Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 649
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Да-а-а... Затова се чудиш на това „кой пере с прах“. Laughing

Чудесно е, че си намерила мегакапсулите в крайна сметка. И аз ще ги пробвам по-нататък, но съм ползвала италианския им еквивалент Dixan super dosi и съм леко така Confused И понеже съставът на немските и италианските е същият, вероятно са еднакви. Имам подозрения, че немските капсули не се произвеждат в Германия.

# 136
Да попитам момичетата от Бургас. Виждали ли сте из магазините за паралелен внос прах Тайд?

# 137
  • Стара Загора
Аз веднъж само взех Персил мега перли  и   ми оставаше по - малко в чекмеджето. Той и в опаковката си беше на буци почти, не се сипеше на отделни зрънца и подозирам, че беше стар.

# 138
Аз съм за Тайд

# 139
Да попитам момичетата от Бургас. Виждали ли сте из магазините за паралелен внос прах Тайд?

Тайд паралелен внос от къде? В Западна Европа няма Тайд никъде.
Тайд е среден клас продукт в бившите соцстрани (България, Румъния, Сърбия, Унгария, Чехия, Словакия; в Полша се нарича Визир) и е с едно качество навсякъде.
В Турция име прах Alo, който е същият като нашия Тайд.
В Гърция има Тайд, но той е продукт за ръчно пране и за специална грижа за тъканите.
В САЩ Тайд е премиум продукт, но американски Тайд едва ли ще намериш някъде, пък и той не е много подходящ за нашия тип перални.

# 140
Тайд има и на Асен Златаров в магазинчето за паралелен внос

# 141
Какъв Тайд?
Не знаех, че на ул. Асен Златаров има магазин за паралелен внос.

# 142
Тайд според мен по нищо не отстъпва на Ariel & Persil.

А и варианта Tide+Lenor Scent Touch е супер за цветни дрехи.

Аромата не е прекалено силен но е дълготраен.

Много хора около мен се зарибиха на Тайд и сега не искат и да чуят за друг препарат.

Joy

Купуваме го обаче само когато е с намелена цена, скъп е иначе виждал съм го и по 10 лева з 2 кг.

#Crazy

В Kaufland в момента върви промоция на течен Ariel

# 143
Още една реклама с мръсни чорапи, нямам идея защо има толкова много реклами за мръсни бели чорапи.

# 144
Благодаря! Ще се ходи до там Wink На по-сносна цена ли е,ако можеш да кажеш.

# 145
В САЩ Тайд е премиум продукт, но американски Тайд едва ли ще намериш някъде, пък и той не е много подходящ за нашия тип перални.

Защо, Гес?

# 146

Защо, Гес?
Предполагам, защото техните перални са с горно зареждане и "бъркалка", а препаратите са с по-голяма пенливост, която е неподходяща и вредна за нашите перални.

# 147
И аз това предположих, но Гес ще каже.

# 148
Да, точно това имах предвид. В САЩ има и прахове за перални с предно зареждане, но пак имало някаква разлика.
Както и да е. Ясно е, че американски Тайд в България няма, защото няма кой да го купи - много ще е скъп. В Карфур имаше американски препарат за петна Хлорокс, който май така и го бракуваха.
Но все още ми е любопитно какъв Тайд се търси в магазините за паралелен внос.

# 149
Преди време във Фантастико бяха пуснали някаква американска серия за почистване на дома. Вероятно никак не екологична, но препаратите бяха страхотни. Изчезнаха яко дим.
Благодаря, Гес!

Общи условия

Активация на акаунт