През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 29 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,сладурки:)
Ивка, честит празник newsm59. Много да е здрава, щастлива и обичана:)
Добре дошла на KameliaIaneva  и Ely_dream Hug
Галка, радвам се, че нещата с бебка са добре Praynig

# 76
Мерси много за пожеланията,момичета,много сте мили Hug!
Месечинке,май сме от една партия с тебе Laughing,все за нещо се притесняваме!Радвам се,че си се успокоила,дано целия полип да падне скоро и да нямаш повече проблеми до края на бременността!
ely_dream ,добре дошла и лека бременност!
Marzelivka69,добре дошла при дамските мами!
Аз сега ще ви питам един въпрос,дано не ви се стори тъп,но ме човърка от вчера(то нали все трябва да мисля нещо Laughing)-от два дни имам засилено течение,и снощи се замислих дали по това време на бременността може да изтичат околоплодни води и как се разбира,че са води,а не течение?Аз нямам представа какво представляват водите,първия път не са ми изтичали,щото бях секцио и незнам дали изтичат наведнъж или може и по малко.В петък ще питам лекаря,ама дано някоя от вас да знае,че да се успокоя.

# 77
  • Варна
Иве,
верно сме от една партия Hug Според мен си е течение твоето, и аз имам такова, само дето моето не е от ден-два, а почти от началото, с променлив интензитет и консистенция. Някъде бях чела, че от магнезия може да се засили течението, но къде го четох Confused А за водите момичетата наскоро обясняваха - миришели на белина доколкото запомних. Бих ти казала да не се филмираш, ама съдейки по себе си дали ще ме послушаш Mr. Green Ще видиш, че в петък док ще те успокои, ако много се тревожиш той си има начин да го потвърди със сигурност - има специални реактиви за това.
Marzelivka69,
честито розово щъркелче Hug
kem4o,
6 килограма досега си е съвсем в нормата yes Важното е, че малчето расте и хубавее Sunglasses
daniela_di,
стискам палци, ще се занесете разбира се, че и ще се върнете Hug

# 78
Днес на лекцията се запознахме и с Диони. newsm44

# 79
Идеално_лошата и защо пък точно твоя пост да й предложат? Могат да я сложат като твой заместник след като ти излезеш в отпуск по бременност и майчинство. А колежката  ти не могат да я съкратят в момента /всъщност могат с разрешението на ИТ/, но след като се върне след майчинство могат да го направят. Така че по-малко се шашкай  Laughing

# 80
  • София
Цоп и аз в новата тема. Засега само ви чета, нищо ново при нас.
Другата седмица на 10.04 съм на ФМ при Марков.
Галка ти при него ли беше?

# 81
Месечинке, Hug.Айде да се маха и последната част от тоя гаден полип Praynig
Добре дошли на новите майчета-лека бременност!
Иве,едва ли са водите Wink HugИ аз съм с течение почти от началото-нормално е!А водите си спомням ,че ги "тестваха " с нещо като лакмус-оцвети се в синьо,когато ме приеха с изтекли води за раждане.И забравих да ти пожелая весел празник  bouquet!Днес е голям ден и за нас-свекър ми и кръщелницата също са рожденици Simple Smile

# 82
Ивка, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава, много да ви радва! newsm67 Много е сладка, и двете сте като принцески на снимката!

Галка, браво за хубавите новини за кистичките, сигурна съм, че и при Ивка ще са се разсеяли до следващия преглед!

Месечинке, хайде да се маха този полип заедно с негативните емоции и само хубави изненади занапред!

За течението, не се тревожете, характерно е за бременността, и аз се бях ошашкала, бях писала по-рано. Нека Док пусне една микробиология, за да е сигурно, че няма инфекция, и се запасете с ежедневни превръзки. Надали е амниотична течност. Ако усетите по-обилно изтичане (така поне пише в моята книга), полегнете за половин час. Ако след ставането изтече обилно количество, тогава звъннете на проследяващия бременността гинеколог.

# 83
И аз имам течение от началото на бременността, доки каза, че е нормално  newsm78 До преди 3-4 дни лекувах някаква инфекция и си мислих, че вече всичко ще е ок, но течението си продължава. Надявам се пак да ми пусне микробиология.

# 84
Аз пък имам едни гадни гъбички, които уж лекувах, но те според мен пак се завърнаха. И сега съм решила да си взема един гел, ей тоя : http://www.gynofit.com/bg/milchsaeure-vaginalgel-bg.html, мисля, че няма  да ми навреди.

# 85
Спокойно момичета и аз съм с течение от 2-я месец на бременността. Един месец пред да забременея си правих цитонамазка и всичко беше наред, после и микробиология и пак нищо. Моят лекар каза, че е нормално, а аз го питам за това течение на всяка консултация, сигурно му е писнало на човека. Последният път ме пита "Ама засилило ли се е" и аз "Не, същото си е, но се притеснявам" и той каза, че няма от какво и да спра да го мисля. Иначе съм с ежедневни превръзки, явно така ще си откарам до края на бременността.

И да ви се оплача, така съм се притеснила за тази консултация утре, още повече, че не усещам бебчетата всеки ден, а като ги усещам не са някакви силни ритници, само един такъв усетих преди седмица и това си беше и много ме е страх, какво ще ми каже доки. И цяла нощ едни кошмари сънувам, будя се на 2 часа, сънувах, че съм родила бебче колко грахово зърно и някакви такива..Можете да ме запишете в клуба на мамите, дето вечно се паникьосват за нещо. Да ми стискате палци утре, всичко с бебчетата да е ок  Praynig

# 86
  • Враца
danip, направо и аз се плаша вече от себе си, с тоя апетит не знам до къде ще го докараме.  Rolling Eyes Вчера сутринта изядох едно кисело мляко, после в 12-13 ч. обядвах супа топчета една завидно голяма купичка, следобяда изядох един банан, една ябълка и едно парченце домашна баница. Към 19 ч. бяхме вече в ресторанта и имах чувството, че не съм яла от 1 година и нямах търпение да си овкуся салатата и да я почвам... Mr. Green ужас направо. И резултата до сега от началото е +7 кг, виждат ми се множко, ама кво да правя като ми се яде.  newsm78
Екзо, вярно ти си с две  Crazy Аз ще съм кума на 16 юни, тогава и моя сигурно няма да е никак малък, но пак мисля да  играя хорца, стига да се чувствам добре както до сега. Simple Smile Много ги обичам. Party
ely_dream, добре дошла.  Wink
daniela_di, успех, стискаме палци  Hug
val_sm , успех и на теб  Hug

# 87
Вал, според мен е нормално да не ги усещаш всеки ден, а и си мисля, че това много силното не е било ритник- аз имам едни странни усещания, които приличат на ритници, но не са. Моите ритници все още са слабички, а мисля, че при теб има и по- мънички хора. Успех утре и ще видиш ,че всичко ще е ок. Wink

# 88
  • София
Маги, магнезия ми го изписаха като споменах за пътуването, но го разбрах, че трябва да си го пия по принцип, а не само в дните на пътуване. Питай го док.
Ивка, честит празник на дъщеричката ти! Да е жива и здрава и да те радва много!  Hug
Галка, най-важното, че са се махнали кистите! На това се радвай!  Hug
idealno_loshata, това че няма вече такава позиция, не е твой проблем и би трябвало да си спокойна! Тя с какво е заслужила след майчинство да отива веднага на по-висок пост?
ely_dream, добре дошла! Успех и късмет!  Hug
Ей, месечинке, да пада тоя глупав полип вече, че само ти изкарва акъла, а и на нас!  Hug

Много се радвам за срещата, която си спретнахме днес в Мола, пък след лекцията какво сладко кафе пихме, ммм...Simple Smile

Гунди, вие като ходихте след лекцията във Вис Виталис видяхте ли нещо интересно?  Hug

# 89
Вал: Мила, не се тревожи. Всичко ще е наред с теб и малките съкровища. Ще видиш като стигнеш 22-23 седмица как ще шават сладките ти бебчета, нормално е в твоите седмици да не ги усещаш толкова много. Аз моите ги усещах тогава доста по-слабо от сега и тогава доста си поспиваха, сега са по-активни. Не се тревожи. Като ги видиш утре как се мятат вътре в коремчето, а ти няма и да усещаш как го правят, само потрай до моите седмици и ще видиш разликата, стига да не са някои мързеланчета, че тогава не знам. А за прегледа, споко, всичко ще си им е ок  Hug Ще видиш едни хубави и здрави бебешоци.Аз ще стискам палци да видите пола и да знам сега, ще ми ставаш ли сватя или не  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт