

дано утре се оправя и да се развихря.
така и не го разбрах това нещо,за сега се поддържам с електрическа помпа,утре ще си взема и чай за кърмачки,дано следобед да имам по силен ефект и повече мляко
Иначе я слагам когато е на кеф,да посуче на празните ми гърди след като съм се изцедила,залъгва се за малко и после 

Само не забравяй физиологичния разтвор преди всяко дърпане. При нас понякога нослето се изчиства само с него, а и увлажнява лигавицата и размеква секретите.
Надявам се като започнем да се захранваме да се оправи този проблем, че нещо злоядо дете се очертава май. Уикенда с 300 зора изяждаше по 90-100 мл. Сменихме отново млякото от НАН ХА с Фризо ХА и сякаш пак започна да яде, но стана много неспокойна от това мляко.
Не знам какво да правя вече. Доки пак отлага ваксината и ще ни пусне кръв и урина. Нещо са свършили контейнерчетата за урина по аптеките. Не ми е много ясно как точно се борави с тях, но ще ми се изясни. Даде ни и направление за очен, че от както я изписаха от родилното постоянно й сълзи окото и се образуват гурелчета. desert_rose, вие също имахте проблем с храненето. Какво става при вас?
дано отмине това състояние, толкова се измъчи с това кърмене - всички възможни "екстри" изтърпя
сутринта пак с търкаляне на бутилка, помпа и сукане успях да се отърва от втвърдяването. Взела съм да ставам факир в тази област, де да можеше да не ми се налага..Утре съм и на мамолог, ще питам за лецитин и аз май.
иначе и ние ползваме помпичка дето се слага на прахосмукачка, добре е да се отвори вентила за въздух и да се намали мощността, че доста силно смуче, мм се жертва да го изпробва и каза, че е неприятно като прави пълен вакуум, по-добре дърпало като има малко място да взема въздух. В интерес на истината, ако прахосмукачката направи пълен вакуум, тя всъщност не засмуква нищо. Едно време ходеха и продаваха едни прахосмукачки Rainbow и правеха демонстрации, та от там го помня.

Препоръчани теми