Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 447
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Дедо, иронизираш ли ме?
Петна не допускам никъде, боря ги всякак.

# 91
Не, Чери. Радвам ви се.   bouquet
Но спирам, че в другата тема критикуват такива отклонения от добрия, ползотворен, перящ тон.

# 92
  • Варна

Толкова ли е важно да мирише добре по време на простирането? Кажете де, важно ли ви е Laughing

О даааа, много  Laughing Хубавият аромат някак прави по-малко досадно простирането и гладенето  Laughing

Значи се влияеш на друго ниво Laughing Психологическо.

Не, не, просто парфюмна мания  Laughing

А Омо при мен наистина се представя повече от отлично. Силно кални бели памучни чорапи (от много акъл да върша работа в градината по чехли и бели чорапи), е, не свити на хубава топка като в онази реклама, се изпраха до блясък без никакво допълнително третиране нито преди, нито след.

# 93
Аромата е без значение, защото на всичките изчезва преди следващото обличане на дрехата.
Толкова ли е важно да мирише добре по време на простирането? Кажете де, важно ли ви е Laughing
Аз съм на мнение, че предназначението на праха е да пере и не държа да мирише "на скъп френски парфюм". Но и не искам да има гадна, че и трайна миризма като Ариел и Омо. Рядко простирам, предимно сушилня (а тя подсилва ароматите), дори и сега вече като се затопля, ако съм простирала, като ги прибера ги пускам на 20 минутна програма да омекнат и да станат пухкави. Не мога да се съглася с теб, че аромата изчезва до следващо обличане, Персил почти изчезва, но Ариел и Омо нямат отмирисване...а не са особено приятни.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 03:59 от if_you_seek_ammy

# 94
Аромата е без значение, защото на всичките изчезва преди следващото обличане на дрехата.
Аз съм на мнение, че предназначението на праха е да пере и не държа да мирише "на скъп френски парфюм". Но и не искам да има гадна, че и трайна миризма като Ариел и Омо. Рядко простирам, предимно сушилня (а тя подсилва ароматите), дори и сега вече като се затопля, ако съм простирала, като ги прибера ги пускам на 20 минутна програма да омекнат и да станат пухкави. Не мога да се съглася с теб, че аромата изчезва до следващо обличане, Персил почти изчезва, но Ариел и Омо нямат отмирисване...а не са особено приятни.

при мен понякога остава аромат, понякога се губи. Забелязала съм, че зависи от температурата или дали има в програмата допълнително плакнене, както и от материите.

# 95
Днес в предаването „Баркод“ по ТВ7 темата беше праховете за пране и омекотителите. Гост разяснител беше Екатерина Робова от „Хенкел“. За малкото време, което отделиха на темата, не можаха да кажат много неща. Слагам линк към предаването: http://tv7.bg/barcode#8040562

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 12:27 от Guess Who

# 96
  • София
Mims*, твоето Омо е изпрало отлично калните ти бели чорапки  newsm78
След моето Омо обаче чорапките на малкото ми футболистче - бели, цветни - си излизат същите като преди прането  Mr. Green Само аз си знам, че съм ги прала  Wink
Не спестявам нито градуси, нито прах, но...

# 97
  • Варна
мама Меца, факт - изпра ги  Peace Приготвила ги бях за изхвърляне и само за да потвърдя или разбия мита реших да ги пусна. Е, като казвам кални, нямаше буци засъхнала кал по тях, но ходилата си бяха неоспоримо чисто черни  Mr. Green А, сложих в прането само една цветоулавяща кърпичка, за да не ми стане сиво прането. Ако това има някакво значение за качеството на изпиране на калта, де  Simple Smile

# 98
  • София
Хм, така като ви чета, имам чувството, че перете цветно пране с прах за бяло, в случая с великото ОМО. И за гарнитура му слагате цветоулавящи кърпички. newsm78

# 99
  • Варна
Е няма начин да пусна бели чорапи с цветно пране, колкото и да си бяха сменили цвета  Joy
Само бяло си ми беше прането, а кърпичката си беше специална за бяло. Не знам дали правилно я нарекох цветоулавяща  Simple Smile
С Омо пера само бели неща. За цветно си имам компактен Ариел и течен Корал.

# 100
Guess, белият Доместос белина ли е, гледам дрехи са нарисувани? Хлор?

# 101
Не съм много наясно турският Доместос какви разновидности точно има, но от снимката явно става и за дрехи. Хлор - със сигурност. И в нашия Доместос има хлор.

# 102
Хлор - със сигурност. И в нашия Доместос има хлор.
Да де, мисълта ми беше, да не би като е за дрехи да е с кислород, а не с хлор.

# 103
  • София
Ей сега изхвърлих шишето доместос белина,взех го да поизбеля едно спално бельо,нищо не свърши,оставих го за миене на банята,хлор колкото искаш.
От била какъв прах да взема за цветно с петна от храни/детските дрехи/?
Искам омекотител който да не мирише,но да е добър?

# 104
Бях на гости на братовчед ми и от стаята на племенника ми, ме лъхна миризма на нещо много чистичко и приятно. Оказа се това
Купих си го още на следващия ден, използвам го без омекотител и не вярвам някога да ми писне. Дано не му сменят миризмата , ухае божествено, а при мен това с уханието е толкова приоритет, колкото и изпирането.
Само че на моя го няма това "3D..." иначе си е за цветно.

Омо за бяло си купих ноември и още не съм го изхабила. Четох, че вече не миришело толкова хубаво. Жалко...На мен също ми изпира всичко.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 12:39 от princess Zvezdichka

Общи условия

Активация на акаунт