90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 229
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • На топло...
Значи не ми е ясно защо някои от списващите все още се мъчат да дъвчат и се отчитат тук като мястото им е в диетата на Пол Брег, там хич не се яде и пак се отслабва Peace.
Пък ако и около 30 км. на ден ходиш, колапсът ти е в кърпа вързан.
Най-добре да почнеш да си копаш една дупка, па да се заровиш в нея, че като свикнеш с неяденето, следващата стъпка магарето на Хитър Петър е дало идея каква е.

Момичета-кокичета, с този режим учите телата си на метаболизъм - нещо, което той вероятно или е забравил какво е, или пък информацията му за дейността е грешна.
Тук ядем поне по 3 пъти на ден и то в нормални порции.
Това е схемата Peace.

# 151
tandonova79 , на какъв ден си днес забога??? а за корема-може доматите и краставиците да са нафрашкани с нитрати-мен така ми се отразяват....

# 152
tandonova79 , на какъв ден си днес забога??? а за корема-може доматите и краставиците да са нафрашкани с нитрати-мен така ми се отразяват....
На плодов(четвърти подред  Mr. Green)
Значи не ми е ясно защо някои от списващите все още се мъчат да дъвчат и се отчитат тук като мястото им е в диетата на Пол Брег, там хич не се яде и пак се отслабва Peace.
Най-добре да почнеш да си копаш една дупка, па да се заровиш в нея, че като свикнеш с неяденето, следващата стъпка магарето на Хитър Петър е дало идея каква е.

Момичета-кокичета, с този режим учите телата си на метаболизъм - нещо, което той вероятно или е забравил какво е, или пък информацията му за дейността е грешна.
Това е схемата Peace.

Аз пък си хапвам много добре, даже признавам, че рядко вечерта намалявам много порциите. Но предпочитам така.Доволна съм от сваленото досега и не ме притеснява по никакъв начин режима точно по тази причина...че си ям колкото си искам
Приключен ВХ -режимен.Вечерях с три малки палачинки и лента черен шоколад Simple Smile

# 153
В Била има кисели краставички без захар newsm44 Те могат да се ядат във всички дни без плодов, нали така?

# 154
Да, могат.Ще издадеш ли марката?

# 155
Здравейте и от мен!
Днес въглехидратен з: ябълка о: пица
в: пица+сладко от праскови.
Лека вечер на всички.

# 156
Разбира се - Хортиконс. Само дето са леко гадни, в смисъл, че липсата на захар си се усеща, ама това е очаквано Simple Smile Иначе са си хрупкави, малки Simple Smile

# 157
здравейте да се запиша и аз
днес плодов
з-ябълка
после 3 банана,стафиди и страгали и много вода

# 158
Момичета, какво става в последно време????
Какви са тези анорексични изблици - 1 сърмичка и 2 резенчета филе  #Crazy #Crazy #Crazy
И през пост - много съм нещастна свалих "само" 2 килограма за една седмица .... иначе съм 170 висока, 60 килограма............... Просто нямам думи вече ooooh!, осъзнайте се малко .........

# 159
  • София
Лорейнче, няма как да се осъзнаят мила моя, като идолът им за красота е настоящият вид на Анджелина Джоли примерно или малоумната Виктория Бекъм. Защото това не са жени, това са ходещи тояги. И ако една 170 и .... сантиметрова жена се смята за дебела, ако е 60 кг, то това е благодарение на две неща - липсата на достатъчно интелект и заливащата ни отвсякъде помия, наречена модел за красота, насадена от едни хора, чиито основен проблем е как да вземат повече пари за дрешка, ушита от възможно най-малко плат.

# 160
Здравейте!
Я да се разпиша и аз тази вечер. Всяка вечер ви изчитам, но ме мързи да пиша. От 19,03,12 съм на режима и съм -3 кг. Днес бях на плодове - 2 банана, 2 портокала, 1 киви, 100 гр стафиди, 100гр орехи и на вечеря плодова салата. Май доста си похапнах днес, ще стане ясно утре. Днес ми дойде МЦ и се чувствам като балон.
Аз по Великден не знам какви ще ги мъдря. На 15 ми се пада плодов, а на 16 първи воден. Аз мисля да издърпам на разпети петък - плодов, а в събота - воден/май се пада и някаква фаза на луната/. А на 15 да си започна нова четворка с белтъчен. Както и да го мъдря няма да е режимно, но ще се постарая да не смесвам.
Браво на всички смъкнали кг и мерки.

# 161

Това е схемата Peace.

bouquet  Hug Съгласна съм с теб напълно! Благодаря ти!

# 162
Права си Нана, но всъщност ти си по-отдавна в темата и сигурно си забелязала, че тези, които нищо не ядат обикновено не изкарват до края  Wink (нормално)

# 163
  • София
Права си Нана, но всъщност ти си по-отдавна в темата и сигурно си забелязала, че тези, които нищо не ядат обикновено не изкарват до края  Wink (нормално)

Лошото обаче е, че за краткото си просъществуване в темата объркват представите на околните.

# 164
  • Пловдив

Лошото обаче е, че за краткото си просъществуване в темата объркват представите на околните.

И аз се обърках,признавам...дори още в началото не схванах как и по-колко трябва да се яде Rolling EyesАма...

Общи условия

Активация на акаунт