Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • при моите деца .....
Днес си купих този крем  - Дневен овлажняващ крем против бръчки REGAL Q10 + Refresh за нормална и смесен тип кожа

Ще споделя отзиви.
Кремът от серията Yoghurt of Bulgaria го използвам, но в горещите дни ми лъщи лицето....
Околоочният, който използвам също е от тази серия.

# 376
  • При децата ми
По въпроса за розовата вода - не искам да кажа голяма дума, но мисля, че тази на БГ Роза КАрлово не е съвсем чиста, поне в състава така пише. До колкото може да се вярва на етикетите розовата вода на Талодерма пише, че съдържа само естракт от роза, последно я взех за 2,60лв за 100 мл. Харесва ми. С нея си правя лосиона за сваляне на грим с масло от жожоба и в тази комбинация съм доволна. Но самостоятелно за почистване на лице не съм я ползвала  Peace

Благодаря за отговорите за розовата вода! Точно това ме интересуваше за розовата вода на "Роза Импекс"- Карлово. Гледах състава и вече няколко пъти и на мен ми се струва, че не съдържа само натурална розова вода. Thinking От два дни обаче гледам розовата вода на "Кокона" и на етикета пише, че съдържа само натурална розова вода. 100 мл. е за 1,30 лв.
Shu6omiga, какво масло от жожоба ползваш? Точно с такава цел искам да си купя и аз розова вода. Да я смесвам с масло от жожоба за сваляне на грим.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 14:17 от Hrispa76

# 377
  • Перник
много съм доволна от този крем-http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=pricelist&product_cat=157&lang=2&order[]=real-досега какви ли не скъпи кремове съм ползвала,и всичките са ми страшно мазни,не попиват,лъщи ми лицето,този е много лек,приятен,попива бързо,страхотен,препоръчвам го

# 378
момичета, кои бяха най-почистващите козметични трици на Христина- трябва ми нещо, по-действащо от гелчето за почистване на лице на Лидл, което бе коментирано по-горе
Мерси  Hug
Аз съм супер доволна от седефените трици  Peace

аз си ползвам на ейвън ексфолианта, но веднъж седмично че е силен. Много ми освежава кожата на лицето

# 379
здравейте  Hug
бихте ли ми препоръчали спиралка за извиване на мигли и някои перлички  Flutter
мерси    bouquet

от евтините спирали може да си избереш нещо на Голдън роуз. Аз съм доволна от една златиста отвън

# 380
здравейте  Hug
бихте ли ми препоръчали спиралка за извиване на мигли и някои перлички  Flutter
мерси    bouquet

от евтините спирали може да си избереш нещо на Голдън роуз. Аз съм доволна от една златиста отвън
мерси дива77   bouquet

# 381
Saudadе , типът кожа има значение при избора на пилинг. Тези за суха и чувствителна кожа са по-"щадящи", тези за мазна и смесена, каквато е моята кожа - по - агресивни, изсушаващи.
Аз съм доволна от пилинга на Дева - 200 мл. за 4-5 лв. мисля, че струваше. Ползвах го ежедневно ок. 4,5 месеца.
Сега съм си взела един английски - Beauty formulas за 3 и нещо, но не съм почнала да го ползвам редовно, защото довършвам Дева-та. От пробата мога да кажа, че частиците му са по-фини от тези в Дева.

Много ти благодаря за отговора, но както казах, моята кожа е суха, пък и доста чувствителна,
вероятно трябва да търся други продукти...

# 382
  • София
Препоръчайте някои крем за мазна кожа.  Simple Smile
Дева с вит. С (има и УВ филтър).

# 383
  • София
Hrispa, купувам си от аптеката маслото на Икаров. Не защото конкретно него търся, просто винаги ми дават неговото масло от жожоба като кажа, че търся такова. Но нямам оплаквания от маслото. Само дето последния път ми се стори поскъпнало като че ли - 4 лв.

# 384
По въпроса за розовата вода - не искам да кажа голяма дума, но мисля, че тази на БГ Роза КАрлово не е съвсем чиста, поне в състава така пише. До колкото може да се вярва на етикетите розовата вода на Талодерма пише, че съдържа само естракт от роза, последно я взех за 2,60лв за 100 мл. Харесва ми. С нея си правя лосиона за сваляне на грим с масло от жожоба и в тази комбинация съм доволна. Но самостоятелно за почистване на лице не съм я ползвала  Peace

Благодаря за отговорите за розовата вода! Точно това ме интересуваше за розовата вода на "Роза Импекс"- Карлово. Гледах състава и вече няколко пъти и на мен ми се струва, че не съдържа само натурална розова вода. Thinking От два дни обаче гледам розовата вода на "Кокона" и на етикета пише, че съдържа само натурална розова вода. 100 мл. е за 1,30 лв.

"Българска роза" Карлово и "Роза Импекс" не са ли различни фирми?  Попитайте Гугъл за справка. Предполагам, че щом "Българска роза" са производител на българското розово масло, то тяхната вода ще е най-качествената, независимо, че на етикет пише, че съдържа и друго. Просто са си направили труда да го упоменат.  Peace

# 385
  • София
Може да се приеме като изследване, но миналото лято бях забравила една карловска розова вода отворена и вътре се бяха изподавили няколко от тия малките мушички, които от цветята се мотаеха у нас. Викам си, достоверно ухае тази вода явно  Mr. Green Аз по принцип купувам Милва.

# 386
  • Плевен
Magnum, мерси за отзива за седефените трици на Христина, сутринта го видях и вече си ги взех и ги пробвах - за мазна кожа това е велико нещо, моята е комбинирана, със склонност към изсушаване на отделни зони, та по-внимателно ще ги ползвам;като за първи опит - супер/ оризовите дали имат повече/ по-големи ексфолиращи частици ?

# 387
  • София
Magnum, мерси за отзива за седефените трици на Христина, сутринта го видях и вече си ги взех и ги пробвах - за мазна кожа това е велико нещо, моята е комбинирана, със склонност към изсушаване на отделни зони, та по-внимателно ще ги ползвам;като за първи опит - супер/ оризовите дали имат повече/ по-големи ексфолиращи частици ?
http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … rici-za-lice.html
Кои са най-добри за мазна кожа? И откъде ги купувате, само онлайн ли ги има?

# 388
  • Плевен
Аня, отдавна им се канех на триците, в Плевен съм ги виждала май само в магазини Сила за живот, та явно в магазини със здравословни продукти, или козметични магазини, където зареждат българска козметика/ и аз все се чудех, кои да пробвам първо, но всъщност всички са на основа на хума, та освен като им огледаш етикета на място да вземеш които повече ти допаднат - май седефените и оризовите имат и лайка, което е добре за чувствителна кожа и малко ще омекоти изсушаващия ефект
иначе си взех 2 от сапуните на милва със смрадлика, та и за тях ще дам отзив по-нататък Simple Smile

# 389
  • София
А като маска ли стоят по-скоро, или като скраб?
Отдавна гледам се коментира тази козметика из форума, но нещо хич не ми вдъхва доверие, не знам защо, като им вида само логото и кутийките. Rolling Eyes А и на живо никъде не съм ги виждала.

Общи условия

Активация на акаунт