Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 390
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Посъветвайте ме какъв омекотител да избера, че сме склонни към алергии.  bouquet
Мисля си за вариант "сензитив" (ако изобщо ползваш, в такъв случай - при склонност към алергии).

Да, задължително ще е сензитив. Досега не ползвах омекотител, но с нашата "хубава" вода дрехите стават на кора без омекотител. Но не мога да се спра на марка.

# 61
Guess, какво стана със Сано? Колко прах слагаш? Доволна ли си как пере? Кой вид е твоя?
Пере приемливо. Поне още не ми е посивил дрехите де. Петна маха, но не всички - например с мазни петна не се справя и му помагам. Слагам 1 мерителна лъжичка за нормално замърсени и 2 — за силно замърсени. Този си купих, защото е с ензими и активен кислород.

# 62
Guess, а според теб нашето Омо ще съсипе ли цветно пране на 20о и всъщност дали ще го изпере с толкова студена вода? Много ме "сърбят копитата" (както казва Sourcherry) да го пробвам на цветно, но ме е и малко страх. Идната седмица ще ходим до София на пазар и много се надявам да намеря турско Омо колор, и съм хвърлила око на гръцки Ариел със "baking soda". Ти доволна ли си от него?

# 63
Аз вече прах няколко перални цветно с ОМО, но на 30°. Не забелязвам да има избеляване на дънки други подобни цветни дрехи.
От гръцкия Ариел кристал уайт със сода съм много доволна. Не мирише силно както другите варианти, но пере бяло великолепно. Самият прах е изцяло бял, без цветни частици.

# 64
Нямам търпение значи, по принцип исках и Скип клинекс, ама никъде го няма бее, само един универсален Актив Клиин, а той не ме влече много. А за този Ариел от отдавна ме сърби, ама сега вече ще се начешам. И дано намеря Омо за цветно. Иначе писах мейл на Фикосота да питам какво се случва със Савекс Премиум, но отговор нямам (има и потребителски телефон, но не знам колко струва обаждането, та ме е малко страх да пробвам). Иначе ти като си ги пробвала, според теб този и този еднакви ли са като качество, аромат, консистенция на праха?

# 65
Телефонът на Фикосота е безплатен. 0800 е безплатна линия. 0700 е на цената на градски разговор, а 0900 е с добавена стойност.

Тези двата праха, които си показала, не са еднакви като аромат. Прахът Премиум и този новият не изглежда еднакво, ако това имаш предвид под консистенция. Новият е само със сини гранули, а Премиум беше доста шарен. Това колко е шарени или не прахът обаче няма никакво значение.

За съжаление състав на новия прах на сайта на Фикосота още няма качен. Трудно ми е да преценя дали Премиум и новият са еднакви по качество. Според мен - да. Новият обаче ухае прекрасно и много по-трайно от премиум.

# 66
Благодаря ти! Затрупах те с въпроси Embarassed Mr. Green

# 67
  • София
Днес купих такъв Персил гел. Много остра миризма има. Дано като изсъхнат дрехите да не се усеща толкова.
http://www.b2b-trade.de/images/2011/01/30/59287/persil-gold-colo … -pack-75-wl_1.jpg

# 68
Усеща се, но миризмата е по-слаба и ненатрапчива. Но определено се усеща ароматът на Персил. И забрави да я покриеш с омекотител. Аз поне не успях с никакъв омекотител, но не ми е проблем, защото ми допада.
Изобщо все повече ми харесва дрехите ми да миришат на праха, а не на омекотител, затова ползвам омекотител без аромат. Някакси ароматите на омекотителите напоследък ми се струват прекалено ангажиращи. Има някаква нова мода в ароматите и за съжаление старите неутрални аромати бяха изместени от някакви тотални бъркочи.

# 69
Права е Гес, новите аромати обаче следват вкуса на клиента. Тотален бъркоч.
Но, но! Омото води в класацията!
Омо! Омо! Омо! newsm18
 Joy

# 70
Ето че имаме още един в агитката.

# 71
Хайде трети Laughing.
Така хубаво ми пере Омото, че миризмата я преглъщам някакси.

# 72
Благодаря за новата тема.
Много смешно ми беше за Линора от предната тема. Явно в Англия така му казва българите там.  Mr. Green

# 73
Дедо, защо ми се струва, че долавям лека ирония, говорейки за Омо? Пробвал ли си го? Не ти ли харесва? Peace Аз да кажа, че звънях на потребителския телефон на Фикосота и ситуацията е следната - няма Ърбани, няма Премиуми, вече има само един Савекс - Супер Активатор. Обясни ми се, че няма логика да съм доволна от Премиум, пък новия да не ми харесва. Че новият естествено бил по-хубав. Че фирмата гледа да върви напред, а не назад и си развиват продуктите и опаковките им, и не знам си каква формула, и не знам си какви ниски градуси и кратки програми.

# 74
Извинете, но това е егати развитието със слонски крачки. Савекс премиум не се задържà на пазара и една година. Ясно, че трябва да има развитие и обновяване на продукцията, но това е прекалено. Всяка година ли ще си сменяме асортимента?
Също така е любопитно как Фикосота залагат само на ниския сегмент в лицето на Савекс, а Тема са я зарязали тотално.

В интерес на истината обаче новите опаковки на Савекс са много красиви, цветни и привличащи вниманието на клиента. Много ми харесват.

И още нещо: в Карфур вчера ми хвана вниманието нов Савекс 2 в 1 с аромат на магнолия и ябълка. Невероятно добър аромат. За съжаление прахът е без избелители, а и едва ли ароматът ще е много траен.

Общи условия

Активация на акаунт