Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Belgium
Момичета, някакъв добър околоочен крем, който сте ползвали, да ми препоръчате?  Laughing

# 451
Момичета, някакъв добър околоочен крем, който сте ползвали, да ми препоръчате?  Laughing

# 452
Добро утро!Днес се събудих с идеята,че трябва да си купя палитра сенки с доста цветове,но да не са Руби Роуз(незнам защо така съм решила Thinking)и да са покривни,няма значение матови или перлени.Нещо да ми предложите?

# 453
  • София
Ей тази паста: http://beautycosmetic.biz/sarantis-pearl-drops-hollywood-smile-t … olish-p-1996.html - Pearl Drops Hollywood smile. Избелва наистина и то бързо, без да боядисва. Съдържа пероксид. Според мен само пастите, които го съдържат избелват наистина.
И една още по-добра - Pearl Drops Young Smile - но е по-скъпа - 11 лв. в Пикадили.
Преди доста време си ползвах Pearl Drops и бях доволна, имаше избелващ ефект (но не беше пастата, която излиза на снимката, има ги в Била и Фантастико).

Та, всъщност, влязох да кажа, че в Рода маркет са намалени маските на Глис на по 2.99лв. (а по принцип са около 10лв.). Има за боядисана коса, за изправяне на косата и 3 вида за суха коса (аз съм супер доволна от покупките си.) Simple Smile Simple Smile

# 454
  • WonderLand
Добро утро!Днес се събудих с идеята,че трябва да си купя палитра сенки с доста цветове,но да не са Руби Роуз(незнам защо така съм решила Thinking)и да са покривни,няма значение матови или перлени.Нещо да ми предложите?

Ако намериш нещо на Magic Cosmetics вземай Peace Имам едни техни сенки от доста време и са много наситени и трайни. Жалко, че не съм попадала скоро на тях. Иначе Руби Роуз не са ососбено наситени и са доста перлени и аз не ги харесвам особено. Ако има къде да пробваш нещо на Голден Роуз също може да си вземеш ако ти харесат. Иначе сенките на Wet &Wild не са никак лоши - има ги в магазини Липненски, но са само по 2 или 6 цвята разпределени в две кутийки за по някакви стотинки - 0,30 - 0,75.

# 455
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали лак за коса  Praynig Винаги съм ползвала гел,но ми се иска да разнообразя малко. Косата ми е къса и за да постигна ефекта на гела ще ми трябва лак с доста силна фиксация.

# 456
  • WonderLand
Бихте ли ми препоръчали лак за коса  Praynig Винаги съм ползвала гел,но ми се иска да разнообразя малко. Косата ми е къса и за да постигна ефекта на гела ще ми трябва лак с доста силна фиксация.

Най-доволна съм от Интеса Peace моята коса е дълга и тежка и все пак не мърда с този лак и не стои като бетонирана, какъвто е ефекта от всичко друго, което съм ползвала.

# 457

Ако намериш нещо на Magic Cosmetics вземай Peace Имам едни техни сенки от доста време и са много наситени и трайни. Жалко, че не съм попадала скоро на тях. Иначе Руби Роуз не са ососбено наситени и са доста перлени и аз не ги харесвам особено. Ако има къде да пробваш нещо на Голден Роуз също може да си вземеш ако ти харесат. Иначе сенките на Wet &Wild не са никак лоши - има ги в магазини Липненски, но са само по 2 или 6 цвята разпределени в две кутийки за по някакви стотинки - 0,30 - 0,75.
Благодаря ти,Magic Cosmetics не ги зная,но ще ги потърся,а Голден Роуз ще ги пробвам  bouquet

# 458

Най-доволна съм от Интеса Peace моята коса е дълга и тежка и все пак не мърда с този лак и не стои като бетонирана, какъвто е ефекта от всичко друго, което съм ползвала.

И аз ползвам Интеса,но старата версия.
Веднъж взех от новите,някакво зелено,но не бях доволна.
Много съм критична към лаковете за коса,този ме удовлетворява напълно!

Диплона също е хубава,евтина и бетонира хубаво/ако искаш разбира се/ ,но мирише малко задушливо.

# 459
  • В къЩи.
Благодаря ви   bouquet

Тази е ,нали  . Не съм я мяркала. Къде да я търся? Парфюмерии,Билла...
Предполагам са няколко вида,коя да взема? С най-силната фиксация?Как се води-forte?

Лу, най-доволна съм била от това http://apteka.framar.bg/30006781/%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8% … D1%80%D0%B5%D0%BC ,Леко е ,попива бързо,но кожата моментално става много мека,нежна,еластична.  Peace Дано не са го развалили както направиха с дневния и нощния от същата серия. Tired

# 460
  • Belgium
Благодаря за препоръките, момичета, сега остава да ги намеря по аптеките  Laughing

Този лак за коса и мен ме заинтригува, но не съм го виждала никъде  Thinking

# 461
http://www.nisea-bg.com/images/items/5960.jpg
Има го в Била и Кауфланд и по магазинчетата.Много е разпространен.

Бях видяла,че са пуснали и нови видове,зелен и розов.Зеленият е екстра,розовият е шайн ефект.
Но синият е най-хубав и силен и обикновено от него зареждат.От другите два не съм доволна.

# 462
препоръчайте ми балсам за суха коса

# 463
  • София/Горна Оряховица
В момента ползвам Velnea - от Лили, за 2 и 60, зелен, води се май за изтощена коса. Много е тежък и мазен.

# 464
  • София
Л-и-я, аз този лак за коса на Intesa го имам и не съм доволна, нищо не прави при мен, все едно нищо не съм си сложила... Но всяка коса е различна, може на теб да ти хареса, моята е доста мека, може на това да се дължи.

Общи условия

Активация на акаунт