Отговори
# 705
...ot men pitieto,
Благодаря много за информацията, ще се пробвам ... Peace

# 706
Я скибайте кво видео си играх и направих /промо за девети сезон  Grinning /

# 707
  • София
Играта е хубава. Преди 2 години може би я играх. В началото започваш като си създаваш собствена героиня (като можеш да й избереш цвят на косата, прическа, цвят на кожата, лицето, облекло и тяло и име), тя си има съпруг (чиято визия и име ти избираш) и син (също му избираш визия). Посреща те Иди Брит - тя е брокер и ти продава къща (Мисля, че тази на Боб и Лий, но не съм сигурен, защото отдавна играх играта и не си спомням), после Бри ти тропа на вратата и те кани на вечеря, в която се запознаваш и говориш с 5-те съпруги поотделно ако пожелаеш. Можеш да переш, да чистиш къщата, да спиш, да се къпеш, да спиш с отделни герои (Не опитвай с Том Скаво, грубо ще ти откаже и ще каже, че обича жена си. Grinning). Играта е много интересна и наподобява Симс 2. Ето ти и линкче към замундата: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=60364&hit=1. Трябва обаче да знаеш английски и дори средно ниво помага.  Simple Smile Успех!
хм, ще се види.  bouquet

# 708
Хубаво е. И може би щеше да е хубаво ако има 9-ти сезон и ако сценаристите имаха още оригинални идеи за него.

# 709
  • София
промото е страхотно!

# 710
Наистина страхотно,ех,наистина ако има 9-ти сезон,ще умра от кеф  Hug Hug Hug

# 711
Благодаря ви,и аз мисля,че промото се получи много добре. А какво мислите,дали трябва да направим нова тема?  Rolling Eyes

# 712
Благодаря ви,и аз мисля,че промото се получи много добре. А какво мислите,дали трябва да направим нова тема?  Rolling Eyes
Разбира се  Hug

# 713
Мисля, че темата има интерес.

# 714
Оф,мамка му,още не мога да повярвам,че почина  Cry 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441022325920849&set= … ;relevant_count=1

# 715
Актрисата,която играеше майката на Карлос / Лупе Онтиверос / е починала на 69 години от рак на черния дроб  Sad Sad

# 716
Много лошо ...

# 717
Много лошо,ама само ти се сети да го напишеш...  Tired

# 718
Когато има такива лоши неща, човек наистина не знае какво да напише, аз отдавна видях и във FB ,но какво да коментирам, освен и тя да почива в мир.

# 719
Аз също,не знам какво да напиша и ми е много гадно,че така става,но пък се чувствам гадно,ако го подмина.Разбира се,не всеки е като мен де...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт