Ин витро -Плевен 6

• 83 133
  • 794
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте интерсуваме каква е цената на инвитрото в плевен включващи изследвания лекарства.
[/quote

2900 са за клиниката това е за изследванията и пункцията а лекарствата си ги купуваш отделно това е в случай на самофинансиране по каса не знам как е виж и ценоразписа на саита им на мен док ми каза ,че ще ми трябват около 5000лв а като си сметна и нощувките и дневните стават повече но нищо ....http://www.ivfpleven.com/index.php?l=24

# 691
  • UK
Хм и мен, излезе малко над 8 000 лева опита ми, когато беше  с мои яйцеклетки в КИРМ, м. юни
д-р Стефанов ooooh!

# 692
Хм и мен, излезе малко над 8 000 лева опита ми, когато беше  с мои яйцеклетки в КИРМ, м. юни
д-р Стефанов ooooh!

Кокона20, ти имаш ли успешен опит и в коя клиника, тъй като не разбирам  м.юни как е приключил в КИРМ и по какъв протокол

Здравейте момичета, този месец започвам стимулация. Интересно ми е да разбера всички ли започвате с декапептил? Питам защото при първия ми опит (който не беше в Плевен) ми поставиха Декапептил депо еднократно и след две седмици започна самата стимулация с Гонал. Д-р Стефанов ми каза че при следващата ни среща ще ми дадът инжекциите и ще ми обяснят как да си ги слагам по схема. Вас с каво ви стимулираха?

Здравей! Аз бях  при д-р Стефанов м.02 по дълъг протокол и през всичките 20 дни ми биеха Декапептил, Пурегон и Менопур. Сега м. 11 бях по къс протокол с Пурегон, Менопур, Цитротид. Пиши, когато приключиш как е минало всичко, успешен ли ти е опита?

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 11:09 от Botten Mary

# 693
стартира стимулацията, която е индивидуална за всеки, но протича с Пурегон-265лв една ампула, Менопур-45лв, Цитротид-33лв и зависи по колко единици ще ти изпише доктора

Не съм съгласна с това, че стимулацията протича с гореизброените медикаменти. С какви инжекции да се стимулира жената се решава от лекаря. Изобщо не е задължително да е със същите. Т.е. със сигурност ще има някои от изброените, но не е задължително да са всички накуп.

# 694
  • UK
Хм и мен, излезе малко над 8 000 лева опита ми, когато беше  с мои яйцеклетки в КИРМ, м. юни
д-р Стефанов ooooh!

Кокона20, ти имаш ли успешен опит и в коя клиника, тъй като не разбирам  м.юни как е приключил в КИРМ и по какъв протокол
Няколко пъти ме попита /в др теми Peace/и аз няколко пъти отговорих, че НЕ беше успешен! Понастоящем, изобщо не искам и да знам за клиника КИРМ!

# 695
Аз бях с дълъг протокол от края на септември-Декапептил депо, Гонал, Овитрел. Заедно с изследвания, лекарства и хранителни добавки, самата процедура, ходения до Плевен и нощувки ни излезе 10 000лв. Според мен наистина си зависи от конкретния случай, изследвания и лекарства. Надявам се да съм била полезна  Peace

# 696
За какви суми говорите момичета  Money направо свят ми се зави. Всичко над 5 хил лв. доплащахте ли го??? Разбира се не говорим за път, нощувки, хранителни добавки и витамини, а за стимулиращите медикаменти, изследване на хормони по време на стимулацията, пункция и трансфер???

# 697
За какви суми говорите момичета  Money направо свят ми се зави. Всичко над 5 хил лв. доплащахте ли го??? Разбира се не говорим за път, нощувки, хранителни добавки и витамини, а за стимулиращите медикаменти, изследване на хормони по време на стимулацията, пункция и трансфер???
Естествено ДА...не би трябвало, но и аз като много други бях по дълъг протокол и си платих каквото ми казаха...и накрая разбира се им подписах документ, че не съм доплащала!

За мен лично няма значение вече защото резултата е ясен...пак така бих направила, без да се оплаквам, защото си струва!Само трябва да вярвате и да не се товарите с други неща по време на стимулацията и чудото ще стане  Hug

# 698
Аз нищо не съм доплащала. Дори последното изследване на ЛХ не ми го пуснаха, защото не ми бяха останали пари. На предложението ми да го платя аз ми казаха, че не може.

# 699
  • UK
Аз не съм по ФАР! Самофинансиран бе опита ни Peace Сумата, която посочих, бе чиста и само за клиниката, в нея не влизат хранителни добавки, транспорт, нощувки и пр Peace

# 700
Момичета, каква е успеваемостта на клиниката според вас? Съвсем в началото на всички процедури съм и съм малко скептично настроена, а нямам време и средства да пътувам до София, наистина съм объркана, а знам че нямаш ли доверие на доктора си ...
Сега ми предстоят изследвания там, хормони, спермограма, цветна снимка. Надеждни ли са?

# 701
allaya, това е много интересен въпрос:  Надеждни ли са? Обикновенно преди да предприемеш някаква стъпка, я обмисляш добре и тогава решаваш. В случая за да избереш тази клиника би трябвало нещо или някой да те е насочил на там.
    След броени дни започвам стимулация в КИРМ. До сега имаме направени изследвания на хормони, спермограми, SDI тест (с мъжки фактор сме), вирусология... Цветна снимка не сме правили защото ми признават направената такава в друга клиника. На мен лично ми вдъхват доверие от мига когато видяха лошите спермограми на съпруга ми и наблегнаха повече на неговия проблем - изследвания, витамини, добавки. Първият ми опит беше в "Надежда" при д-р Стаменов- 2011г., в никакъв случай няма да кажа, че не съм доволна от тях, опита беше успешен (за съжаление до 11 г.седмица), но при положение че сме мъжки фактор, без допълнителни изследвания и дори препоръка за уролог, андролог, пристъпиха направо към ICSI. След лошо развилата се ситуация с бременността, искаха да продължим с биопсии, имунолигични и т.н. Понеже съм против биопсиите (това си е мой личен избор), премислих нещата и предвид и голямото разстояние до София, взехме решение - КИРМ Плевен.
  С тези дълги разсъждения Simple Smile искам да ти кажа че всичко е много индивидуално, лекарите правяк каквото могат (всеки си има начин на работа), а  става каквото трябва да стане. Има и Божа работа (както се казва). Ако има нещо което те притеснява и не се чувстваш на място в която и да е клиника, винаги имаш право на избор. Желая ти успех и много вяра и търпение (търпение му е "майката")   Wink Praynig Peace    На мен те първа ми предстои да разбера "Надеждни ли са".

# 702
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от д-р Коцев(уролог)?И при кого ходят вашите мъже в Плевен?  newsm12

# 703
  • UK
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от д-р Коцев(уролог)?И при кого ходят вашите мъже в Плевен?  newsm12
Мъжете в КИРМ ги консултира "светилото" д-р Рилчева Mr. Green Същата изписва добавки за щяло и нещяло и всичките скъпи естествено ooooh!

# 704
Ами от добавките няма подобрение, та за това е крайно време да го заведа на специалист newsm78 обаче кой?

Общи условия

Активация на акаунт