Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 450
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Това ли? Кажи коя част искаш и ще го измислим. Hug

# 616
if_you_seek_ammy, измислих го вече. Но благодаря!
Никой нищо ново не е купил, а? Нещо позамряхме.

# 617
Гес, честит нов луук. Супер е. Wink Нищо не съм купувал, забранил съм и на жената да мъкне. С прах за бяло специално сме запасени до края на годината. Но скоро ще ни свърши един Персил гел и можеш да дадеш идея каква нова дивотия да взема за цветно. Едни Диксани ми се въртят последно време в главата... Но специализирани за цветно имаше ли или бяха универсални всички?

# 618
Имаше едни испански Диксани с лисиче и от тях имаше вариант за цветно, но не мисля, че се нещо много добро. Пробвал ли си Персил/Скип за цветно (Юниливър). Има ги на доста добри цени тук-там. Хубави са и двата.

# 619
Пробвал съм Персил, но от онзи най-разпространения (зелен на вид, дето казваш, че мирише на трева и ябълки). Mr. Green Този, който ми показваш small & mighty ли е?

# 620
Да, small & mighty е. Не е на Хенкел, а на Юниливър. Първият е от Англия, вторият - от Испания. И двата ги има по магазинчетата за паралелен внос. Слава богу, миришат хубаво, освен че перат. Ако ти трябва за цветно и ги видиш някъде, няма да сбъркаш ако вземеш. И се слага само 1 капачка.
На теб нашия Персил не ти ли мирише на трева и ябълки? Много гадна миризма.

# 621
Не, точно такъв привършвам в момента. Не ми е любима миризмата, но не ми е и неприятна в никакъв случай. Persil small & mighty има редовно в един супер до нас. Даже няма да си правя труда да обикалям по магазини. Благодаря.

# 622
Аржан, кой е този супер? Да ходя и аз да си взема Grinning.

# 623
Слънчеви лъчи. В Лекси обаче също го има.

# 624
Като сте започнали да обсъждате Персил,да кажа и аз.Не съм доволна от последния прах,който купих от промоцията на Кауфланд.Някой да има подобни отрицателни впечатления и да има обяснение защо му е толкова посредствено качеството?

# 625
Ми предполагам защото той самият си е посредствен като качество. Говоря за нашия по супермаркетите.

# 626
...защо му е толкова посредствено качеството?
В смисъл? Аз съм ползвала (естествено) Persil Expert - от една предишна промоция в Кауфланд - и не забелязвам да му е влошено качеството в сравнение с предишния Persil Gold. Дали е възможно специално тази партида в Кауфланд да е с но-ниско качество заради абсурдно ниската цена?

# 627
Не е възможно. Възможно е от акцията нататък да е все с ниско качество навсякъде, но специално за Кауфланд - не.

# 628
...защо му е толкова посредствено качеството?
В смисъл? Аз съм ползвала (естествено) Persil Expert - от една предишна промоция в Кауфланд - и не забелязвам да му е влошено качеството в сравнение с предишния Persil Gold. Дали е възможно специално тази партида в Кауфланд да е с но-ниско качество заради абсурдно ниската цена?

В смисъл,че прането изглеждаше като прано едва ли не само с вода,петънце от лютеница на детска тениска,предварително третирано с Вениш почти до изчезване си стоеше такова,каквото беше преди прането,кухненска кърпа/отбелязвам,че я сменям повече от редовно/ си изглеждаше като употребявана. Стриктно спазвам дозите,съобразно количеството пране и твърдостта на водата.
Може да ви звучи еретично,но ползвам периодически едно "харизано" ми Бинго и съм по-доволна от него,отколкото от този Персил.

# 629
В смисъл,че прането изглеждаше като прано едва ли не само с вода,петънце от лютеница на детска тениска,предварително третирано с Вениш почти до изчезване си стоеше такова,каквото беше преди прането,кухненска кърпа/отбелязвам,че я сменям повече от редовно/ си изглеждаше като употребявана. Стриктно спазвам дозите,съобразно количеството пране и твърдостта на водата.
Може да ви звучи еретично,но ползвам периодически едно "харизано" ми Бинго и съм по-доволна от него,отколкото от този Персил.
Хм, лоша работа. Че и опаковката е голяма. Пробва ли с количество като за силно замърсени дрехи? Освен да слагаш по повече прах, че да го свършиш.
Ето как се губи доверие в марката.

Общи условия

Активация на акаунт