Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 604
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Да, това е един елементарен прах, към който не се алергизирам, за разлика от Persil и Ariel.
Активните му съставки са на растителна основа и не се притеснявам,че и този прах ще се наложи да изхвърля.

Като му гледам активните съставки не бих казала, че са на растителна основа. Яко ви промиват мозъците с този Амуей.  Laughing

# 271
  • София-в сърцата на моите деца
Да, това е един елементарен прах, към който не се алергизирам, за разлика от Persil и Ariel.
Активните му съставки са на растителна основа и не се притеснявам,че и този прах ще се наложи да изхвърля.

Като му гледам активните съставки не бих казала, че са на растителна основа. Яко ви промиват мозъците с този Амуей.  Laughing
За този ли прах става дума, дето можело и чай да си забъркаш с него , а и като те заболял кръста- да се намажеш  с него и да ти мине newsm78Изобщо универсален-даже го препоръчват и да се къпеш с него Shocked

# 272
Изобщо универсален-даже го препоръчват и да се къпеш с него Shocked
Това универсално чудо мисля, че е прословутия Лок на Амуей.

# 273
Забелязали ли сте, че и в Кауфланд вече има Омо? Има и някакви нови течни Медикси, и някакъв нов прах Elvi Magic White. А какво надпреварване и грабене на Персил ooooh! жалка работа....
Какво искаш да кажеш с това???Не си заслужава или...?

# 274
  • Русе
Мегисан, опитай Корала сенситив, в Зази и ко е 9,80 лв - 20 пранета, много добър, аз все го препоръчвам.

Ще го пробвам, като цяло добри отзиви има за Корала. Обаче това Зази и ко ми е на никъде, все се каня да отида до там, явно ще трябва. Мерси много.
Ако кажеш и какъв омекотител?

# 275

Това е моят прах,мярката му е най-отгоре. Слагам половина мярка. Вие си преценете за колко време би стигнал.

# 276
  • София
Колко пари давате за прах за пране на година?

Мисля,че форума не е място за безплатни реклами и безплатни социологичски  проучвания!  Sign Exclamation

# 277
  • София-в сърцата на моите деца
Колко пари давате за прах за пране на година?

Мисля,че форума не е място за безплатни реклами и безплатни социологичски  проучвания!  Sign Exclamation
newsm10 newsm10 newsm10 smile3508

# 278
  • Бургас
Охх, мислех, че времената са се променили и трудно се зарибяват хората вече.  Joy
Знам го този прах. И верото им, и белината им на прах, и Лок-а, дето с него можеш да миеш от прозорци, та чак до интимните си части...
Нищо особено не са тези препарати. Впечатлиха ме само с цената си и поради тази причина не повторих. Но това беше преди 7-8 години, ама явно все още има пазар за такива продукти и такава търговия... Peace

# 279
Има, има, едни съседи са дистрибутори, да не ви казвам за какво мъкнене на кашони със стока става въпрос и по това съдя, че още са вървежни.

# 280
  • София
Забелязали ли сте, че и в Кауфланд вече има Омо? Има и някакви нови течни Медикси, и някакъв нов прах Elvi Magic White. А какво надпреварване и грабене на Персил ooooh! жалка работа....
Какво искаш да кажеш с това???Не си заслужава или...?

За мен си заслужава, аз също си купих, още в понеделник. Ако имаше и сензитив на промоция, и от него щях да купя, защото съм много доволна от качеството на изпиране на бебешките дрешки. Не видях обаче никой да граби, напротив, подминаваха, хората  Rolling Eyes

# 281
Докога е намалението на праховете за пране в DM?
Или вече мина?

Да кажа, че вече не съм особено доволна от Темата. Купих си в плик и имам чувството, че има разлика между тази Тема в плик и тази в кутия от 300гр. Аромата е друг, резултата също е различен. Например тази в кутия и мирише по-хубаво, по-свежо, и изпира по-добре, и аромата се задържа по-дълго върху дрехите, отколкото тази в плик. Не мисля, че си внушавам.
Възможно е и да съм попаднала на по-лоша партида прах, българските производители редовно го правят това - не поддържат едно и също качество.
Жалко, тъкмо се бях зарадвала, че съм намерила по-евтин и в същото време добре изпиращ прах, но явно пак ще се минава на Persil.

# 282
Явно не сте си патили от "качествени" прахове .
Колко човека могат да назоват прах ,който да е запазил качеството си за 5г. примерно, достатъчно добро, че да не се принуждавате да го сменяте?
Никой не отговори на въпроса, колко ви струва праха за пране за година,защо?

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 18:02 от Irena83

# 283
Явно наистина не сте си патили от "качествени" прахове . Радвам се,че сте здрави и това , което слагат в праховете и не ви влияе.
Това отнася ли се за Темата?
Не разбрах какво искаш да кажеш Simple Smile Може ли да се уточниш, моля?

# 284
Видях темата за праховете и реших да споделя, че съм алергична към изброените и ползвам друг ,който не е включен там, но хората тук решиха,че ги зарибявам и че съм дистрибутор,аз просто споделих.

Общи условия

Активация на акаунт