Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 446
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Нито опаковката ми харесва на новия, съдържанието й пък хептен. Темата нали и на нея и смениха визията, дано поне нея не са я променили към по-лошо. Много прахове си обновиха визията, Ариел стана 3Д, Персил малко набързо и според мен малко съмнително премина от Голд на Брилянс на Експерт. Савекс още по набързо и още по-съмнително премина от Актив Капсулс на Премиум на Супер Активатор, а течните Савекси Премиум и Ърбан дали и месец бяха на пазара. Човек наистина се обърква и разочарова. Що го правят...?

# 76
Всъщност Персил мина от Голд на Експерт, а брилянс беше само някаква разновидност на Голд. Та преминаването от Голд към Експерт беше най-смислената промяна на прах за пране в последните шест години.

Защо го правят? Най-вероятно идеи, дошли от екипите, занимаващи се с марктенга.
Компактните прахове са бъдещето и такива са всички в Западна Европа. Защо Хенкел да не са новатори и да са първите, които пускат компактен прах на ЦИЕ-пазара?

Все повече хора перат на ниски температури и използват суперкратките програми на пералните си. Производителите на перални пък се чудят кой да пусне по-кратка програма. Защо Фикосота да не пусне прах, който обещава перфектни резултати при използване на кратка програма?

Хората все повече си падат по натурални екстракти. Що да пуснем една Тема с екстракт от памук, в която изобщо няма и помен от екстракт от памук. Joy

Единствено логика не мога да намеря при Ариел 3D. Подобна тъпотия отдавна не бях срещала. Какво е това 3D? В какви слоеве на тъканите прониква и пере, не знам, след като още преди много години разбрахме, че Тайд пере идеално свити на топка кални бели чорапи. Laughing Така че нищо ново от Проктър.

Не ти харесват опаковката и най-вече съдържанието на Савекс? Или търсѝ Савекс премиум (последно в Кауфланд видях че има още), или не купувай повече Савекс. След половин година ще има нова вълна на промяна. Като гледам темпа им на промени, едва ли новият супер активатор ще се задържи много дълго наоколо.
Не знам. Дано да си им казала на тези от Фикосота, че продуктите им вървят на зле. И пак си права, че клиентът се обърква.

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 19:54 от Guess Who

# 77
Цитат
Защо Хенкел да не са новатори и да са първите, които пускат компактен прах на ЦИЕ-пазара?
Защото, както Дедо многократно е писал, потребителите на нашия пазар нямат "култура на потребление" и са консервативни, обичат (включително и аз) да слагат по повече и......абе не знам, според мен няма да се приеме този Персил.
Цитат
Все повече хора перат на ниски температури и използват суперкратките програми на пералните си. Производителите на перални пък се чудят кой да пусне по-кратка програма. Защо Фикосота да не пусне прах, който обещава перфектни резултати при използване на кратка програма?
Ами да им пусне, но да си оставят хубавия прах и на тези, които си перат на дълги програми и високи градуси.
Цитат
Що да пуснем една Тема с екстракт от памук, в която изобщо няма и помен от екстракт от памук.
Joy Joy
Цитат
Дано да си им казала на тези от Фикосота, че продуктите им вървят на зле.
Ооо, казах си им всичко "право куме та в Очи", бях много крайна и рязка, чак не знам момичето как не ми тегли една. Първо ми отговори едно любезно момиче, препрати ми обаждането към отдела отговарящ за Савекс, 1 минути послушах една "приятна" мелодия, после ми отговори едно още по-любезно момиче, представи се като "маркетинг мениджър", попита ме само от премиум уайт ли се интересувам и аз си и казах, че цветния не ми харесва, тя си записа, после като започна да ми обяснява, че няма логика новия да не ми харесва и си и казах, че съм го пробвала и стария категорично е по-хубав.

# 78
Да, с Дедо си говорихме преди време за това. Ако си спомняш, аз писах, че с информационна кампания се постигат тези неща. А информационна кампания Хенкел се постараха да направят. На опаковките също е означено, че се ползва по-малко. Отделен е въпросът, че трябваше това компактизиране да се случи с всички перилни препарати на пазара, както стана през 2006 г. с въвеждането на еврокомпакт.
Този Персил ще се приеме, защото просто няма да има друг. Ползващите Персил няма да имат друг избор Grinning Не забелязваш ли, че еврокомпактният Персил изчезна масово, а Хенкел всячески налагат новия със страхотни намаления?

Хубаво си ѝ казала, обаче едва ли ще го пуснат пак.
Всъщност има много по-добри прахове от Савекс. Що си се заяла с него?

# 79
Те че правят "информационни кампании" - правят. И на Ариел рекламите до втръсване ни повтарят как само една капсула е достатъчна за цяла пералня със зацапано пране, как с една доза 3Д постигаме безупречно Ариел изпиране. Обаче колко хора превключват канала като почнат реклами, колко хора се заслушват в тях, колко хора им вярват? Мислиш ли, че тези реклами ще постигнат целта си? Какво ще правят потребителите на Персил? Аз съм потребител и на Персил. Някои може би ще се преориентират към някой "некомпактен", Ариел например. Някои верни на марката може би пак ще си го ползват, но ще си слагат "както те си знаят". Иначе Савекса, че няма да го пуснат специално за мен - няма. Яд ме е че имаше нещо прилично (според мен), на прилична цена, масово разпространено (не да обикалям цяла Враца за пакет Омо или да мисля кога да ида до София за нещо вносно), че и българско на всичкото отгоре и бързаха да го затрият.

# 80
И ето, че Ариел поведе в класацията Laughing
За протокола ще кажа, че като Гес пробвам всичко, но просто от любопитство. Докато тя е изследовател, анализатор. Е, не всичко...за нов аромат не си давам повторно пари на вятър.

# 81
Дедо, кажи за Омо, моля те! Пробва ли го? Харесва ли ти? Какви впечатления остави у теб?

# 82
Не ме питай, ще разочаровам фенките
А аз като приказвах за това Омо ти къде беше Laughing

# 83
За Дедо няма достатъчно добър прах. Wink Винаги има какво да се желае.

# 84
А Гес знае как да го подкокороса Дедо да си сподели впечатленията.
Добреее, пробвах го. Пере колкото местните Персил и Ариел.
Аромата е без значение, защото на всичките изчезва преди следващото обличане на дрехата.
Толкова ли е важно да мирише добре по време на простирането? Кажете де, важно ли ви е Laughing

# 85
Абе уж те следя из късо, ама виж това съм го пропуснала. Айде разочаровай ги Laughing Какво не ти харесва в него?освен миризмата

# 86
Абе уж те следя из късо, ама виж това съм го пропуснала. Айде разочаровай ги Laughing Какво не ти харесва в него?освен миризмата

Ама кога съм казал, че не ми харесва миризмата  Joy
Добре, отначалоооо  Laughing
Когато се яви Той и се похвали, пробвах една опаковка. И всеобщото мнение бе, че пере по-добре от конкурентите. Моето бе че не пере по-добре. И трите имена за мен са еднакво зле. Тук идваме вече до думите на Гес. Има какво да се желае. И виж рекламите-следващият винаги е по-добър. Предният не го вадеше както трябва. За петното думам. Обаче Тозииии! Хубаво е! Нали?

# 87
Аз обаче не съм съгласна никак за Омо-то - перфектно си пере. Бяло пера по-рядко, но главно го използвам за ленените домакински кърпи, които винаги след поредната ми импровизация са разкрасени с мазнина, домати и нещо друго за разкош. Сваля всичко без проблем - пера на 50 градуса, програма час и половина. Домакинските ми кърпи изглеждат супер. Или поне аз разлика не намирам, когато съм ги прала с Ариел паралелен внос от немско.
И понеже цената на Омо е чудна, имам Билла наблизо и така.

# 88
  • Варна

Толкова ли е важно да мирише добре по време на простирането? Кажете де, важно ли ви е Laughing

О даааа, много  Laughing Хубавият аромат някак прави по-малко досадно простирането и гладенето  Laughing

# 89

О даааа, много  Laughing Хубавият аромат някак прави по-малко досадно простирането и гладенето  Laughing

Значи се влияеш на друго ниво Laughing Психологическо.

Чери,
аз знам че при твоите домакински кърпи петна не се допускат . Затова нямаш разлики.

Общи условия

Активация на акаунт