Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 439
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Целта на рекламата, дизайна, опаковката, е да привлича внимание и стоката да се продава по добре.   Независимо, дали ни харесва опаковката или я критикуваме, важното е , че вниманието ни е привлечено. Обсъждаме, коментираме, ще опитаме. 1: 0 за отбора на  рекламата и маркетинга срещу отбора на взискателния и преситен от стоки потребител.
Аз примерно много харесвам една реклама на бира - и музиката, клипа, всичко. Но доста време не можех да запомня на коя точно бира е. Нито пък започнах да я купувам. Останах си на друга бира, която почти не се рекламира. 

# 586
Да бе, нали!  Laughing Почистващи препарати част от интериора! hahaha
Стоят си в едно ъгълче, но всяко си има запазено място. Така процедирам с всичко и всички - всеки да си знае мястото.  Wink

Рекламата продава, ясно е.
Дори и да не ни харесва, достатъчно е да я коментираме, това е целта, така е.

# 587
Хе, навлезли сте в моите води Grinning Браво, браво!  Hug Радвам се разсъждавате на таз тема.

# 588
Някакси е обидно някой да си пробутва продукта в опаковка, правена на Paint. Laughing

Joy Peace

# 589
Като говорите за реклами, та не мога да не споделя. Напоследък по телевизията въртят нова реклама на някакъв нов Рекс. Не знам кое му е новото и подобреното, но от къде са събрали толкова противни малоумници на едно място не знам. Леля Мария направо ми е симпатична пред олигофренясалите малоумници от "семейството на Рекс".

# 590
Момичета и момчета, този Персил Колор немски ли е?

# 591

според мен не е Stop

# 592
На напечатаните цифрички на самите шишета има NE(или NL newsm78).Предполагам е Холандия.А препарата за черно от същата промоция мисля,че е белгийски.По-запознатите ще кажат.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 22:45 от dt

# 593

От Penny Wink съмнява ме да е немски. Там по-скоро пускат предимно холандски или белгийски, както бяха споменали по-назад.

Аржан, аз пък си мисля, че Бльо на Шанел много ще ти отива

А сега, де! Не го знам. И идея си нямам как мирише.

Според мен всеки по-силен и оригинален парфюм би надвил миризмата на омекотителя. Трудно е за вярване, но имам зимни пуловери, които се перат всяка седмица зимата и след изсъхване, с какъвто и да е омекотител, миришат на Aqua Bvlgari. Просто миризмата остава. Преди известно време си изпрахме зимните дрехи, за да ги приберем вече. Наесен като ги изкарам тези пуловери съм сигурен, че още ще миришат на парфюма, защото същото се случи миналата година. Много го харесвах и все още го харесвам, но след няколкогодишно ползване го смених, защото стана прекалено банален и всеки втори мангал по улиците вече мирише на него.

Така е бе човек, надвива го, но миризмите се смесват. На мен не ми пречи, стига да не стане голяма боза. Иначе като си гладя дрехите и със затворени очи мога да кажа коя е моя, на мъжа ми и коя на дъщеря ми, защото си мирише на тях, а и тримата използваме оригинални парфюми.

Aqua Bvlgari е жесток! Пробвай, ако не си на D&G Light Blue, мисля, че ще ти хареса. А и мангалите го мразят Joy (не съм срещала всеки втори "мангал" да мирише на него)

Жесток, ама ми писна вече. От няколко години само него ползвах нон-стоп. Благодаря за предложението, ще мина да го пробвам Light Blue. По принцип за себе си харесвам... и аз не знам как точно да се изразя... хладни и свежи миризми. Като Aqua, като Azzaro Chrome Legend, такъв тип. Този такъв ли е? Въпреки че понякога леко криввам от основната линия. Wink Например тази година от зимата ползвам Euphoria Intense на CK и ми харесва, а по принцип не е точно от тези, които масово харесвам.

За да не е офф топик поста, интересува ме нещо, относно Woolite. Въпреки, че и то е по-скоро за другата тема, но сега тук съм тръгнал да пиша - наистина ли предотвратява пренасянето на цветове? Говоря конкретно за гела в червените туби. Мирише на лимон и ми стана адски любим. Действа ми като наркотик тази миризма, мисля че и друг път съм споменавал. изобщо какмо бихте казали за качеството му и състава. Може би е най-добре да се обърна към Гес при това положение.

