Отговори
# 690
  • София
Китайката роди негърче, докторите бяха объркали ембрионите.
А Кейлъб влезе в къщата им да търси сладолед (майка му нещо го изтезаваше с някакъв сладолед), Габи се уплаши падна по стълбите.

# 691
Да,така беше.
Аз след малко започвам да си го гледам пак,днешният ден ми е изпълнен с меланхолия,поради причина,надявам се сериала да ме разведри поне малко.

# 692
Аз също мисля, че идеята им с разменените дъщери беше глупава...започнаха я, а накрая завърши по най-нелепия начин според мен.... Tired но както и да е ... ooooh!

# 693
Аз също мисля, че идеята им с разменените дъщери беше глупава...започнаха я, а накрая завърши по най-нелепия начин според мен.... Tired но както и да е ... ooooh!
Да,наистина трябваше да развият тази сюжетна линия повече Peace

# 694
На ден изглеждам по 1о епизода  Hug

# 695
Eeee много бързо ще го свършиш сериала и това е гадното,аз ще го карам много по бавно  Grinning

# 696
  • София
аз пък започнах да гледам сериите по бтв, от 4ч. следобед. Simple Smile

# 697
А аз вече стигнах до С08Е01... От началото на година всеки ден по 1 епизод. Представете си колко трябва да ми е станал любим този сериал... Да изгледам всичките му 181 епизода... за 2-ри път~ Grinning. След 8-ми сезон инсталирам и играта. Stuck Out Tongue

# 698
  • София
има игра?

# 699
# 700
Ох,мн ме кефиш  Mr. Green

А аз вече стигнах до С08Е01... От началото на година всеки ден по 1 епизод. Представете си колко трябва да ми е станал любим този сериал... Да изгледам всичките му 181 епизода... за 2-ри път~ Grinning. След 8-ми сезон инсталирам и играта. Stuck Out Tongue
а аз какво да кажа,като тези 180 епизода съм ги гледал по 4-5 пъти?  Simple Smile

# 701
Просто не омръзват. Вече дори не мога да кажа, че имам любим сезон пък какво да говорим за епизод.  Laughing От началото до края си остават перфектни.
Аня♥♥, има игра.  Laughing В замунда я има и онзи ден я теглих за една приятелка и тя да я играе.

# 702
Я малко повече инфо за играта please,
 за какво иде реч... newsm78

# 703
Играта е хубава. Преди 2 години може би я играх. В началото започваш като си създаваш собствена героиня (като можеш да й избереш цвят на косата, прическа, цвят на кожата, лицето, облекло и тяло и име), тя си има съпруг (чиято визия и име ти избираш) и син (също му избираш визия). Посреща те Иди Брит - тя е брокер и ти продава къща (Мисля, че тази на Боб и Лий, но не съм сигурен, защото отдавна играх играта и не си спомням), после Бри ти тропа на вратата и те кани на вечеря, в която се запознаваш и говориш с 5-те съпруги поотделно ако пожелаеш. Можеш да переш, да чистиш къщата, да спиш, да се къпеш, да спиш с отделни герои (Не опитвай с Том Скаво, грубо ще ти откаже и ще каже, че обича жена си. Grinning). Играта е много интересна и наподобява Симс 2. Ето ти и линкче към замундата: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=60364&hit=1. Трябва обаче да знаеш английски и дори средно ниво помага.  Simple Smile Успех!

# 704
  • София, България
Да,наистина трябваше да развият тази сюжетна линия повече Peace

Да, например да усмъртят родителите на Грейс и Габи да си я вземе да си я гледа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт