90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 297
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • Cavan, Ireland
Ауууу чудесно...само дет сега захар не мога да и туря на тиквата щот нали е само за въглехидратен или за варива с туй захарно цвекло...объркваш ме...
Утре киноа значи, щот съм рожденничка...ами вино? ракия нещо? може ли?

# 181
178 sm 58kg звучи много добре, наистина ли искаш да сваляш??

но и  Нана е права,че много зависи от кокала, аз съм с лек кокал и всичкото месце Sad

# 182
Дзак, от колко кила почваш, кокалът как е? Може да са много 58 за твоя ръст Thinking...
Тиква само в белтъчен, щото повечето са свински.
Крем карамел е за варива, тъй като захарта се прави от цвекло, а млякото от соя, пък яйцата за Великден се варят.
Киноата е за плодов - до 100 грама сурова.
 Peace

Пфууууууууууууууууууу Нану бее защо не каза за крем карамела днеска бях на варива много си лошава пъкккк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 183
Утре киноа значи, щот съм рожденничка...ами вино? ракия нещо? може ли?

Пелин съм чувала, че може, все пак билково е  Laughing А билките, както знаем са добре за перисталтиката, както и разбира се за всичко  Joy

Аз днес изкарах режимен белтъчен: за обяд пържола с домат, за вечеря салата със сирене  Peace

# 184
  • Cavan, Ireland
Да да звучи много добре...само още  20 кг да сваля и съм там хахаха

Ееее пелин няма къде да търся тук, то и ракия няма де...да взема една бутилка горчивка освен, йегермайстер нещо...за перисталтиката Simple Smile

# 185
  • София
Мискинки с мискинки, да вървите да спите, щот ей ся вече ще вадя метлата  Twisted Evil
От утре Дзакева по 1 сарма на ядене. Тва е положението и по 1 сушена слива сутрин  Joy

# 186
Малиии, сега тотално объркахте народа  Joy
Може Дзак всякакъв алкохол. Виното е от грозде, ракията пак от плод (според зависи). Виж там за водката и уискито не съм сигурна, че нали са други неща  newsm78

А да питам - какъв е този вълшебен ориз на Савина? Рових, рових и не намирам рецептата  newsm78

# 187
  • София
А да питам - какъв е този вълшебен ориз на Савина? Рових, рових и не намирам рецептата  newsm78

Ся тва, ако сериозно го питаш в четвъртък няма да изкараш народните танци  Twisted Evil

# 188
Леле, голям смях пада тук. Аз чета редовно, за да си отговарям на незададени от мен въпроси  Wink , но като прочетох някои от горните постове, направо  Joy

Да се похваля, че вече започнах да свалям, не че съм се съмнявала Simple Smile

Имам нужда от съвет... Какво мога да си приготвя според вас в ден с въглехидрати като ще пътувам и трябва да ям по пътя? Само OMV има и там няма нищо режимно. Не искам никакви крекери, солети, бейкролс, или подобни боклуци Sick

Благодаря предварително  Hug

# 189
Малиии, сега тотално объркахте народа  Joy
Може Дзак всякакъв алкохол. Виното е от грозде, ракията пак от плод (според зависи). Виж там за водката и уискито не съм сигурна, че нали са други неща  newsm78

Глей ся да ти обясня аз на тебе: начиииии виното или ракията( ако е от един плод) може да се пие за закуска, шот си е вид фреш. Щом може фреш от портокал, що да не може вино Thinking Ако ракията е от повече плодов, само в плодов и то след закуската. Пелинът, както вече обясних, е билков, и няма проблем да се пие всеки ден. Другото- уиски, бърбън, са за въглехидратен, ако не са от цели зърна. Ако са от цели, съответно отива в бобовия. За белтъчен добър вариант е айрянче с мастика, щото и тя е билкова. Ъндърстенд? hahaha

# 190

Ся тва, ако сериозно го питаш в четвъртък няма да изкараш народните танци  Twisted Evil

hahaha   Май разрових кошера  hahaha

Нели, можеш да си направиш сандвичи - хляб, лютеничка, кис. краставичка, маслинова паста, зеленчуци по избор, черен шоколад за десерт (ако е и за вечеря сандвича) или пък за сладката вечеря можеш да си направиш някакъв  домашен сладкиш.

Блеки, много ме зарадва обяснението ти  Joy

Наздрави!  Crazy

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 22:37 от Lorraine In The Rain

# 191
А аз да питам какви сладки пастички могат да се ядат във въглехидратния ден?  newsm78

Аз търсих около 20тина + дни да си намеря някакви тортички, които стават за постене (за да са без мляко и яйца поне), и днес просто се ядосах и си купих парче торта с блат от бутер тесто, яйчен крем и ванилия, и понеже бях запомнила че за вечеря може 2 парчета десерт, си взех и.... един мус крем с ягоди....   Embarassed  Rolling Eyes smile3538.
Е, изядох ги в 18ч, но това няма да ме спаси от кантара утре...  Mr. Green

Та да попитам, за да знам следващия път с какви въглехидрати да  не   прекаля, какви могат да бъдат сладкишите във въглехидратен ден (освен блокче черен шоколод)?
   Blush

# 192
Лорейн, благодаря за предложението Hug За лютеница, изобщо не се бях сетила, защото много отдавна не съм яла този продукт за мазане Embarassed, но това наистина е решение.

Благодаря отново Simple Smile

# 193
  • София
blackisback  hahaha hahaha hahaha
Ама знаех си, че не трябва дълго да пропускам да чета. Забавлявате се, без да ни викате  Mr. Green
Аз пък за първи път от много години така се зарадвах на МЦ, дори килцето, дето съм качила днеска от това сутринта го обичам newsm44
TiziBizi, за вечеря всичко сладко може, стига да е с размера на парче торта.

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 00:19 от tzvety26

# 194
TiziBizi, за вечеря всичко сладко може, стига да е с размера на парче торта.
Мммм, супер! Значи само с муса съм в прегрешение....  newsm44  Joy

Общи условия

Активация на акаунт