Отговори
# 645
# 646
# 647
Актрисата има някаква бегла прилика с Ева от далече.

# 648
Хаха,оле,сега виждам чак хубаво,май слънцето ме е напекло яко днес  Mr. Green

# 649
  • София, България
А турските съпруги са ми ужасни. Всичките са ми еднакви, изглеждат стари, едната даже е дебела (съзнавам, че са поооо някак реални, ама реалноста е навсякъде около нас, поне телевизията искам да ми радва очите). И тоооолкова е разводнено всичко. Направо се потресох. Кому е била нужна тая гавра  smile3511

# 650
Хаха,оле,сега виждам чак хубаво,май слънцето ме е напекло яко днес  Mr. Green

Не само теб  Grinning
На мен ми е супер симпатична мацката, която играеше сестра на грозната Бети. Радвам се, че са и дали шанс. Забавна е за гледане  Wink

# 651
А турските съпруги са ми ужасни. Всичките са ми еднакви, изглеждат стари, едната даже е дебела (съзнавам, че са поооо някак реални, ама реалноста е навсякъде около нас, поне телевизията искам да ми радва очите). И тоооолкова е разводнено всичко. Направо се потресох. Кому е била нужна тая гавра  smile3511
Да,ужас е ...

# 652
  • Sunshine state
А турските съпруги са ми ужасни. Всичките са ми еднакви, изглеждат стари, едната даже е дебела (съзнавам, че са поооо някак реални, ама реалноста е навсякъде около нас, поне телевизията искам да ми радва очите). И тоооолкова е разводнено всичко. Направо се потресох. Кому е била нужна тая гавра  smile3511
И аз така мисля.Просто не се различават от обикновените турски сериали-блудкаво и разводнено. Sick Rolling Eyes Ако не знаех,че е римейк на ОС,нямаше да позная,честна дума. ooooh!

# 653
А ти какво очакваш?? Добре, не харесваш турското кино, но защо го гледаш и очакваш да бъде като американското? Grinning Аз например страшно много харесвам и турското, и американското кино, но когато гледам турски сериал изобщо не очаквам да бъде подобен на американски или обратното. Всеки стил си се различава с нещо, което е характерно за него. Замисли се, ако "турските съпруги" приличаха досущ на американските, нямаше ли да бъде по-лесно сериите да бяха закупени от оригиналния сериал и да се излъчват по Kanal D? Явно турците си харесват повече тяхното си, от там идва и идеята да се направи сериал, който да е подобен на "Отчаяни съпруги", но в техен си вариант. А идеята в България да се закупят сериите нещо не ми се струва много добра, ама хайде... тук вече ще отворя съвсем различна тема и ще се започне оф-топик или там както му се вика.  Laughing

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 16:55 от ...ot men pitieto

# 654
  • София, България
А идеята в България да се закупят сериите нещо не ми се струва много добра, ама хайде... тук вече ще отворя съвсем различна тема и ще се започне оф-топик или там както му се вика.  Laughing

Абсолютно, да си правят каквото си искат кино, но защо нашите телевизии трябва да го излъчват. Не са искали да купуват сериите, пречупили си го през техния бит, хубаво ... Но защо измъчват нас  ooooh! Не съм голяма почитателка на американското кино, от доста време гледам почти само европейски филми, че американските много предвидими ми станаха - не могат с нищо да ме изненадат, но сериала е добър и аналогията между двата ми е смешна  Rolling Eyes Та питам: Защо при толкова възможни сюжети и герои и какво ли още не, трябва да се гаврят с нашите "съпруги" ...

# 655
Защото парите движат света. Съпругите се продава в щатите и в останалия свят, турците си  имат сапунена индустрия и ето купили са правата да си направят турски съпруги, хвърлили са едни пари в тази продукция. Не си мислете, че от нас се очаква да ги харесваме, достатъчно е да ги гледаме.
Рейтинг му е майката...

# 656
Ами да. Пък и на нашите кабеларки им излиза много по-изгодно да закупят сериите на "Менте съпругите", пък истинските съпруги ще ги целуват за сбогом предполагам някоя "слънчева" година. 

# 657
Вече съм до 10-ти еп,1 сезон Heart Eyes

# 658
Да,да,многе модно е да се плюат турските сериали.Досущ като едно време(пък и до сега)чалгата. ooooh!

От къде мога да си изтегля 5-ти и 3-ти сезон.В Замунда ги няма.....

# 659
  • София
Дават съпругите от 16.00 по бтв,незнам кой сезон е

Общи условия

Активация на акаунт