90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 288
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Права си Нана, но всъщност ти си по-отдавна в темата и сигурно си забелязала, че тези, които нищо не ядат обикновено не изкарват до края  Wink (нормално)

Лошото обаче е, че за краткото си просъществуване в темата объркват представите на околните.
Вижте аз как си ям и как си стоя тука Mr. Green
Искам да се оплача от финансите окончателно Rolling Eyes Контролна имам в четвъртък стискайте палци Peace Peace Praynig

# 166
Съгласна съм, че неяденето води до...никъде! По себе си съдя, че след издевателства над себе си и истинско гладуване, бързо губя ентусиазъм и после зверски се нахвърлям върху храната! И ставам още по-дебела или пък просто е поредната неуспешна диета! Така чеподкрепям тезата,че се отслабва здравословно с ядене! Друг е въпросът, че съм фен на системното пречистване на организма, но тук си има плодови дни, така че режимът е страхотен!

# 167
Права си Нана, но всъщност ти си по-отдавна в темата и сигурно си забелязала, че тези, които нищо не ядат обикновено не изкарват до края  Wink (нормално)

Лошото обаче е, че за краткото си просъществуване в темата объркват представите на околните.

И аз се обърках,признавам...дори още в началото не схванах как и по-колко трябва да се яде Rolling EyesАма...

Така, така, затова някои тук повтаряме като развален грамофон едно и също, пък дано някой да ни чуе ...........

# 168
  • София
здравейте:)
и аз съм го усещала момента с неяденето и последвалото нахвърляне върху храната...лош навик
затова сега гледам да се "нахраня" и да съм сита:)
днес плодове
закуската я пропуснах, че станах доста късно днес.Дали заради сладкото вчера изобщо не бях гладна и за деня хапнах голяма зелена ябълка, малък банан, няколко сушени сливи и шепа ядки.

хубава вечер:)

# 169
Ех, колко много сте изписали за един ден. Но нищо така поне се стимулирам. Днес ми 5 ден - белтъчен. Менюто за днес беше:

З - 1 банан
О - Риба и салата от домати
В - Малко риба и зелена салата

Направи ми впечатление, че едно момиче(съжалявам, но не запомних никнейма) за вечеря беше написала пица и сладко от праскови, но нали не трябва да се смесва сладко и солено. Все пак тя си знае, ама да не се объркат другите, че е позволено.

# 170
tandonova79 , Това е схемата Peace.

Аз пък си хапвам много добре, даже признавам, че рядко вечерта намалявам много порциите. Но предпочитам така.Доволна съм от сваленото досега и не ме притеснява по никакъв начин режима точно по тази причина...че си ям колкото си искам
Приключен ВХ -режимен.Вечерях с три малки палачинки и лента черен шоколад Simple Smile
Snakeeeeee от втори април съм тук и все още не съм  наясно, а и не ми остава време да прочета всичко, но се загледах в лентичката ти долу, наистина ли за малко повече от 2 мес си свалила 14 кг. и само от тази диета ли?
Чак не ми се вярва, то това и диета не може да се нарече, вчера белтъци, днес варива, ами то не усещаш да си на диета, .. та даже преди да започна по малко ядях, и сега се притеснявам да не кача още..

# 171
Има хора, които не разбират че няма как цял живот да не ядеш... Преди година във фитнеса имаше една жена, която обясняваше че ще е цял живот на зелена салата и риба, понеже дъщеря и и казала, че я е срам да излиза с нея.... Естествено много бързо изчезна от залата.... Аз заедно с приятеля ми сме на режима и никога не сме мислили колко ядем. Не преяждаме но и не ставаме гладни от масата и според мен точно тук е тайната на режима Simple Smile

# 172
ай само да не коментирате персоната ами... щом съм преценила 4е 176 70 кила не е добре на 22 години зна4и не е добре!!!! не харесвам анорексички като споменатите жени, просто не се харесвам шишкава както съм сега, защото слагам само на едно място и е несъразмерно... не се изразявайте така без да сте видели, защото не ви отива много много да нареждате така след като никой не ви закача за нищо... вземете хапнете малко да се успокоите, айде лека нощ!!!  smile3521 newsm44

# 173
Права си Нана, но всъщност ти си по-отдавна в темата и сигурно си забелязала, че тези, които нищо не ядат обикновено не изкарват до края  Wink (нормално)

И дават оценка Слаб на този чудесен режим, а той всъщност работи доста добре! За втори път съм тук, първия път нямаше как и прекъснах, но сега ще карам до край и, ако се налага, ще повторя! Хубаво е да се чете както трябва, а не през ред или между редовете и тогава да се започва режима!
Успех на всички в борбата с наистина излишните килограми. Simple Smile

# 174
  • Cavan, Ireland
Аз съм 178 см, искам да съм 58 кг и искам да попитам кога се яде варена тиква, крем карамел и киноа, благодаря предварително!

# 175
  • София
Аз съм 178 см, искам да съм 58 кг и искам да попитам кога се яде варена тиква, крем карамел и киноа, благодаря предварително!

А, метла през задника искаш ли?  Mr. Green

# 176
  • Cavan, Ireland
Тоз отговор беше по-зле и от този дето беше свързан с горчицата бе бабе...

Аз не пиша в темата, ама чета по диагонал когато имам време... Hug

# 177
  • София
Тоз отговор беше по-зле и от този дето беше свързан с горчицата бе бабе...

Аз не пиша в темата, ама чета по диагонал когато имам време... Hug

Тамън, да ти държи влага за следващото завъртане, чеде  Heart Eyes

# 178
  • На топло...
Дзак, от колко кила почваш, кокалът как е? Може да са много 58 за твоя ръст Thinking...
Тиква само в белтъчен, щото повечето са свински.
Крем карамел е за варива, тъй като захарта се прави от цвекло, а млякото от соя, пък яйцата за Великден се варят.
Киноата е за плодов - до 100 грама сурова.
 Peace

# 179
Здравейте мацки!! Днес ми е ден за варива и намерих в БИЛЛА лозови постни сърмички.На обяд изядох 3,за вечеря ще е само едничка Simple Smile от тези вкусни бомбички.Естествено и зелена салатка.Вчера си хапнах 2 резанчета св.филе на обяд заедно със салата и вечерта само едничко със салатка. За утре мисля  да хапна ябълчица за закуска, после геврек и за вечеря трябва да е нещо сладко,но все още не съм измислила какво ще е.Надявам се този път да не оплескам нещата.Качих се на кантара след първия ми плодов ден за 4 дена съм махнала 2кг.Сега ще чакам 2рия плодов ден и тогава пак ще се премеря дано да съм махнала пак някое друго килце Simple Smile)!Успех на всички и повече воля и движение!! Аз ходя пеша до университета си.Намира се на 7км от дома ми.Всеки ден гледам да се движа и да не мисля за хапване,защото почва да ми се вие свят Simple Smile. Пив по 2л вода на ден. Целувчици от мен!!

Това ми хареса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз ядох днес постни лозови сърмички е верно бяха малки ама си хапнах 7-8  Laughing на обяд и вечеря една хубава зелена салата и ми е перфектно  Mr. Green   Ти с тази една не знам на кои зъб ти е била по напред. Надявам се поне резенчетата ти филе да са били наи малко по 2 пръста  Peace

П.С От гладуване няма смисъл ,режима е достатъчно добър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт