През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 29 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мен в новата темичка!Блондиbouquet!Само с хубави вести да я пълним!
Галка,радвам се,че ги няма кистичките вече!И наистина е много гадно като се разочароваш от прегледа-толкова ги чакаме тези моменти.И аз ще ходя на 11.04 и се надявам да не ми се случи същото. ConfusedХубаво е ,че вече си по-добре!
Ивка,да ти е жива и здрава сладураната !Много радост да дава и да получава Heart Eyes
Бюти,направо завиждам благородно за всички предстоящи събития около теб!Много готино Hug
Миши,честити сини гащи  bouquetИ аз искам такива,ама едва ли останаха още момчета,всичко разграбихте Joy
Днес ще ходя на ЖК и мисля да вземем дреба с нас-да види бебето LaughingС интерес очаквам реакцията и. Mr. Green
ferriy,браво за хорцето-аз освен право друго не мога Mr. Green
Да се оплача   Embarassed-от няколко дни такъв зверски и неконтролируем апетит се появи.Имам чувството,че на всеки час си завирам главата в хладилника SadАко продължава така не знам къде ще теглим чертата август месец.
Месечинке,откри ли док?

# 61
  • До морето
Половината минаааааа  newsm44 newsm44 newsm44 Голям празник имам днеска  Laughing
Моите болки в кръста намаляха, но хич не мога да стоя в една поза повече от 15 минути, как ще ходим до София за колички , не знам  newsm78

Момичета, малко встрани от темата, но има ли някой който е запознат с кодекса на труда? Имам колежка, която след 2 месеца има вероятност да се върне след майчинство (още не е решила), но проблемът е, че нейната позиция вече не съществува, шефовете нямат право да я махнат - това означава ли, че шефовете трябва да й предложат моя пост (аз съм над нея в йерархията) и какво тогава се случва с мен?

# 62
Здравейте бамбини Hug
Вал: Ти винаги си добре дошла Hug Ще разхождаме бебоците по Пазарджишките калдъръми Wink
Д05: Мила, ми аз разбрах, че не мога да се запиша сега и че трябва да изчакам до Май. Ти беше споменала, че май е няколко часа всичко. Аз сега гледам да полежавам по-вече, та се чудя дали ще издържа на затворено място повече от 1 час newsm78. Пиши на лични по-подробно инфо за курса.
Миши17: Честито ви мъжленце Hug
Ивка-777: Да ви е жива и здрава принцесата малка. Hug
 ferriy: Ех, ми и на мен ми се поигра сега хорце:) И то Дунавското  Wink Ама с тоя моя тумбак, едва ли ще ме огрее Joy
Галка:: Радвам се за хубавите новини:) А прегледа, какво да кажа, не е никак приятно, но се случват и такива неща. Но щом си плащаш, би трябвало да го направят качествено, а не да си гледат бройката  в тефтера  Crossing Arms Важни са хубавите новини, обаче Hug
Червената Соня: Аз съм за среща. Ако искаш пиши на лични и ще се разберем нещо:)

Их, ама така като си записвам, работата е по-различна. Написах каквото исках  newsm44. Така ще е то, паметта като ми изневерява, тефтера НЕ  hahaha

# 63
здравейте на всички  Hug

Блонди, чудесна тема, както винаги  bouquet
Добре дошли на новите мами  Hug
ох, колко много щъркелчета  Grinning  Heart Eyes

Радвам се за чуденсите ви новини за пола и след прегледите  Grinning
момичета, вие как сте, аз съм със зверски апетит, добре че ходя на работа и нямам достъп до хладилника........ ноооооо, събота и неделя,  Shocked омитам, де що видя храна  Embarassed
Снощи се притеглих, качила съм 5 кг от началото, виждам че е нормално, но ми се струва адски много. Аз направо се плаша от апетита си, не знам как ще е по нататък  newsm78   

# 64
Здравейте и от мен!Не съм писала скоро,но от малкия разбойник не ми остава свободна минутка.Има ли малко слънце сме навън и пада едно гонене по 3-4 часа smile3532 .Иначе бебка е добре,рита си постоянно,апетита ми се върна и сега няма наяждане...Последните изследвания също са ок.
Искам да попитам мамчета за някой сайт с рокли-трябва ми нещо по-официално за юни месец,когато пупата ще е доста голяма.
Целувки на всички и леко бременеене!

# 65
  • Варна
danip,
обади ми се док, отидох да ме види и всичко е наред - за протокола да се отбележи, че в момента съм супер спокойна и щастлива Laughing Да видим кога пак ще се психирам Crazy Тази сутрин ми изпадна нещо слузесто, голямо и малиново-лилаво на цвят, което ме шашна, оказа се че е част от полипа - останало е още съвсем малко, док каза, че и то ще падне скоро. Иначе всичко друго е 6, страшно се успокоих след този преглед.
Бюти,
и всички други бъдещи булки, благородно ви завиждам за емоциите - това са безценни мигове, наслаждавайте се докрай!
idealno_loshata,
не съм много в час с трудовото право, но няма начин да махнат теб, поне не и законен такъв - нали си на постоянен договор?
Галка,
не се впечатлявай за тази аорта. Имам чувството, че в много случаи докторите откриват такова нещо Rolling Eyes Моят хич не ми и казва подобни работи, то само това ми липсва.
didi24,
док днес ми каза, че бебето се върти и е нормално да го усещам ту горе, ту долу. Явно си е в реда на нещата, моята плацента също е високо, нито веднъж не са ми казвали, че бебето е по-ниско от нормалното.
belverde,
ще чакаме и твоето щъркелче, няма да се крие още дълго Laughing

# 66
  • До морето
Месечинке, на постоянен договор съм. Аз съм и на различен пост, на следващото ниво над нея, но понеже нейната позиция вече не съществува (от началото на годината имаме нова йерархия във фирмата) и понеже знам, че нямат право да я махнат, се чудя да не би вариантът да е моето място?

# 67
ИВКА_777 Честит Рожден Ден на малката ти принцеска,която скоро ще е кака,и се надявам много да помага. Пожелавам й щастливо детство и да носи много радост на близките си!
Червената Соня,аз съм за среща.Другата седмица ,кога мислиш да идваш към Пазарджик?Пиши на лични подробности и ще го измислим.

# 68
Здравейте мамчета Simple Smile ще се радвам да ме включите в августовата дружина. Пожелавам на всички бъдещи мами успех и накрая да гушнем  Hug най прекрасните бебчета. Ние ще си имаме момченце,а  каката е на 17 години.Желая  Ви хубав и усмихнат ден Heart Eyes

# 69
  • Варна
ely_dream,
добре дошла Hug
idealno_loshata,
и ти си защитена от уволнение, както и тя. При нея доколкото съм наясно вариантът е да и осигурят работно място или да я съкратят поради съкращаване на щата, с разрешение на ИТ. Но нямат право да уволняват друг, за да назначат нея, още по-малко пък точно теб.

# 70
Здравейте, маменца!Да се запиша и аз, лежейки с комп.Стискайте палци да занеса благополучно принцесата до кабинета на д-р Марков.Много искам и аз да ми се вдигне плацентата както на Тюхютумчето.Пожелавам Ви слънце и усмивки, а като се върна ще се отчета! Praynig

# 71
Здравейте коремчета. Исках сутринта да Ви почерпя виртуално с моето среднощно творение за закуска, но така и не успях да кача снимката. Моля Ви за малко указания. Не знам защо не успях да се справя? newsm78
Междувременно ходих от 10.00 ч на ЖК. Пак пародия. Пуснаха ми ПКК, урина, Васерман, и някакви други две, които вече забравих... Както и да е.  #Crazy За последния месец съм качила 4 кг или общо до сега 6кг. Мисля, че е множко Sad ама нали с бебчо всичко е ОК и се поуспокоявам малко. Тежи вече цели 412 гр. На мама великана!  Laughing
Месечинка  Hug
belverde - и аз чакам щъркелчето ти. Доста време е в неизвестност. Пролетта още не го е събудила. hahaha
Ивка здрава и усмихната да Ви е принцеската и много да Ви радва! Hug
idealno_loshata нека следват само положителни емоции. Всичко друго да е останало назад. Hug

# 72
Ивка, честит празник- много хубава дата!! Много здраве и много късмет на не толкова малката вече девойка- ама имаш помощничка- да ти завиди човек. Hug newsm59 newsm67 nbirthday

# 73
idealno_loshata щом си на постоянен договор не могат да те махнат, не се притеснявай.
ely_dream добре дошла Simple Smile
daniela_di стискам палци и да се похвалиш с хубави новини Simple Smile
Аз днес съм решила, че ще ми е ден за готвене, та след малко се залавям, намислила съм цели 3 неща за след обяд, няма да ви ги казвам, да не ви се дояде Simple Smile

# 74
Здравейте момичета ! Пишете ужасно бързо, вече и нова тема сте захванали  Simple Smile. Аз най на края разбраха пола и ще бъде  Момиче. Каката е много щастлива. Моля блонди да сложиш едно розово щъркелче. Иначе последните месеци  от детската все сме болни. А сега на всичко отгоре имат и скарлатина. Моля някой ако има идея да сподели дали не е опасна. Много се притеснявам. Надявам се по бързо да идва топлото време и да се приключва с болестите... Приятни емоции на всички бъдещи мами. Като гледам на доста им предстоят по няколко от най хубавите моменти в живота  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт