През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 29 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
ИВКА_777 - стискам стискам стискам до Август 2 в 1  Praynig Praynig Praynig :pray...не се плаши!!!!...почивай и всичко ще е наред!!!! Мисли за позитивни неща Hug

# 616
Здравейте момичета:)
Месечинка виторога:: Моето, едното бебче, беше застанало настрани и също ме риташе в матката и къде ли не  там долу. Днес  май се обърна, защото ги усетих и двете да ме ритат отстрани и отгоре:)Не се шашкай излишно, аз си откарах така 2 седмици  Hug

ИВКА_777 Hugпочивай си по-вече и не се тревожи, всичко ще е наред Hug

Д05:Мила, хубаво си го решила, ако искаш координати на моя док, звънкай, веднага ти ги давам Hug

С мен нищо интересно:) Днес имах малко менструални болки и сега си почивам, пих магнерот и вече не ме боли  Wink Ама аз бая си походих, та май от това ми дойдоха болките, но ще си почивам сега, да не стане беля Hug
Заформили сте пак козунаци, яйца, настроението е Великденско  Hug easter
Оставям ви сега  Hug Приятен ден:)

# 617
  • Варна
Ох, Иве, ама че късмет... Добре, че е видяно навреме, сигурна съм, че Господ е с теб и ще издържиш Praynig Стискам палци до посиняване. Ох, и аз се притесних, как за 2 седмици такова нещо...

# 618
  • Където си поискам:)
Здравейте, мацки  bouquet
Аз преди малко се връщам от фризьор и съм много доволна. Пак съм в отбора на блондинките. Поразходих се малко повечко днес, защото реших, че съм добре. Доста се изморих , но мисля , че трябва да се движа иначе съвсем ще се ошишкам. Тъкмо ви изчетох и сега малко ще си полегна..

Бюти, яя не им обръщай внимание на тия… #2gunfire
Блонди, в 6.30,тия добре ли са Shocked
Охх, хайде пак темата с козунаците Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ивка,съжалявам много мила. Но поне са те видели  на време. Няма да мислиш за кървенета сега, забранявам ти. Hug
Усмивки на всички  bouquet

# 619
  • София
и от мен стиснати палчета за Ивка   bouquet

# 620
Здравейте момичета Laughing И аз да се запиша в темичката докато не е свършила.Миналата седмица мъж ми си беше дошъл и изобщо нямах време за форума,е поне за 6 дена се видяхме Laughing
Добре дошли на новите мами Hug лека бременност!Миналата сряда бяхме на ЖК,всичко с бебето е наред Praynig ,но пол пак не се видя,единствено малко ме притесни че имам високо кръвно,а се чувствам много добре.Това е от мен за сега,връщам се да ви чета,че имам цяла тема за четене.Лека вечер мами Hug

# 621
Ивке, миличка, горе главата, както се казва - малкият Дявол е бил  Praynig Моя дружка така случайно я видяха с цели 4см разкритие в 6-ти месец, после серклаж, полежа си (ставане само до ВЦ и баня), че чак преноси после. Всичко ще е наред, важното е, че сте го хванали. И аз затова все казвам, че трябва презастраховане по всички показатели - в смисъл по-добре повече изследвания и да останат излишни, даже в нечии очи смешни, но винаги се случват такива неща, а ако не се внимава, как да се разбере? Това по ЖК без преглед на шийката си е живо безумие  Rolling Eyes Лошото е с покриването по касата или не.  Tired
Всичко ще е наред, ако искаш ми пиши на лични, ще се радвам  Hug

# 622
ИВКА, аз съм със серклаж и мисля, че също и daniela_di дано и тя да се включи. Това е много хубава манипулация, когато е направена навреме - до 17-18 г.с. Има специална тема за серклажа, прочети я. Има мами, които също са със серклаж в 20 седмица и са оцелели. Дава големи шансове за износване на плода и много жени са си износили децата именно така. Щом нямаш контракции и разкритие в момента, според мен имаш голям шанс да стигнеш до края. Пази се и си лежи. Аз ще лежа до края на бременността, което не е чак толкова страшно.

ВАЖНО - от сега нататък се пази от инфекции, т.е. всеки месец кръвни изследвания и влагалищен секрет. При серклажа най-опасно е да се инфектира конеца.

ИМАМ 4 ПРИЯТЕЛКИ, КОИТО СА СИ ИЗНОСИЛИ ДЕЦАТА СЪС СЕРКЛАЖ. МИСЛИ СИ ХУБАВИ НЕЩА, ГЛЕДАЙ АНИМАЦИИ, ЗА ДА МУ Е ИНТЕРЕСНО НА БЕБО И ДА СИ СЕДИ НА ТОПЛО  newsm62  ЧЕТИ СИ ХУБАВИ КНИЖКИ....ЗАПАЗИ СИ ПОЗИТИВНАТА НАГЛАСА ЗА ТАЗИ БРЕМЕННОСТ И НЕ СЕ ДАВАЙ ТОЛКОВА ЛЕСНО! ПРОБЛЕМНАТА БРЕМЕННОСТ МНОГО ЧЕСТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО Е УСПЕШНА!

