Отговори
# 675
  • София
сякаш й се иска да е булка, с тези дълги, бели, пухести рокли...

# 676
Според мен някой се грижи за стила и, в последните години  Thinking
Има хубави крака, но я обличат в дълги рокли, за да се издължава, нали е миньонче,
 само дето стилиста и не е наясно, че да си красива колкото Ева Лонгория то височината няма значение.

# 677
Момичета,Грейс не се ли оказва дъщеря на Габи и Джон ?

# 678
Габи и Джон ли? Айде де, ново двайсет!  Laughing

Габи има деца само от Карлос:
Силия - биологична
Грейс - биологична, но разменена с Хуанита. (най-тъпата сюжетна линия, радвам се че я забравиха и подкараха по старому последните епизоди)

# 679
  • София, България
На мен пък не ми беше тъпа тая сюжетна линия. Докато не я захванаха, все се чудех как може от такава красавица като Габи да се пръкнат такива грозни деца, особено Хуанита  #Crazy

# 680
Eeee, ми на бащата, на свекървата... мексиканската жилка!  Laughing Wink

# 681
Децата не са грозни, в сравнение с останалите американчета, са си съвсем добре,
 леко затлъстели, но не и грозни  Crossing Arms

# 682
  • София, България
знам, че не е хубаво така да се говори за деца, но Хуанита беше ужасно грозна, айде Силия имаше нещо симпатично в нея, но кака и  Rolling Eyes

# 683
  • Sunshine state
На мен пък Хуанита ми беше симпатична.Има забавен образ и ми прилича на Карлос. Grinning

# 684
На мен пък Хуанита ми беше симпатична.Има забавен образ и ми прилича на Карлос. Grinning
Подкрепям!  Peace

# 685
А някой има ли представа какво е станало с делото Николет Шеридан -> Марк Чери?

# 686
  • София
В трети сезон Марша Крос бременна ли е?

# 687
В трети сезон Марша Крос бременна ли е?
Да, с близнаци. За това я снимат само над бюста, там където се катереше по една стълба май са ползвали дубльорка, не съм сигурна .
И едричка е красива и супер слаба и отива...

# 688
Габи и Джон ли? Айде де, ново двайсет!  Laughing

Габи има деца само от Карлос:
Силия - биологична
Грейс - биологична, но разменена с Хуанита. (най-тъпата сюжетна линия, радвам се че я забравиха и подкараха по старому последните епизоди)
Да бе знам,за Хуанита и Силия и Грейс,ама нали когато Карлос й спря противозачатъчните тя спа с него и после с Джон затова питам  Crazy
Щеше да е интересно де ,ех ех този сериал,кой знае още колко години ще си го преглеждам с умиление  Hug

# 689
  • София, България
Габи забременя тогава, но после този негъра ... Кейлъб я блъсна по стълбите и тя загуби бебето. После искаха тази китайката да им износи дете, но с него вече не си спомням какво стана.

Даже сега се сещам, че той не я блъсна, ами май тя сама си падна

Общи условия

Активация на акаунт