Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 377
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Мнение за прах Планет newsm78 Токущо го чух за първи път Thinking
Май го имало само в Карфур,ма не съм сигурна.

И аз не съм го чувала. Намерих това: http://www.drugstore.com/planet-ultra-powdered-laundry-detergent … ergenic/qxp137789

# 46
Гласувах за Ариел,но за мен винаги номер едно е бил СКИП !

# 47
Не сте го чували, защото сте нови в темата. Laughing Това е прахът Planet. Гръцки е, от производителя на Есекс - Ролко Бианил.

# 48
Гес, а какво ще кажеш за този прах Hug Как е? Thinking

Мерси,Гес!

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 22:54 от sparkling eyes

# 49
Продават го като екологичен продукт.
Преди няколко теми бях много вдъхновена, когато го пуснаха в Карфур, защото го бях ползвала паралелен внос от Гърция. После и аз, и някои други потребителки останахме малко разочаровани. Всъщност не е лош прахът, но не пере много добре. Като че ли това, което пробвах, купено от Гърция, беше по-добро.

# 50
  • София
Някой дали си купи ОМО от промоцията в Билла? Дали е от стара партида, с не толкова острия аромат? Ако е, да взема утре да отида да си купя  Blush Че Карфур ми е мнооооого далече.

# 51
  • There I was on a July morning
Някой дали си купи ОМО от промоцията в Билла? Дали е от стара партида, с не толкова острия аромат? Ако е, да взема утре да отида да си купя  Blush Че Карфур ми е мнооооого далече.

Аз си купих, от новият е, с острия аромат, но ме гризеше любопитството  Laughing Дори го изпробвах, като добавих омекотител син Ленор - неутрализирах миризмата.

# 52
Някой дали си купи ОМО от промоцията в Билла? Дали е от стара партида, с не толкова острия аромат? Ако е, да взема утре да отида да си купя  Blush Че Карфур ми е мнооооого далече.

Аз си купих, от новият е, с острия аромат, но ме гризеше любопитството  Laughing Дори го изпробвах, като добавих омекотител син Ленор - неутрализирах миризмата.
И аз си купих,но искам да ви питам за какво пране е Blush/бяло,цветно или универсален/,защото никъде не видях да пише.Благодаря  bouquet

# 53
  • София
И аз тук, че направо ви изпускам дирите.

# 54
  • Варна
Посъветвайте ме какъв омекотител да избера, че сме склонни към алергии.  bouquet

# 55
  • Пловдив

И аз си купих,но искам да ви питам за какво пране е Blush/бяло,цветно или универсален/,защото никъде не видях да пише.Благодаря  bouquet

Аз не съм от разбирачите, но в състава пише, че има избелители, та аз изхождам, че е за бяло. Дано да не бъркам, че аз го взех да пера бяло с него.

Моя е от старите партиди, но въпреки това не мирише добре. Не знам аз ли съм с разкривено обоняние, но Омото от новите партиди, което помирисах в Метро, като че ли имаше по-приятен аромат  newsm78

# 56
Омо-то и аз го използвам за бяло.

# 57
  • София
Здравейте момичета! Hug
Регистирана съм отдавна във форума,но паради липса на време само чета.
Днес реших да сподеря с Вас нещо...първо да кажа,че внимателно следя Guess Who,Sourcherry,Дедо и мааалко давам отkлонение /демек обожавам/ Grinning на тема препарати... Heart Eyes
Сега по темата.....ОМО!Харесвам го,пера с него ,но не мога да схвана за острата миризма.
В началото от Карфур ухаеше прекрасно-цялата къща/без омекотител/,но сега...не!
Вчера отново взех от Била,врътнах една пералня,сега изгладих и..НИЩО!!!
За протокола-мъжът ми е сладкар и по неговите дрехи най-добре тествам прахове-шоколад,сладко,оцветители и др.,но този път съм много разочарована....може би бъркам нещо..незная!Само исках да споделя.Поздрави и спокойна вечер от мен!  bouquet

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 22:49 от Bubeto

# 58
  • София
Посъветвайте ме какъв омекотител да избера, че сме склонни към алергии.  bouquet
Мисля си за вариант "сензитив" (ако изобщо ползваш, в такъв случай - при склонност към алергии). Откакто се роди бебка, за нейните (и не само) дрешки ползвам Силан сензитив или Семана сензитив. Напоследък - Чико за бебешки дрешки. Понеже ми е на привършване, съм се запасила пак със Силан сензитив - много нежно и приятно ухае.
Преди да се роди, съм изпрала доста неща, останали от каката, и новозакупени - с омекотител Сано, пак сензитив. Въпреки доста силната миризма (има играчки, примерно, които, като ги вадя сега от пликовете, повече от десет месеца след изпирането им, още си ухаят на него), не е създавал проблеми на нежната бебешка кожа.

# 59
Guess, какво стана със Сано? Колко прах слагаш? Доволна ли си как пере? Кой вид е твоя?

Общи условия

Активация на акаунт