Топло слънце вече грее, принцопад ще ни "залее" - Клюки 36

• 17 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
На всички добро утро  Hug Времето е  хубаво,усмивки!  Party

# 16
  • Не от София.
Не можах да заспя,кой ме урочаса,да си признава!!  smile3516
Сега цял ден ще ми е отляво китката,да не си покрай мене..  Crossing Arms
Ама вън е такова хубаво времееее...ша взема да изляза нанякъде,белким се оправя от безсънието!  Naughty

# 17
Илзез, пък после пак си легни. Мен толкова ме мързи, че се чудя дали повече ми се спи или повече ми се разхожда по слънцето... само дето тази дилема изобщо не стои на дневен ред  Tired.

# 18
  • Не от София.
Илзез, пък после пак си легни. Мен толкова ме мързи, че се чудя дали повече ми се спи или повече ми се разхожда по слънцето... само дето тази дилема изобщо не стои на дневен ред  Tired.

Аааа,който има работа,да си я върши!!  Naughty Няма да ми се мотаете и да блеете по слънцето!  Naughty То е за нас-тия,дето сме бачкали цяла нощ  newsm53

# 19
Тя работата да не е заек да избяга  Mr. Green. Лошото е, че точно днес ще ми се вземе акъла  Confused. Ама довечера...мързел  Crazy.

# 20
  • Не от София.
Ти не се канИ за довечера..току-виж младоженецът решил да те изненада с някой предбрачен кекс...аааа,какво ще кажеш,ааа...  newsm53
Той нерешителен ми се види,ама не пречи да си помечтаем..
Дали прави хубав кекс,как ти се струва,Либче?!Какво ти казва женската интуиция  newsm78

# 21
Мале, Фифи, вторник е душа  Mr. Green. Тия петъчни въпроси сега ли се сети да ми ги задаваш? Ще омажа и работа и всичко...  Crazy. Интуицията ми мълчи - той даже и на една снимка не показа, по какво да гадая  newsm78? Ако не го е срам, сам да си каже, ние ще вярваме...  Joy

# 22
  • Не от София.
Ако не го е срам, сам да си каже, ние ще вярваме...  Joy

Няма да изскочи заек от тоя храст...срамежлив е,няма да се похвали...пфууу....ще трябва да чакаме да го изконсумираш и публично да съобщиш..  Crossing Arms
И не мога да ви разбера какво се мотате?!?Всичкото ви уредихме,дето се вика,вий..нищо не подехте!  smile3516

# 23
Е като се срамува, аз какво... Подир мъж не съм търчала в тоз живот, няма и да стане тая Simple Smile. Пък и ми е доста далечко, че да му се Фърля на врата и да му пристана... Mr. Green. Някоя командировка освен да го изненадам  Mr. Green.

Отивам да хапна Simple Smile.

# 24
  • Не от София.
Щяла да хапва  ooooh! Мен кахър ме тресе тука,тя ще хапва!
Ако искаш да знаеш,синът разказва,че днешните момичета били много нахални и се фърляли на момчетата,без да чакат.Ся,не ми се прави на задръстена!Ще му скочиш и това е!  Naughty Ний за едното зрелище живеем тука,няма да ми го проваляте с излишни дърпаници.  Naughty

# 25
Екси , много рано си се събудил ? Grinning

Цели 3 часа преди твоя обичаен час за ставане ! Joy Joy Joy

Диването буха като дърт циганин..Нема спанЙе.. Twisted Evil
Кво да му дам newsm78?Само без сиропи и лекарства..Оф..преди майка му правеше разни илачи..ма ся нема кой,па и не знам..Суха магарешка кашлица..Слушах му дробовете..нищо няма..Писна ми вече..то не бяха атопични дерматити..то не бяха алергии..Дойде ли пролетно време почва да буха кат магаре и нема мира Twisted Evil Twisted Evil

# 26
Екси , аз бих завела детето на лекар ! Peace
Ти не си специалист да го слушаш ...
И изобщо с дете експерименти не правя . Peace

# 27
Щяла да хапва  ooooh! Мен кахър ме тресе тука,тя ще хапва!
Ако искаш да знаеш,синът разказва,че днешните момичета били много нахални и се фърляли на момчетата,без да чакат.Ся,не ми се прави на задръстена!Ще му скочиш и това е!  Naughty Ний за едното зрелище живеем тука,няма да ми го проваляте с излишни дърпаници.  Naughty

Лелееее..оня ден племенника ми беше на гости.На 15 е..а гаджето му на 13..Беше забравил да си затвори скайпа и аз...бе срам не  срам..реших да почета да видя как се обичат младите......
Тя....
-Дървиш ли се?*икий биеш ли си?
Той...
–Стига де..какви са тези глупости..няма да си пиша с теб! Embarassed Crossing Arms
АЗ...
Shocked #Crazy smile3550

Майки,пазете синовете си Joy Joy

# 28
Мамче..права си..Водих го..Чисти дробчета,ама една камара сиропи!Ми не ща па..Казвайте някой бабин илач..

# 29
Аз освен подбел друго не знам .
Моето дете чайове и въобще бабини илачи не признава . Blush

А възможно ли е да е алергична кашлицата ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт