Ин витро -Плевен 6

• 83 132
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
Здравей жоцка и добре дошла,
аз съм от пациентките на Петър Иванов.

Lusi_Moni и Eveto78 стискам палци за положителни тестове.

# 676
Moмичета благодаря ви за топлите ду ми.Сега не сам стимулирана защото сам с ИЯР.С донорски яйцеклетки.Желая ви лека вечер Simple Smile

# 677
sisito76 радвам се ,че си от успелите и позитивни пациентки при мен все още се опитваме само със стимулация с мерионал сега ми е втори стимулиран цикъл но ако и сега не стане след нова година замисляме инвитро така каза доктора  радвам се за теб успокояваш ме успех на всички

# 678
Жоцка, стискам палци да успеете, само трябва да си спокойна и уверена, че твоя лекар знае как да ти помогне.

Искам да попитам всички, които имат повече опит, как стои въпроса с болничните по време нв бременност?
Какво и как се полага и вие как се оправяте?

# 679
Не съм от темичката ви ,но ви следя от времето на др.Емин.
За Билничните. Ако се чувстваш добре и нямаш проблеми ,но предпочиташ да си в почивка . Твоето лична лекарка има право да ти даде 40дни болнични за една календарна година ,като има прекъсване по за 1ден на всеки 10 дни. Нетрябва да се застъпват .
Другото което е че след като се запишеш в женската консултация ,там ще обясниш че си инвитро и си притеснена и те там ще те заведат рискова БР и ще ти издават болнични .
Друг вариант ,ако имаш познат гинеколог който работи в отделение по рискова бременност . Тогава той ще те приема по за ден два в болницата и след всеки престой ще получаваш болничен за 30дни и така всеки месец.
Може би нещо пропускам ,дано други ме допълнят.
Успех!

# 680

Искам да попитам всички, които имат повече опит, как стои въпроса с болничните по време нв бременност?
Какво и как се полага и вие как се оправяте?

sisito76 за болничните на мен от клиниката ми дадоха 20 дни след трансфера и тъй като при мен беше много рисково и лежах до последно личния ми издаваше болничните, не ЖК, доколкото знам те само могат да потвърдят че си в рискова но не издават болнични...имаш право да си до края на бременността в болничен като, ако си минала 180 дни болнични за общо 3 години назад просто ще минеш през ЛКК която е формалност за да ти удължат болничните.
Аз лично последните два месеца си взех болничните от ТЕЛК защото нямах дни дори и за ЛКК и не са ме върнали.
Моя съвет е да си вземеш болнични възможно дълго време, за да си почиваш и ти да си спокойна за бебчо.  Hug

# 681
Благодаря ви момичета за полезната информация.

# 682
здравейте ,вмъквам се  и аз в теми4ката имам едно неуспешно ин витро,предстои ми второ в Плевен,ако някой има въпрос4ета с радост ще отговоря,успех на вси4ки и само положителни тест4ета Simple Smile

Как мина второто ин витро в Плевен при теб и при кой доктор, каква беше стимулацията? При мен първия опит беше неуспешен по дълъг протокол месец февруари тази година- с Декапептил, Пурегон и Менопур се образуваха 10 яйцеклетки, извадиха 4, нито една не се оплоди както трябва и не се стигна до трансфер. При втория опит сега ноември беше по къс протокол с Пурегон, Цитротид и Менопур - 4 яйцеклетки,  1 се оплоди и я трансферираха, но отрицателен тест. Сега предстои със собствена яйцеклетка и да видим.

Здравейте момичета!Вчера бях на преглед и си имам едно плодно сакче на 25 дена.Но имам един въпрос който исках да задам на доктора но забравих а от днес той е отпуска.Затова мисля да попитам вас и да ми дадете някакъв отговор.Въпросът ми е след колко време може да имам полов контакт?Някой казват че след теста може но аз вече 25 дена не смея.Благодаря ви предварително и успех на всички.

Ти при кой доктор беше в Плевен, тъй като аз имам тази година 2 неуспешни опита при д-р Стефанов. Трябва ли да се спазва нещо специално след трансфера, за да е положителен теста - повече лежане или има и още нещо? Как мина при теб стимулацията- с какви инжекции?

Здравейте, 
наистина голямо затишие беше настанало тук. Предполагам, че на по голямата част от вас просто не им е било до писане. Аз също от доста време мълчаливо следя постовете и няколко дискусии и не смея да пиша.  Нашата процедура беше октомври, на 20.10. бяхме на трансфер, на 03.11. направих втория кръвен тест, чхг се беше удвоило, не посмях да се зарадвам, това ми е трети опит. На 16.11. бяхме на преглед и видяхме едно мъничко, шаващо ембрионче. Отново не смея да се зарадвам истински. И сега съм още по притеснена и ошашавена, имам чувство че вече нямам никакви симптоми, не ми се гади, не ми се повръща.
Моля да споделите ако някой има същите притеснения като мен.

Искам да те попитам можеш ли да ме посъветваш нещо за третия успешен опит как мина при теб и при кой доктор в Плевен, тъй като аз имам тази година 2 неуспешни опита при д-р Стефанов. Трябва ли да се спазва нещо специално след трансфера, за да е положителен теста - повече лежане или има и още нещо? Как мина при теб стимулацията  трите пъти- с какви инжекции?

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 11:08 от Botten Mary

# 683
Момичета, аз искам да попитам правили ли сте цветна снимка в Авис Медика, надеждни ли са и трябва ли преди това да пусна някакви изследвания (напр. микробиология) защото прочетох доста неща, които не ми казаха.

# 684
  • UK
Момичета, аз искам да попитам правили ли сте цветна снимка в Авис Медика, надеждни ли са и трябва ли преди това да пусна някакви изследвания (напр. микробиология) защото прочетох доста неща, които не ми казаха.
Не съм правила в тази клиника ЦС, но преди нея задължително изследвай хламидиите, стара, нова инфекция, МБ също е задължителна! Peace

# 685
Не съм правила в тази клиника ЦС, но преди нея задължително изследвай хламидиите, стара, нова инфекция, МБ също е задължителна! Peace

Благодаря ти, а стара, нова инфикция ... какво имаш предвид? ще се радвам ако се включат и момичета, които са правили там.

# 686
  • UK

Благодаря ти, а стара, нова инфикция ... какво имаш предвид? ще се радвам ако се включат и момичета, които са правили там.
Ами, те там, нали са различни видове IGg, IGm и още нещо имаше, ама newsm78

# 687
Здравей крисчън,

Сигурно вече си прочела всички предходни постове и си видяла моите обяснение за процедурата и че съм пациентка на д/р Иванов. Правя уточнение, че този трети опит всъщност е първи с този лекар, предходните опити бяха в друга клиника.

За времето след трансфера мога да кажа, че не съм получавала някакви специални указания, повече почивка, лежане, никакви резки движения, без домашни занимания като чистене, готвене, пране, поне първите 5 до 6 дни от трансфера. И най важното нещо колкото се може повече спокойствие и положителни мисли. Прави това, което те прави щастлива, много е важно, поне аз така мисля.

Дано съм полезна, ако те интересува друго питай Simple Smile

# 688
Здравейте момичета, този месец започвам стимулация. Интересно ми е да разбера всички ли започвате с декапептил? Питам защото при първия ми опит (който не беше в Плевен) ми поставиха Декапептил депо еднократно и след две седмици започна самата стимулация с Гонал. Д-р Стефанов ми каза че при следващата ни среща ще ми дадът инжекциите и ще ми обяснят как да си ги слагам по схема. Вас с каво ви стимулираха?

# 689
Здравейте интерсуваме каква е цената на инвитрото в плевен включващи изследвания лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт