90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 230
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
от утре значи спираме 3в1-то и минаваме на чисто кафе със захарин.. без просто няма как да стане... обаче кажете ми какво кафе, аз идея си нямам кое е хубаво, да не е прекалено горчиво и кисело ??
Мисля, че сваляш много добре, като се има в предвид, че имаш малко за сваляне, с твоят ръст  Hug
Иначе, като не искаш да ти горчи кафето, просто го пускай по-дълго  Wink И моя препоръка е да избягваш захарин, а да си купиш Стевия. Доколкото съм прочела правилно правилата на 90дд, захаринът и тем подобни подсладители са забранени, защото могат да забавят обмяната  Peace

# 121
а да ви попитам... какво кафе, ако нямаме кафе машина ???  newsm78 newsm78

# 122

Аз пия инстантно.

# 123
  • Благоевград
след прекаран тежък грип се завръщам.

Горда съм, че независимо от ужасната температура и отвратителното ми като цяло съсстояние цяла седмица - не наруших твърде много режимчето и резултата ми е 5 килца надолу от началото. (започнах края на февруари и се целя да сваля 10 килца. ) мъж ми е страшна гордост - вече е свалил 9 кг и се радва сам на себе си и се мери през два часа  Laughing

Във връзка с дискусията за кафето сутрин - аз лично съм направила за себе си избора да си пия кафето така, както си го пия и като ще си го пия винаги - а именно - пия голяма чаша нес-кафе с 2 л. кафява захар. Реших, че от това не мога да се откажа. Други прегрешения нямам, освен две чаши вино.

Ясно е, че нарушавам, но аз съм го избрала това за себе си и на никой на давам съвет да го прави. Освен това си мисля, че свалянето на 1кг за седмица е супер нормално, темповете на всеки са различни и не трябва да се сравняваме непрекъснато с другите - така само се обезсърчаваме.
vipopova, не мисля, че сваляш малко или бавно - просто различно от другите, някои от които, забележи, имат да свалят по 20 и повече кг. няма как да сваляш като тях, нали разбираш  Peace

да ви е вкусна вечерята, независимо какъв ви е деня  Hug

# 124
Мацки, какво направихте!
Цяла тема сте изписали, довечера ще ви чета.

Въпросчето ми е довечера ми е любимата вечеря-нещо сладичко. Мога ли да "прасна" една торта Тирамису от готовите, които ги продават в пластмасова кутия? Много ги обичам и ....... Обаче знам, че вътре има сиренце и алкохол и затова питам.

Предварително благодаря   bouquet!

# 125

Аз пия инстантно.

И аз пия нес,макар че имам машина за еспресо. Преди го пиех със мляко, но после като започнах диетата, започнах сутрин да го пия със лъжичка мед. Сега от няколко дни спрях меда сутрин.
Беше ми много гадно без мляко, но не позволих едното мляко да ми развали диетата. За чая пробвах стевия, но ми е гадна, също като подсладител.

# 126
Здравейте Simple Smile след вчерашния страхотен плодов днес ще се давя  Laughing както не мога да плувам е сигурно, че ще успея Simple Smile Има ли и други плувкини с мен? Сега отивам да се подстрижа, че след това трябва да залягам пак над учебника Simple Smile
Хубав и минусов ден   bouquet
аз Мимси, до сега съм само на вода и кафе,но "примката се стяга около врата" ще видим до къде ще я докараме   sport027

# 127
  • София
И за да мина да се запиша, че не съм минавала от няколко дни. Нещо не съм най-режимна последните дни, но пък пък днес и аз плувам, до момента качествено, дано устискам до края на деня, че малкия вдигна висока температура, каката също не е много добре, нещо нервите ме удариха, ох оплаках си се.

# 128
  • Sofia
Захаринът не влияе на обмяната, напълно режимен си е. Не е най-полезното нещо на света обаче за здравето. Иначе на диетата не пречи. На диетата пречат подсладители, които задържат вода - напр. цикламат. Но и за диетата и за здравето наистина Стевията е най-добрия вариант. На някои обаче не им харесва вкуса. Аз лично не го усещам.

# 129
http://www.vkusotia.com/?s=recipes&p=recipe&rid=2059

Момичета, вижте каква баница ще направя за утрешната въглехидратна вечеря, без орехите. Ако стане добре, ще я публикувам в рецептите.  Peace

# 130
Здравейте мацки!! Днес ми е ден за варива и намерих в БИЛЛА лозови постни сърмички.На обяд изядох 3,за вечеря ще е само едничка Simple Smile от тези вкусни бомбички.Естествено и зелена салатка.Вчера си хапнах 2 резанчета св.филе на обяд заедно със салата и вечерта само едничко със салатка. За утре мисля  да хапна ябълчица за закуска, после геврек и за вечеря трябва да е нещо сладко,но все още не съм измислила какво ще е.Надявам се този път да не оплескам нещата.Качих се на кантара след първия ми плодов ден за 4 дена съм махнала 2кг.Сега ще чакам 2рия плодов ден и тогава пак ще се премеря дано да съм махнала пак някое друго килце Simple Smile)!Успех на всички и повече воля и движение!! Аз ходя пеша до университета си.Намира се на 7км от дома ми.Всеки ден гледам да се движа и да не мисля за хапване,защото почва да ми се вие свят Simple Smile. Пив по 2л вода на ден. Целувчици от мен!!

# 131
  • Sofia
За да не мислиш за хапване и да не оплескаш нещата яж нормално. Със салата и 1 сърмичка и 4-год ми деца няма да се наядат.  Laughing

# 132

Shocked

Ядеш твърде малко. Сега и да смъкнеш, после 100% ще си върнеш, дори и отгоре ще има. Храни се нормално, според правилата на режима, за да не стресираш прекалено много тялото си и то да премине в safe mode и да си пази тлъстинките за тежките дни, които му поднасяш.

# 133
Здравейте и от мен Simple Smile))След вчеращния белтъчен имам -0.800кг,добро начало:))
Днес хапвах З-голяма ябълка,О-ориз с домати и малко салата,В-мисля да е пак ориз с домати без салата,искам да попитам за утрешния въглехидратен съм замислила ето какво:
З-портокал
О-2-3 филийки хляб Вита със зърна с лютеница или пица със домати и гъби,но ме притеснява малко това бялото брашно,а нямам хлбопекарна за пълнозърнесто....
В-иска ми се да опитам от тези новите кроасани със кокоса може ли ?
И ако ям кроасан мога ли да ям и черен шоколад?
И знам че мога да ям по един плод между обяд и вечеря,но нали това се брояло за хранене,значи ли че трябва да няма вечеря,абе малко се обърквам,извинете ме за глупавите въпроси,като минат 1-2 седмици ще съм влязла в ритъм,ама сега всичко ми е ново.... newsm78

# 134
Здравейте!
Аз само да се запиша че я почнах на 30.03 и до тук съм с 3 кг. надоло - много съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт