Отговори
# 615
Този сериал за Джейн ми е много скучен, да видим със Сюзън дали ще стане по добре   hahaha
В момента гледам лъжкините, кога ще се разбере кой е -А?

# 616
Аз намирам лека промяна в героя на Карлос след ослепяването му. Малко по-различен ми е, но като цяло си е същият.

# 617
  • София
Този сериал за Джейн ми е много скучен, да видим със Сюзън дали ще стане по добре   hahaha
Аз също. А не е един човек, а Джена със сигурност играе ключова роля..дали да не си направим тема?

# 618
Аз също. А не е един човек, а Джена със сигурност играе ключова роля..дали да не си направим тема?
То май има тема, но те вече са на 3ти сезон, аз приключвам 2ри, не съм я чела. На този сериал това му е хубавото, мен ме интересува кой е този дето в края на всеки епизод прави мизерии, мисля че  е един, ясно че Джена е поръчала да убият Али...
Сори за спама, млъквам.  Peace

За съпругите: на мен Карлос ми е все същия, малко варира в килограмите, но си е все същия...

# 619
Момичета,Майк какъв го раздаваше в 1-ви сезон ?
Мале направо си забравих сериала,сега съм до 01,07 еп и не мога да дочакам да разбера повторно за Майки  newsm78

# 620
Мале направо си забравих сериала,сега съм до 01,07 еп и не мога да дочакам да разбера повторно за Майки  newsm78
Водопроводчик
Помня как Сюзън му отваряше работа в квартала (май по късно беше), но много ме кефи, беше запушила една вана  hahaha

# 621
  • София, България
За Майк (аз нали скоро приключих първи сезон, та ми е прясно)

Скрит текст:
Майк беше нает от бащата на Дейдре, за да разбере какво се е случило с дъщеря му. Само не разбрах, откъде знаеха, че има някаква следа на Уистерия Лейн, та Майк се бше нанесъл там и претърсваше всички къщи.

# 622
Водопроводчик
Помня как Сюзън му отваряше работа в квартала (май по късно беше), но много ме кефи, беше запушила една вана  hahaha
Хаха,да и мен ме кефи много,после след работа пак ще си го гледам Heart Eyes
радос  Hug да,сега започна да претърсва,ех,че забравя човек Mr. Green

# 623
  • Ню Йорк

Wink

# 624
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Винаги ми е било интересно как може да се преповтарят филми. Аз лично съм опитвала да гледам даден филм/сериал отново, но не ми се получава. Задоволявам се с кратки клипове от Youtube. Simple Smile

Ооо,гледам,че темата продължава да си върви,въпреки краят на ОС.Не бих гледала отново повторенията на сезоните,на този етап не ми идва отвътре,не го чувствам 'липсващ'.
Обаче започнах да гледам Prison Break отново.Вчера минах първите 9 епизода Crazy От недоспиване,днес ми е изморено.Довечера маратона продължава.С голям кеф и интерес го гледам,въпреки че си спомням кристално ясно сюжета.

Карлос никога не е бил сменян.Имаше един период,между сезоните,в който беше много отслабнал и с обръсната брада.Навярно затова ви се струва друг актьор.

# 625
  • Варна
Толкова го обожавам този сериал, че сигурно съм гледала сезоните /без последния по 4 пъти/. Винаги след като приключи сезона го гледах отново на един дъх и после пак и пак и пак Simple Smile Единствения сериал, който мога да гледам мноого пъти  Heart Eyes

# 626
Толкова го обожавам този сериал, че сигурно съм гледала сезоните /без последния по 4 пъти/. Винаги след като приключи сезона го гледах отново на един дъх и после пак и пак и пак Simple Smile Единствения сериал, който мога да гледам мноого пъти  Heart Eyes
И аз така  Wink

# 627
  • Sunshine state
И аз си падам по повторното гледане. Grinning Гледала съм и ОС и Сексът и градът многократно и никога не ми омръзват.На някои епизоди дори репликите наизуст знам,но пак си ги гледам с интерес.Мъжът ми много се оплаква от това,ама няма кой да го чуе. Mr. Green

# 628
  • Русе
И аз си падам по повторното гледане. Grinning Гледала съм и ОС и Сексът и градът многократно и никога не ми омръзват.На някои епизоди дори репликите наизуст знам,но пак си ги гледам с интерес.Мъжът ми много се оплаква от това,ама няма кой да го чуе. Mr. Green

Това все едно аз съм го писала.  Peace Само да добавя - и Приятели. И моят се дразни: "Това не си ли го гледала 1000 пъти?!?" - "Точно тази серия не съм" казвам.  Laughing

# 629
  • София
И аз един ден седнах и ги гледах до 5ти епизод от първи сезон. Нещо турските съпруги не можаха да ме грабнат (гледах една серия) - струват ми се по-баааавни, а и на англ. ме кефят изказите им. Simple Smile А и първите сезони съм ги гледала много отдавна, та ми се струват свежички пак. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт