Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 515
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Нищо му няма на Персила. Бялото ми е станало по-бяло откакто ми свърши Омо-то, още при първото пране с Персила и светна. Няма петна, няма нищо. Това че един човек не е доволен не бива да се правят генерални заключения.

# 631
И аз през февруари купих един Персил Експерт 2 кг от Кауфланд, от който не
бях доволна и всъщност от тогава не съм купувала Персил. Не изпираше добре
"футболните" чорапи на мъжа ми и разни петна от храна от дрехите на детето (на 60 гр).
Обаче ако го намеря в Слънчевите лъчи този гел small & mighty ще си взема.
Дано има и от препарата Перилис за петна, че детето е нарисувало с фулмастри
едно одеяло и с гела на Ариел Актилифт не се изпраха петната.

# 632
  • София
И аз не съм доволна от промоционалния Персил Експерт - купих и за бяло, и за цветно - качеството на изпиране не е същото, каквото беше преди.

# 633
здравейте момичета.аз пък съм доволна от персила от промоцията на кауфланд.вчера пусках едни супер мръсни бели чорапи на мъжо и детето и като излезнаха от пералнята  светеха .направо не повярвах на резултата и това само с праха без никакви други препарати за петна.а да не говорим за калните дънки на сина ми,но всичко се изпра идеално. hang newsm10

# 634
Това вече е много озадачаващо. Дали всичките са една партида и произведени в един и същ завод (държава)?

# 635
  • Варна
Здравейте!Аз също не съм доволна от качеството на промоционалния Персил от Кауфланд. Елеменратни петна,които Савекс-а ми изпираше, Персил не се справя ... Sad

# 636
  • София
Това вече е много озадачаващо. Дали всичките са една партида и произведени в един и същ завод (държава)?
За съжаление, пресипах моите две торби прах в големи кутии и изхвърлих пликовете. Но определено няма нищо общо с първия Експерт, който си купих. Вярно, той беше Сензитив, но няма логика, тези като не са, да перат по-зле. По-зле е и от обикновения Персил, не-експертния.

# 637
  • Добрич
2-3 теми назад се обсъждаше един немски сайт,който нямаше доставка до Бг,и Гес бе помолила някой да им пише,да ни добавят. Добавиха ни,но искам да попитам,кой беше сайта?

# 638
Този. Обаче не са ни добавили. Писах им отново и ми отговориха, че засега може да се прави поръчка само по имейл, което мен не ме устройва. Не ми се вижда сигурно.

# 639
Този. Обаче не са ни добавили. Писах им отново и ми отговориха, че засега може да се прави поръчка само по имейл, което мен не ме устройва. Не ми се вижда сигурно.
Има България зона 1,16 Евро за 30кг.Така пише поне.

# 640
Пробвай да се регистрираш с адрес в България. Laughing

# 641
Пробвай да се регистрираш с адрес в България. Laughing
нестава,не ги е срам!

# 642
Не става я! Това ми отговориха:
Цитат
Guten Tag,

Gerne senden wir Ihnen die gewünschten Artikeln nach Bulgarien.
Leider gibt es ein Technisches Problem, und wir können die Bestellungen zur Zeit nur per E-Mail annehmen.
Bitte teilen Sie uns die Lieferanschrift sowie die Artikeln, inkl. Menge mit und ich werde dann Ihre Bestellung bearbeiten.
Für weitere Fragen, bin ich gerne für Sie da.
Mit freundlichen Grüßen
Jessica Lienhard

Който се интересува, да пробва.

# 643
     Да кажа какво ми казаха в магазинчето, в което пазарувам. Гръцките Ариели, както вече с Guess установихме, са с обновени визия и видове. Вече има гръцки Ариел за цветно, но са спрели Ariel Crystal White, който наскоро открих и в който съм влюбена. Guess, имаш ли информация това да е вярно?
     И сега няколко въпроса:
     1. Препоръчайте ми някой мноооого хубав омекотител. Чела съм предните теми и като че ли съм се ориентирала към Софтлан, и Guess беше споменала за гръцки Quanto. Кои цветове са хубави, трайни и по-универсални?
     2. Guess, в кои европейски държави има течен Тайд и как е като качество? Чудих му се, но ме беше страх да не е някой боклучив.
     3. Споделете, моля Ви, мнения за турските Ариели и Персили. Отдавна съм им мераклийка, защото на много места съм чела, че много хора са доволни, че са по-добри от "нашите", че са силни и много избелващи. На други места пък пише (Guess също е споменавала), че са същите като нашите. Какво ще ме посъветвате, да пробвам ли?

# 644
Куанто по мое мнение е с ангажиращи аромати. Поне все на такива съм попадала. Обикновено сините омекотители са най-универсални и неангажиращи като аромати.
Течен Тайд има в Чехия, Словакия, Полша, Унгария, т.е. все в бивши соцстрани. Качеството е като на прахообразния Тайд - малко по-лошо от Ариел. Нямам удоволствието да съм го пробвала.
По въпроса с гръцкия Ариел не мога да отговоря. Щом са ти казали, сигурно е вярно, но е жалко, много жалко. Между другото Ариел е с обновено лого и опаковки не само в Гърция, а навсякъде.
За турските съм си казала мнението и ти си го прочела.

Общи условия

Активация на акаунт