90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 237
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Запис и от мен  Hug  bouquet  bouquet

# 136
Момичета- въпрос - пицата без грам кашкавал ли я правите? И защо пицата да е без кашкавал,  а пък масово се пекат сладкиши с яйца в този ден? Rolling Eyes

# 137
Момичета,
А авокадото за всичките дни ли става или само за плодов? Благодаря!

# 138
и аз питам през въглехидратния може ли салати ?

# 139
Raniya аз лично пицата я ям без кашкавал, не е кой знае какво.

vipopova може салати през всички дни, като през плодов трябва да се неовкусени .

# 140
vipopova, може салатки през ВД, даже са препоръчителни! Peace Моя приятелка свали много с този режим точно като хапваше салата с всяко ядене! Във ВД тя хапваше голяма салата с препечена филийка хляб, и аз мисля да последвам примера й! Както се казва - салатата е задължителна Grinning, поне в нашето семейство!Сега пека пица за вечеря, но мисля да наблегна на зелената салата, а пицата ще е малко като количество! Simple Smile

# 141
m_ivanova12, авокадото като плод трябва  да е за всеки ден за закуска.Някои съм виждала да си го правят на салати и гуакамоле.

# 142
Здравейте, момичета! Няколко дни не съм писала, но редовно чета, заради стимулът, който сте ми. Взех си бележка за кафето и вече го пия с мед! Мислех си, че ще е много гадно, но се оказа точно обратното. Пия само едно кафе сутрин, така че не прекалявам с меда. Днес приключих с вечерята и от сладко чак ми накърти. Та ето отчет за днес:

З - кафе с 1 ч.л. мед, чаша топла вода с 1 ч.л. мед, банан
О- препечени филийки с маргарин и шарена сол, до салатата не стигнах Sad
В- 2 бр. Ежко Бежко, кроасан, но този път без шоколада (в магазина до нас нямаше), дано не е проблем

Приятна вечер и много минусчета на всички!

#Crazy Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 143
  • гр. София
На пицата не се слага кашкавал. Сладката вечеря във въглехидратен ден е един вид смесена, защото сладкишите се правят с яйца, мляко. Поне аз с такова впечатление съм останала от постовете на Нану по този въпрос. Ако съм се объркала, някой по-информиран да ме поправи.
Може след кроасан да се хапне лентичка черен шоколад.

Сутринта кантарът отсече -500 гр след плодов ден. Днес вечерята ми не беше половината на обяда, а колкото него, така че едва ли ще запазя хубавия минус. Ще се постарая да не се повтаря.
Менюто ми за този белтъчен ден беше:
З. - една ябълка.
О. - кисело мляко, заквасена сметана и салата от марули и репички.
В. - кисело мляко, топено пушено сирене и салата от марули и репички.

Лека вечер ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 19:15 от Илима

# 144
и аз съм така... добре,че е желателно да се набляга на салати,че умирам за тях, особено за зелена салата.... и наяжда много добре Simple Smile

# 145
  • София
Здравейте момичета    Laughing
Минавам да се отчета balloon
Вчера плодов-втори.Мина прекрасно и за мое учудване -лесно.
З-ябълка, после малко орехови ядчици и банан и портокалчета и така всичко това полято с достатъчно водица -2литра.На път е да ми стане и на мен любим  thumbsup
Днес-белтъцииииии
З-ябълчица
О-пил.пържолка+ зелева салатка
В-тараторче +карфиолче с кашкавалче-запеченко.
Доста неща се промениха за това кратко време..... smile3555 в хранителните ми навици.А като се усещаш и по лек.Супер е.
Утре-варива
З-киви
О-сърмички +доматче и краставичка
В-лещица + салатка
Приятна вечер съчетана с усмивки и ведро настроение Laughing
П.П.Моля ветеранките фиданки да ме поправят ако имам грешки в менютата.....
Верни и вкусни хапки за вечеря Joy

# 146
Здравейте, моя воден за сега върви добре, но имам едно въпросче. Знам че може неподсладено кафе днес, но може ли освен него и един чай? Че аз следобяда пийнах едно зелено чайче..... Дано е ок. Сега аз залягам за последно над учебника, а на вас лека и хубава вечер и големи минусчета утре Simple Smile

# 147
  • Пловдив
Аз днес изкарах на 3 банана,малко ядки и сега за вечеря салата домат и краставица.Ама що ми се поду корема Rolling Eyes Иначе не съм се теглила все още...но така прибран не съм си виждала корема Wink

# 148
  • Пловдив
Здравейте!
Аз само да се запиша че я почнах на 30.03 и до тук съм с 3 кг. надоло - много съм доволна!

Shocked Сериозно ли говориш???Някои това го свалят за месец...

# 149
Здравейте, моя воден за сега върви добре, но имам едно въпросче. Знам че може неподсладено кафе днес, но може ли освен него и един чай? Че аз следобяда пийнах едно зелено чайче..... Дано е ок. Сега аз залягам за последно над учебника, а на вас лека и хубава вечер и големи минусчета утре Simple Smile

Може.

Общи условия

Активация на акаунт