Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 386
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Точно вчера купих от щанда на Борн този за 9,99  Close Ядосах се. Защо е тази разлика от 3 лв.? Няма да пазарувам повече от тях. Лошото е, че са ми доста удобни, но ще ходя на друго мяста Crossing Arms

# 31
  • Пловдив
Поне след като им писах на тези от онлайн магазина на Борн най-после преведоха на български език информацията "за нас" и"условия за пазаруване" . Бях тръгнала да поръчвам нещо и гледам- няма нищо обяснено на бг език...

# 32
  • Бургас
stenly,още в магазина ще  усетиш през торбата дали ти допада.

# 33
pantera666, благодаря ти за отговора в старата тема за препарата за перални на ДМ.  Hug

# 34
Точно вчера купих от щанда на Борн този за 9,99  Close Ядосах се. Защо е тази разлика от 3 лв.? Няма да пазарувам повече от тях. Лошото е, че са ми доста удобни, но ще ходя на друго мяста Crossing Arms

aма как може да давате 10 лева за 1 литър Ленор, макар и австрийски newsm78 То и 7  лева е прескъпо. Направо ви се чудя!

# 35
  • софия
......

aма как може да давате 10 лева за 1 литър Ленор, макар и австрийски newsm78 То и 7  лева е прескъпо. Направо ви се чудя!
Да ти кажа, аз съм от типа хора, които мразят да помнят цени. Да не говорим, че много пазарувем в нет-а и нямам много реална представа кое колко струва в магазина. Ако не беше пуснат линка дори и нямаше да разбера, но 3 лв. разлика ми дойде в повече.
Срам ме е да си призная, че преди това от щанда на Борн в Халите взех и Ариел. Страх ме е да погледна в сайт-а колко е.
Нищо, де. Колкото и да ми е удобно спирам да пазарувам от там Naughty

# 36
да, не е фатално Hug Разбирам те. И аз съм същата с цените, но помня поне около Joy Знам, че немския Ленор литър в паралелния внос е около 5-6 лева и затова реагирах така.

# 37
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тъй като аз открих вече с ваша помощ тоя магазин Борн във Варна и го посетих,мога да кажа че поне тук цените в магазина съвпадат с тези он-лайн.Поне това което мен ме интересуваше от перилните Grinning

# 38
  • Варна
За феновете на ОМО, има промоция в Карфур 4 кг прах за 12,45. Аз  си купих, никога не съм ползвала този прах, но след хвалбите тук.... не се сдържах Blush

# 39
  • Пловдив
И аз си взех от прословутия трибуквен прах от Карфур Simple Smile
От старите партиди е Simple Smile Имам да довършвам течен Савекс за бяло и след това го почвам.

# 40
 Аз  мисля  че има  някаква  грешка -  ленор 1,5л  / 42  пранета / в  Борн  е 9,99 , а литровия  е 5,99 .  Знам  го  защото  пазаря само син  ленор или син Софтлан   от  тях .  Много рядко нещо  друго.
Освен   това   наскоро  хванах  промоция на  Корал -  само  10.99 , май от лакомия  се презаредих  .

# 41
  • софия
Аз  мисля  че има  някаква  грешка -  ленор 1,5л  / 42  пранета / в  Борн  е 9,99 , а литровия  е 5,99 .  Знам  го  защото  пазаря само син  ленор или син Софтлан   от  тях .  Много рядко нещо  друго.
Освен   това   наскоро  хванах  промоция на  Корал -  само  10.99 , май от лакомия  се презаредих  .
Права си. Снимката е на голямата разфасовка, а отдолу е описан 1 л.  Което, пък, за мен е подвеждащо. Само Сахарата и Мая са по 7.99 лв. за литър.

# 42
  • Варна
Моят Софтлан от Борн е 750 мл и е 5,99 лв. От Варна.

# 43
# 44
Мнение за прах Планет newsm78 Токущо го чух за първи път Thinking
Май го имало само в Карфур,ма не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт