Забременяване на 4-тия ден от цикъла

• 9 374
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
Не съм малка,но не съм го планирала,все кариера гонех и сега съм малко уплашена като цяло
Да, сигурно е неочаквано... А щом имаш някакви подозрения, вероятно вече имаш и някакво закъснение. Ако е така, вероятно тест за бременност вече ще покаже. С две думи - по-добре тест, отколкото да гадаеш и да се притесняваш.

# 16
Наистина, имаш ли закъснение или питаш така просто. Simple Smile
Не е невъзможно, но е малко вероятно  Peace

# 17
Възможно е!
Ако не са минали 72 часа от акта и бебето не е желано - Ескапел.
Ако е желано - дано е станало!
 Hug

# 18
Нямам закъснение,просто допускам че има вариант да стане. За тест ми е много рано,освен да пробвам с тези най ранните,където показвали след 7-ят ден от акта. Трябва да ми дойде на 21-ви април.Ама и аз съм една   newsm78 newsm78 newsm78

# 19
Спокойно ! Нищо ти няма:) шансовете да си бременна са нищожни .

# 20
  • София

Трой го е казала - мнооого малко вероятно, успокой се. А няма такива тестове 7 дни след акта. Кръвният е 10 дни след Ову  Peace

# 21
 LaughingТова ми хареса Hug Радвам се,че си направих профил тук,понякога човек споделя неща,които не може да каже на близки.Ще ви държа в течение с моят казус  Joy

# 22
 Wink
не си ли направи тест?

# 23
Wink
не си ли направи тест?

:(Dali e vazmojno da sam zabremenqla na 4-qt den ot cikala mi?Az mislq 4e ne zashtoto na 5-qt si imax oshte cikal.Izvinete me ako vi se stryva tap vaprosat mi Cry

Нямам закъснение,просто допускам че има вариант да стане. За тест ми е много рано,освен да пробвам с тези най ранните,където показвали след 7-ят ден от акта. Трябва да ми дойде на 21-ви април.Ама и аз съм една   newsm78 newsm78 newsm78

Thinking Thinking Thinking

# 24
Идди , ти май вярваш и в дядо Коледа  Mr. Green

Хайли   bouquet

# 25
  • София
......освен да пробвам с тези най ранните,където показвали след 7-ят ден от акта. .
Уринните тестове засичат ЧХГ най-рано на 12 ден след О. / не след полов акт/
 Имплантацията е от 7 до 10 ден след О. Преди това не се отделя ЧХГ, а и трябва малко време за да се синтезира и излъчи в достатъчни кол-ва за да се засече с тест / уринен/

Кръвния тест засича ЧХГ  /т.е теста да е (+)/  най-рано 11 ден след О.

ПП. ЧХГ започва да се синтезира след контакта на оплодената яйцеклетка с матката

# 26
 LaughingТова за казуса го написах като на шега,разбира се,че не вярвам в дядо Коледа Laughing

# 27
  • София

Денис, имам чувството, че имаш библиотека с картинки. Винаги като съм попадала на твои постови има и обяснение в картинки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 28
Браво на Денис  Peace

# 29
Абе тя Денис хубаво обяснява, че и картинки прилага, евала на търпението й да ни обяснява непрекъснато, ама ако имаше и кой да чете и проумява аджеба какво обяснява Денис нямаше да има тема след тема от типа на "възможно ли е да съм бременна", "мога ли да зачена докато съм в М", "мъжа ми свърши на корема ми, мога ли да забременея така", и т.н. и т.н.
Поста ми е хумористичен, ся да не се върже някой Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт