Отговори
# 660
Имам в предвид оригинала от къде да го изтегля. Peace

# 661
  • Варна
Дават съпругите от 16.00 по бтв,незнам кой сезон е

6 сезон, днес 3 серия  Flutter

# 662
  • Варна

От къде мога да си изтегля 5-ти и 3-ти сезон.В Замунда ги няма.....

Току-що проверих - там са си сезоните  Peace

# 663
  • София, България
Там са си, но 2 и 3 сезон са със субтитри. Ако по принцип ти се гледат със субтитри от тук можеш да гледаш без да теглиш Всички сезони онлайн

# 664
Да,да,многе модно е да се плюат турските сериали.Досущ като едно време(пък и до сега)чалгата. ooooh!

Еми аз лично не ги плюя,защото е модерно,а защото наистина не ми харесват(с изключение на един-два).  Wink

Ох,леле,хора вече сигурно за втори или трети път,когато остана до късно вечерта,нещо се случва и все попадам на някакви клипове на съпругите и ми се насълзяват очите и не мога и не мога още да го преживея/след почти два месеца/  Cry

# 665
Извинявам се,пропуснах да уточня,че ги търся с бг аудио,но като няма и със субс става Peace

# 666
  • София, България
В Замунда мисля всички освен 2 и 3 са с бг аудио. Така че сега гледам 2ри сезон от оня линк, пък като стигна до 4 пак ще си тегля от Замунда  Rolling Eyes

# 667
Вчера гледах епизода с предложението на Джон за брак на Габриел,всеки път ме разбира сцената  Heart Eyes

# 668
Вчера гледах епизода с предложението на Джон за брак на Габриел,всеки път ме разбира сцената  Heart Eyes
Като цяло всички техни сцени са жестоки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 669
Като цяло всички техни сцени са жестоки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Съгласна  Grinning

# 670
  • Sunshine state
Да,да,многе модно е да се плюат турските сериали.Досущ като едно време(пък и до сега)чалгата. ooooh!

Не че не е модерно,а просто на някои хора като мен,изобщо не им харесват.Това толкова ли е трудно да се приеме?Не само не ги харесвам,ами предпочитам някой латино сериал пред тях,макар и тях да не гледам.Добре,че тоя фарс в прайм тайма с другите съпруги приключи.. Wink

# 671
# 672
# 673
Колко отрицателно е коментирана в първите снимки, а всъщност през тези години и останалите знаменитости се "носиха" по този начин.

# 674
  • Sunshine state
Колко отрицателно е коментирана в първите снимки, а всъщност през тези години и останалите знаменитости се "носиха" по този начин.
Тя модата си беше такава,ама им е къса паметта. Wink

Общи условия

Активация на акаунт