Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 102 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Моята коса е доста мека, така че този ефект на Алгопикс ще ми дойде добре.  Laughing
И ще чакам още мнения.
Мъжа ми го ползва понеже има проблеми. Доста си мирише на катран. И дълго.

# 286
  • Пловдив
На Фелче Азура съм голям фен на душгеловете и пените за вана. За съжаление любимия ми розов душгел вече не го внасят(или произвеждат).
Аз си взех и розов. Не е с изтекъл срок. Поне в Пловдив го има  Simple Smile И аз съм им голям фен  Heart Eyes

# 287
  • София
Айона - медицинска паста за зъби вече я има и във аптеките Фрамар в Ст. Загора.

# 288
Препоръчайте ми добър слънце защитен крем,който може да се ползва за цялото тяло не само за лице. Praynig

# 289
  • Пловдив
Някой ползвал тази серия...http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

# 290
  • Стара Загора
Да,ползвам шампоана и точно тази маска - много съм доволна и от двете  Peace

# 291
Препоръчайте ми добър слънце защитен крем,който може да се ползва за цялото тяло не само за лице. Praynig

Хвалила съм го и преди в темата. Мисля, че има и с фактор 50  Peace

# 292
  • В къЩи.
Това кремче на Бочко омазнява ли много лицето?
Миналата година ползвах крем на Евелин с 30фактор и бях доволна,наскоро пах си го взех ,но ми прави кир ефект. Rolling Eyes

# 293
  • WonderLand

Не ми се струва особено евтина Thinking почти 7лв не са никак малко за паста за зъби.

# 294
рових се в интернет и попаднах на това http://www.ebay.com/itm/Facial-Hair-Remover-Stick-Epicare-Epilat … 45#ht_3186wt_1139
разбрах че е за отстраняване на косми по лицето.дали ще го има в магазините по лев как мислите? newsm78

# 295
Rusalka:), къде в Пловдив се продават продуктите на Фелче Азура newsm78

# 296
рових се в интернет и попаднах на това http://www.ebay.com/itm/Facial-Hair-Remover-Stick-Epicare-Epilat … 45#ht_3186wt_1139
разбрах че е за отстраняване на косми по лицето.дали ще го има в магазините по лев как мислите? newsm78
Не съм го виждала по магазините за лев, но пък го бях взела от ибей. Че върши работа, върши, но е доста болезнено.  Whistling На мен ми беше много трудно, именно защото аз го контролирам, следователно от мен зависи дали да ме боли, и въобще не свикнах. Иначе, ако успееш да свикнеш, виждала съм клипчета на момичета, които минават с него цялото с и лице - избистря се тена.  Peace

# 297
  • София

Не ми се струва особено евтина Thinking почти 7лв не са никак малко за паста за зъби.
Евтина е, защото е концентрат и за тези пари все едно, че си купуваш няколко пасти наведнъж.
А относно слънцезащитната козметика - този БОЧКО колко струва и лесно ли се нанася, че не мога да понасям тези гъстите лосиони, от които ставаш като гейша и няма размазване. Confused

# 298
Ползвала съм шампоана,много добър според мен за честа употреба Peace

# 299
  • София

Евтина е, защото е концентрат и за тези пари все едно, че си купуваш няколко пасти наведнъж.
А относно слънцезащитната козметика - този БОЧКО колко струва и лесно ли се нанася, че не мога да понасям тези гъстите лосиони, от които ставаш като гейша и няма размазване. Confused

точно този Бочко 150 мл. фактор 30 го купих за 8.60 от Ремедиум, за същата цена имаше и фактор 50, но за по-малко количество 75 мл (ако не се лъжа). На мен ми харесва как се размазва и попива.

Общи условия

Активация на акаунт