През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 29 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Еми Благодаря за похвалата, отправена към Мон Шери !! Simple Smile
Блонди и моят корем започва от доста високичко, въпреки че беб си в ниската коремна област, но да не забравяме, че имаме не само бебчета, които растат там...
Тайра Всички се молим за теб!  Hug Praynig Praynig Praynig
Бюти да не се окажем заедно да раждаме? Simple Smile  Mr. Green

# 721
Моят корем започва от брадичката. hahaha

# 722
Гунди изкара коремче  hahaha
.. и като се сетих за моят- вчера докато стоях в колата и пресмятах разни неща, неусетно гледам съм сложила телефона си прав на корема, стоеше като на стойка хехе, чак после се засрамих  Embarassed  hahaha вече съм взела да слагам разни неща там.. от утре слагам направо тенджерата, за какво ми е маса?  Crazy

# 723
  hahaha и моят май  Mr. Green
Пърпъл, ами като нищо  Mr. Green
А "Мон Шери" и аз много ги харесвам. Преди няколко години брат ми ги откри и от тогава в Пловдив само там ходим да "блажим"  Mr. Green Mr. Green

# 724
Е Бютка,  аз ти казах във Фб ,че си приличат коремчетата ни. Hug

# 725

Joy А пък аз като ям и се накапвам директно по корема, лигавче ще си вържа вече Crossing Arms. Нито да се наведа напред мога, за да накапя покривката, пък да не се накапя просто не мога, не съм аз  Mr. Green

# 726
. Нито да се наведа напред мога, за да накапя покривката, пък да не се накапя просто не мога, не съм аз  Mr. Green
hahaha Ох много весело се получи това коремно обсъжадане Joy Joy

# 727
хаха, да  Hug Мери - слагай чинията направо на корема - като подносче  Mr. Green Mr. Green

# 728
  • София - град
Като си говорим за кореми аз онзи ден в банята си го наплюх с паста за зъби, докато се къпех Blush Така се смях после, после пък ми стана гадно за бебочето абе хахахах луда работа. Вече се навеждам хууубаво  Joy

# 729
А аз снощи се блъснах в мивката в банята  hahaha Не можах да преценя разстоянието нещо, а не ми е чак толкова голям корема  Joy
Ох, много ме разсмивате с тази тема за коремите  Mr. Green

# 730
Тайра, стискам палци всичко да е наред newsm10 щом  си под лекарско наблюдение няма страшно, успех!!! newsm10

# 731
Имам история и за банята- вчера мъжът ми беше там, а аз исках да вляза- нашата баня е малка- трябваше да клекна, за да ми мине корема- под мивката.

# 732
  • София
Blagodarq vi momicheta Simple Smile Bolkite pak gi ima no malko po-leki.dano sistemite pomognat.
Inache za kolanite i na nas ni se regulirat no pak tochno na korema zastava i stqga i sqdam vyrhu dolnata chast i si slagam samo gornata.Inache korema i az moga da go polzvam kato postavka Grinning

# 733
  • София
Тайра, много съжелявам, миличка, не се отчайвай и дано всичко се възстанови Hug Да, д-р Жекова е много добра там Peace Аз само не разбирам как така околоплодната течност е намаляла Thinking Прегръдки и бързо да се оправяш, всички ти скискаме палци Hug
За корема - и моят започва от горе, а гърдите ми, преди под които не молив, а банкнота нямаше как да се задържи hahaha , сега също направо са си легнали върху коремът ми ooooh! Положението е тежко Whistling
Честито на узналите пола Flutter

# 734
  • София
хаха, да  Hug Мери - слагай чинията направо на корема - като подносче  Mr. Green Mr. Green

Аз точно така ям  Mr. Green А блузите са ми постоянно мокри, защото си топя корема в мивката, докато си мия ръцете  hahaha

Тайра, стискам палци  Hug Всичко ще бъде наред.

Ох, почти съм готова за подписването, остават ми само чаши за ритуала и обувки, обаче два дни обикалям и нищо не ми харесва. Поне си поръчах украсата за шмпанското и за чашите дето още ги нямам и подаръчета за гостите та съм много доволна днес. И си купих шапчица, розова  Mr. Green така че мога вече да започвам с покупките.

Общи условия

Активация на акаунт