При мен се наложи поради истмико цервикална недостатъчност. Аз нямам скъсяване на шийката, но имам анатомична несъстоятелност на мускулите на шийката на матката в областта на вътрешния й отвор. Бебето беше тръгнало да ме разтваря отвътре.
Аз и другаде писах, но и тук ще кажа - добре е в 17-18 г.с. да се направи гинекологичен преглед за измерване на шийката и за проверка за разкрития, при повечето жени с такива проблеми се откриват именно тогава.

Една голяма гушка от мен!
 Hug

# 623
Мерси за подкрепата,момичета, Hug,много сте мили!
Месечинке,,и аз бях спокойна,защото преди две седмици лекарят ми я мери шийката и каза,че е перфектна.Обясни ми,че аборта в тия късни седмици започвал така-само с разкритие,без болки,аз имах само тежест ниско долу,но го отдавах на това,че нося ниско бебчето.Затова ви казвам-следете се,карайте да ви мерят шийката ако трябва на всяка консултация,защото явно бързо стават белите.
Направо от самото начало тая бременност е изпитание за мен,страшно много искам това бебе,и дано Господ ми помогне да го износя благополучно.Решила съм да се успокоя и да правя всичко което е по силите ми,ще лежа,ще пия хапчетата и дано гушна здраво бебче през август или поне до юли.
Блонди,четох в една друга тема за приятелката ти и честно казано,малко се успокоих,защото най-голямото ми притеснение беше,че навсякъде пише,че серклажа се прави до 18 седмица и се страхувах да не е късно.Но при мен изобщо нямаше никакви индикации,че това ще стане,затова не можахме да вземем мерки по-рано.Дано да сме направили всичко възможно и бебчето да стои на топло възможно най-дълго време.
poppy-fairy,моята диагноза е същата,и при мен се е получило отвътре разкритието,но същевременно и шийката ми е скъсена.Лекарят днес каза,че при серклажа са я издърпали малко,за да стане по-дълга и така са я зашили и сега е по-дълга.Да се надяваме,че няма да се скъсява повече.Мерси,че сподели Hug
Още веднъж ви благодаря за подкрепата  bouquet  bouquet,в тоя момент имам нужда!

# 624
Ивка, няма да се притесняваш, лежала съм в патологията преди 3 г. с момичета като твоя случай- износиха си бебенцата успешно и всичко беше наред- не се притеснявай , а мисли само положително!!! Hug

# 625
И ИВКА, нито един лекар не може да ти се подпише и да ти даде гаранция, че ще износиш безпроблемно едно бебе до края. Всеки организъм е различен и всичко е и малко късмет и Божа работа. Твоя късмет явно работи newsm10  и аз мисля, че всичко ще е наред.
По-спокойничко  Grinning  Има тема на лежащите мами, ако няма какво да правиш, наминавай и оттам, за да не скучаеш. Казват, че е вълшебна, всички раждат на финала  Hug 

# 626
Ивка, и аз имам приятелка, която без проблем роди и двете си деца така. Изобщо не си позволявай лоши мисли и притеснения, ще полежиш наистина, но ще си заслужава цената!  Peace Hug fingerscrossed

# 627
Иве мила не се притеснявай всичко ще бъде наред мисли позитивно и вярвай в щастливия край. Но трябва много да лежиш и да се пазиш има много мами които благодарение на серклажа износиха до финала. Желая ти мнооогооо късмет и ще ти стискам палци.  Hug Hug Hug

# 628
Здравейте момичета мили! Аз бях на ФМ и останах доволна, че беби е добре и всичко около беб. Докторката каза, че и приличало на момиченце, но Блонд не искам да избързвам още, пък и по- добре е май да нямам нагласа, за да няма изненади. Решила съм да си купя някои неща сама, че нямам доверие на другите, затова пък мисля да не е нито розово нито синичко. Има и други цветове, разбира се- жълтичко, лилавко, оранж и какво ли още не.. И ние ще се местим след сватбата.
за тортите Нико- и аз много ги харесвам, много са вкусни, ама не могат да ми предложат за сватбата това, което искам ... та сигурно ще е от Мон Шери.
Бюти и аз искам да дойда на 11, от колко часа е ? хаха много ме разсмя това с футболистчето!  Laughing Пожелавам ти скорошни ритничета!!!!  Hug ... И не обръщай внимание на такива приказки!!! Simple Smile
От олиото на икаров, всички дрехи вече ми миришат на гранясало, колкото и да ги пера  Sick Sick Sick
Май е време да го сменям...
Ивка  Hug Hug Hug Дано да няма вече лошотии!!!

# 629
Elsun още не съм минала през доктора да попитам дали ще ме приеме,но си мисля,че където ида отида ,толкова кофти отношение едва ли ще видя.  Wink
Благодаря за информацията -как да я сменя,нека си взема документите,а след Великден ще посетя личната за смяна на гинеколожката.Видях раб.време на доктора -но не съм се записала,защото искам първо да си взема документите.
Екзо ,прати ми на лични ако имаш тел.на регистратурата ,за да мога след Великден да се обадя и да си запиша час за лекаря. Надявам се няма да ми откаже.И ако си научила и цените за ражданията ,ще се радвам да ги споделиш -дали тук,дали на лично.
 Hug ИВКА_777  Hug почивай си щом доки така ти е казал.Стискаме палци да износиш бебчето до август и да се роди живо и здраво !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт