Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 447
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На напечатаните цифрички на самите шишета има NE(или NL newsm78).Предполагам е Холандия.А препарата за черно от същата промоция мисля,че е белгийски.По-запознатите ще кажат.
И според мен не е. Сравнявам го с оригинален Персил донесен лично от мен преди 10 дни - има резмествания в етикета, а и цветът е прекалено син.
 Между другото защо на моя П. буквичките са Н.Н.25.1.2.UWM1.D4;53 /като D може да е 0/ релеф на шишето, няма друг печат

А на моя, който по-назад коментираха, че е Холандски и не е от Пени има същите напечатани букви като твоите...

# 601
  • София
Значи излиза, че е немски ако се вярва на буквичките newsm78, които лично аз не знам какво означават. Едва ли в Германия ще продават холандски препарат Thinking?

# 602
 Joy
Всъщност излиза, че е холандски Персилът.
Хора, гледайте етикетите, а не някакви си цифрички. Кодът не носи информация за потребителя, както е при нашите продукти. Той е шифрован и е за вътрешна употреба.
Няма немски Персил, на който етикетът да е на френски и холадски. На немския Персил етикетът е само на немски и пише Хенкел Германия и адрес в Германия. На австрийския също е на немски, но пише Хенкел Австрия.

Ето снимка на задния етикет на оригинален немски Персил гел. Увеличете с лупичката над снимката и вижте как изглежда.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 01:06 от Guess Who

# 603
  • в огледалото на живота
Вчерашната ми покупка/извинявам се за недоброто качество../
http://prikachi.com/images/437/4809437E.jpg      
http://prikachi.com/images/438/4809438O.jpg  

Приятен аромат-отличен резултат! Heart Eyes

Закупих го от м-н за паралелен внос на цена:8,80 за 25 пранета.
Според продавачката,запазва цветовете без да се разливат един в друг/Anti Color Transfer/
Гес,да разбирам ли ,че този Persil е немски?
Поне според етикета е такъв?

Henkel Belgium.N.V./SA
Havenlaan 16,Avenue du Port,
BE 1080 Brussel/Bruxelles

# 604
  • Варна

Henkel Belgium.N.V./SA

Според етикета и баркода е белгийски. newsm78

# 605
  • на последния етаж
Издирвам прах за пране, който да изпира космите от кучето, които полепват по дрехите. Преди години Персилът се справяше с тях. В последно време пазарувам препарати от Англия или от магазините за паралелен внос (Персил, Ариел), предимно течни - но не успяват да се преборят с космите. Сега реших да взема прахообразен препарат, но се чудя какъв?
И още нещо ме тормози - цветните дрехи имат много неприятна миризма след изпиране. Четох, че е добре да се прави редовна профилактика - пусках пералнята празна на 90*С с препарат няколко пъти, чистих я - не помага. Това важи само за цветното пране - с бялото всичко е ок. На какво може да се дължи?

# 606
Вчерашната ми покупка/извинявам се за недоброто качество../
http://prikachi.com/images/437/4809437E.jpg      
http://prikachi.com/images/438/4809438O.jpg  

Приятен аромат-отличен резултат! Heart Eyes

Закупих го от м-н за паралелен внос на цена:8,80 за 25 пранета.
Според продавачката,запазва цветовете без да се разливат един в друг/Anti Color Transfer/

Henkel Belgium.N.V./SA

Според етикета очевадно е белгийски. На малкото етикетче на български език не мога да видя много добре какво пише, но ако пише, че е немски, това е абсолютна лъжа. В Германия няма такъв Персил. Там с такива бутилки и такова предназначение е Первол.

# 607
Някой пробвал ли е гела за пране на Ленор и доволен ли е?

# 608
В предните теми имаше доста мнения, но едва ли ти се чете толкова назад.
Ползвала съм и праха, и гела Ленор за бяло. Мнението ми е следното: запазва бялото бяло, общи замърсявания изпира, петна не премахва добре (трябва да се обработи петното преди пране), не прави много пяна, изплаква се бързо и хубаво, ароматът на праха е по-траен от този на гела поне при мен, но пък гелът мирише по-приятно от праха (става въпрос за двата продукта от една линия; миризмата им е различна).

# 609
А бе, Гес Laughing Сравни го с немския Ариел и кажи, че Ленор е по-зле. Нали са брат'чеди Grinning

# 610

SKIP - прах   за 60 пранета цена 19лв. добре ли е?

# 611
Много добре даже. Какъв е този Skip?

# 612
Сигурно е този

Той върви на подобна цена. Ако е той, не е лош.

# 613
Със специалното участие на аватара на Гес върху кутията. Mr. Green Гес, да не си рекламно лице? Така де, по-добре на опаковката на Skip, отколкото гълъбче на леля Мария. Joy

# 614
Не, рекламно лице - не. Просто преди бях влюбена в тази марка (Скип/Персил/ОМО), а и ми харесва концепцията Dirt is good. Сега, като котколюб, съм си харесала част от логото на Le Chat, но още се чудя как най-добре да си го изрежа и да си го лепна.
Коя леля Мария?  newsm78 Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт