Отговори
# 630
Аз пък тъкмо вече свърших с 6-ти сезон на повторното гледане. Дреа де Матео (Анджи Боуен) беше страхотна през целия сезон. 7-ми и 8-ми не ми бяха любими сезони, но заради страхотния финал, който беше имам мотивацията да продължа с гледането по 1 епизод на ден. Страхотно е да си припомниш предишните сезони.  Wink

# 631
Аз вече казах,че ще ги почвам отначало септември месец,но пък и да си кажа,че всеки ден си мисля за тях...много ми е мъчно и имам чуството,че са "умрели" и че нещо се е случило с тях на финала... някакъв такъв сив завършека ми изглеждаше... особено като чуя мелодията,докато Сюзън обикаля с колата,веднага сълзите ми напират...  Rolling Eyes Simple Smile  може би е заради това,колко ценно нещо е за мен сериала... НЕ СПИРАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТЕМАТА!  Simple Smile

# 632
  • Sunshine state
И аз си падам по повторното гледане. Grinning Гледала съм и ОС и Сексът и градът многократно и никога не ми омръзват.На някои епизоди дори репликите наизуст знам,но пак си ги гледам с интерес.Мъжът ми много се оплаква от това,ама няма кой да го чуе. Mr. Green

Това все едно аз съм го писала.  Peace Само да добавя - и Приятели. И моят се дразни: "Това не си ли го гледала 1000 пъти?!?" - "Точно тази серия не съм" казвам.  Laughing
И "Приятели' са ми в репертоара за повторно гледане,просто не съм ги споменала. Laughing
И аз съм плакала на сериал-епизодът на "О.С.Кварталът на богатите",в който Мариса умира,ме разплака неочаквано. Cry Blush
Турските съпруги са  Sick

# 633
  • София, България
И аз си падам по повторното гледане. Grinning Гледала съм и ОС и Сексът и градът многократно и никога не ми омръзват.На някои епизоди дори репликите наизуст знам,но пак си ги гледам с интерес.Мъжът ми много се оплаква от това,ама няма кой да го чуе. Mr. Green

Това все едно аз съм го писала.  Peace Само да добавя - и Приятели. И моят се дразни: "Това не си ли го гледала 1000 пъти?!?" - "Точно тази серия не съм" казвам.  Laughing
И "Приятели' са ми в репертоара за повторно гледане,просто не съм ги споменала. Laughing
И аз съм плакала на сериал-епизодът на "О.С.Кварталът на богатите",в който Мариса умира,ме разплака неочаквано. Cry Blush
Турските съпруги са  Sick

Приятели и аз съм ги гледала безброй пъти, и до днес ако ми попаднат някъде пак си ги зяпам. И аз плаках на тоя епизод на ОС, и до днес като чуя песента (Алелуя) пак ми излизат сълзи на очите.

# 634
Аз гледам Приятели събота  и неделя след полунощ на BTV Comedy... Все едно ги гледам за първи път Simple Smile

# 635
Ох,аз нямах време досега  от работа,едно-друго за 8-ми еп,но сега сядам  Mr. Green

# 636
Извинете ама Fox Life излъчиха ли последният сезон до края?? Струва ми се,че не стигнаха до финалния епизод  newsm78

# 637
Извинете ама Fox Life излъчиха ли последният сезон до края?? Струва ми се,че не стигнаха до финалния епизод  newsm78

Мисля,че не. Но немога да ти кажа и до кой епизод спряха,защото нямах време да го следя.Но някъде бях чела,че не са го довършили.

# 638
Не го довършиха!Направиха се на интересни,стигнаха до 12-13 епизод мисля и съобщиха,че ще го продължат есента...

# 639
Някой знае ли от къде мога да си купя плакат на съпругите? И дори да не е от последния сезон, пак е добре.

# 640
  • Ню Йорк
Ще почва нов сериал на Марк Чери с продуцент Ева Лонгория. Сериала ще е за живота на 4 прислужници в богаташки къщи в Бевърли Хилс.

# 641
Ще почва нов сериал на Марк Чери с продуцент Ева Лонгория. Сериала ще е за живота на 4 прислужници в богаташки къщи в Бевърли Хилс.
Заглавие? И кога да го  очакваме?  Hug

# 642
  • Ню Йорк
Devious Maids се казва и май ще започне догодина.

# 643
Devious Maids се казва и май ще започне догодина.
Мерси

# 644

Общи условия

Активация на акаунт