# 594

Според мен всеки по-силен и оригинален парфюм би надвил миризмата на омекотителя. Трудно е за вярване, но имам зимни пуловери, които се перат всяка седмица зимата и след изсъхване, с какъвто и да е омекотител, миришат на Aqua Bvlgari. Просто миризмата остава. Преди известно време си изпрахме зимните дрехи, за да ги приберем вече. Наесен като ги изкарам тези пуловери съм сигурен, че още ще миришат на парфюма, защото същото се случи миналата година. Много го харесвах и все още го харесвам, но след няколкогодишно ползване го смених, защото стана прекалено банален и всеки втори мангал по улиците вече мирише на него.

Така е бе човек, надвива го, но миризмите се смесват. На мен не ми пречи, стига да не стане голяма боза. Иначе като си гладя дрехите и със затворени очи мога да кажа коя е моя, на мъжа ми и коя на дъщеря ми, защото си мирише на тях, а и тримата използваме оригинални парфюми.

Aqua Bvlgari е жесток! Пробвай, ако не си на D&G Light Blue, мисля, че ще ти хареса. А и мангалите го мразят Joy (не съм срещала всеки втори "мангал" да мирише на него)

Жесток, ама ми писна вече. От няколко години само него ползвах нон-стоп. Благодаря за предложението, ще мина да го пробвам Light Blue. По принцип за себе си харесвам... и аз не знам как точно да се изразя... хладни и свежи миризми. Като Aqua, като Azzaro Chrome Legend, такъв тип. Този такъв ли е? Въпреки че понякога леко криввам от основната линия. Wink Например тази година от зимата ползвам Euphoria Intense на CK и ми харесва, а по принцип не е точно от тези, които масово харесвам.

Мирише на море.  Wink Море и зеленина и лек бриз, който пробягва покрай скулите ти.
Мирише на чистота, свежест... на току що изпрани мъжки ризи Laughing
Мирише на мъж.  Mr. Green

И за да не е спам да кажа, че момината сълза на Силан е толкова силна, че мъжът ми преди малко ме пита да не съм прекалила с праха за пране, защото чаршафите ни (неоПетнени още Mr. Green) доста силничко ухаят на цветя.  Simple Smile

# 595
Мирише на море.  Wink Море и зеленина и лек бриз, който пробягва покрай скулите ти.
Мирише на чистота, свежест... на току що изпрани мъжки ризи Laughing
Мирише на мъж.  Mr. Green

Значи най-вероятно ще ми хареса. Аз си падам точно по такива чисти аромати. Благодаря за инфото.
В момента имаме едно синьо Cocolino. Като свърши ще взема една такава тъпа Semana щом толкова я хвалите. Laughing

# 596
За да не е офф топик поста, интересува ме нещо, относно Woolite. Въпреки, че и то е по-скоро за другата тема, но сега тук съм тръгнал да пиша - наистина ли предотвратява пренасянето на цветове? Говоря конкретно за гела в червените туби. Мирише на лимон и ми стана адски любим. Действа ми като наркотик тази миризма, мисля че и друг път съм споменавал. изобщо какмо бихте казали за качеството му и състава. Може би е най-добре да се обърна към Гес при това положение.
Woolite е от рода на Корал, Первол и т.н., т.е. лайт дюти. Предотвратява преноса на цвят колкото всеки друг гел за цветно. Не съдържа ензими, така че не разчитай много да премахва петна. Не съм го пробвала и не искам да го „заклеймявам“ задочно, Laughing но не мисля, че освен миризмата има кой знае какви превъзходства.

# 597
Princess Zvezdichka,би ли ми казала,кой точно от Силан-а мирише на Момина сълза?
Снимка?

# 598
  • Бургас
Princess Zvezdichka,би ли ми казала,кой точно от Силан-а мирише на Момина сълза?
Снимка?
На 36-та страница го има.  Peace

Аз днес пуснах 4 перални с любото ми бяло бинго, което беше поизбутано назад в "подредбата" на омекотителите Simple Smile и почти бях забравила. Цялата ми къща ухае на него, имам простряни 4-5 дрехи, а сушилнята суши другите.  Heart Eyes

# 599
  • София
На напечатаните цифрички на самите шишета има NE(или NL newsm78).Предполагам е Холандия.А препарата за черно от същата промоция мисля,че е белгийски.По-запознатите ще кажат.
И според мен не е. Сравнявам го с оригинален Персил донесен лично от мен преди 10 дни - има резмествания в етикета, а и цветът е прекалено син.
 Между другото защо на моя П. буквичките са Н.Н.25.1.2.UWM1.D4;53 /като D може да е 0/ релеф на шишето, няма друг печат

Общи условия

Активация на акаунт