Топло слънце вече грее, принцопад ще ни "залее" - Клюки 36

• 17 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро ! Hug

Пепинце ,

Макче , нищо конкретно не е направила девойката .
Просто се възхищавах на детето на Морги , колко е съвестно и разбрано .  Heart Eyes
Тя каза , че я дресирала от малка , на което аз отговорих , че ако е моята девойка няма да има същия успех , защото просто не се поддава на нищо . Sad
И въобще не става дума за хормони и пубертет .
Тя , откакто е проговорила ми отговаря и противоречи . ooooh!

Тези думи

Пресен пример отпреди няколко часа. Вбесена, че не и разреших "еди какво си" ме поглежда истерясала и ми казва: аз като порасна и ти умреш ще си правя каквото искам  Cry #Crazy

ми ги казва без уточнението като умра , а тя като се изнесе от къщи ! Rolling Eyes
Щяла на секундата да забрави за моите правила и да прави каквото си иска . Crazy

Лек ден и успешна седмица на всички !

# 661
Добро утро http://

Хепи

# 662
Добро утро кафе

Камче, това което описваш е пробвано. Резултата е биене отбой, за момента, леене на крокодилски сълзи, гледане с възможно най-сърцераздирателния поглед, започва се едно леене на обещания от типа: мамо извинявай, сбърках, вече няма да правя така, обещавам, тук вече Оскарите ги раздадохме ... и в момента, в който и простя тя е способна да ми го каже отново, или да направи нещо друго, не по малко нараняващо.
Помня преди време, но не помня вече за какво точно идеше реч, направи нещо, за което я наказах, имахме и разговор сериозен по въпроса, пак със сълзи и сополи, раздавахме пак Оскари за актьорско майсторство, обещания вече нямало да прави така .... е същото нещо, само за него ден го направи 3 пъти  #Crazy #Crazy #Crazy. След третия път я набих, признавам. Кажете ми това мазохизъм ли е какво е? Човешко е да сгрешиш, но не е човешко на пук ли, от инат ли, не знам защо, да правиш отново и отново същото, след като знаеш, че е лошо, и последствията са лоши. Всичко е с подтекст на моята ще бъде, ако щеш ме наказвай, бий ме, говори ми, колкото си искаш, аз ще правя каквото съм си решила. А е само на 6 години! Обещайте, че като стане на 16 и ме вкара в лудницата ще ме посещавате и няма да ме забравите.  Sad

# 663
Добро утро!  Hug

# 664
Макче, много добре ми е познато това с извиненията (Оскари си имаме цял рафт  Mr. Green) и после повторението на същото. Препатили мами на по-големи деца обаче казват, че трябва да продължаваш да говориш, говориш, обясняваш, говориш и след Ен на брой години давало ефект. Виж, за това, че дотогава ще сме станали  Crazy няма лек.  Wink

# 665
Макче , моята девойка пък хич не се хаби да се извинява ! Mr. Green
Винаги тя е права ! Rolling Eyes

Ето , тази сутрин ми е скъсала нервите ! Twisted Evil
На олимпиада е в друго училище .
От вчера искам да й обясня как да пътува , тя все е заета и не ме слуша .
Сутринта , както винаги , я вдигнах с триста зора , в движение ме пита къде да слезе от автобуса , след това поне 10 пъти ми звъня да пита накъде да завие ? Rolling Eyes
Все едно аз съм там и знам къде е ?
Най-накрая питала някаква жена ( било я срам да пита хората  Crazy ) , намерила училището и ми пише смс , че вече е в стаята  :Р .
Сега , пак същите тел. разговори , 108 пъти , как да се прибере обратно . Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И ми казва , че аз съм тъпа и не мога да обяснявам ! Twisted Evil
При положение , че не е искала да ме чуе ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 666
Ох, Хепи  Hug
Не знам какво ще ги правим тези главочки  ooooh!

# 667
  • София
Здравейте

Макче, не давам да влизаш никъде, ясно ли е  Naughty  Hug

Хепи и за тебе  Hug, хич не ви е лесно и на двете.

Аз за моите мога да кажа, че голямата е по-отговорна, малката си ползва ушите, за да си носи обиците  ooooh!. Но обещания, че няма да умра и аз съм ги давала, въпреки че съм имала няколко пъти един и същи сън, че ще умра на 40 и толкова истински и как гледам погребението си отстрани, че имаше период в който го смятах за вярно. Сега да не ми скочите, но не за първи път имам сънища и видения дето се сбъдват, та ми е едно криво и притеснено и това да не се случи  Cry
Иначе и моята голямата си е тръгвала и в пристъпи на ярост съм я "гонила" Sad на вън, щом не и харесва тук и не ме обича и ме мрази. Но сега слава богу ни мина този период. Ама чакам с "нетърпение" изцепките на малката  Confused.

# 668
Макче , Фури Hug Hug Hug

Фури , никакви сънища ! Stop
И Макчето никъде няма да ходи , ами дано поумнеят девойките ! Praynig

# 669
Фури, никакви такива да умираш. Да си редуцираш сънищата в друга посока, не те давам  Heart Eyes Hug
Хепи  Hug и за теб, нали сме сестри по съдба, с тези деца.

# 670
Добро "утро"  Crazy
Кака ви го раздава отпускарка  Party. Наспах се, както си мечтаех  Laughing. Чистенето дето ме чака не съм си го мечтала, но няма да ми се размине...
Не знам като дойде пубертета как ще съм - мъжко и женско наведнъж  Crazy. Отсега неприятните неща им се падат от глухата страна, чудя се да говоря ли, да наказвам ли...не знам. Ако оцелеем да ги видим пораснали, ще разправяме... Wink

# 671
Здравейте  Laughing
Много се оплаквате от сладурите  ooooh!
Или много им се връзвате newsm78
И моя казва "не" "няма" "не искам" ама с малко разговор става работата.Мързи го  ooooh! Не е научен да става, да си приготвя закуска, но вината си е моя  Embarassed
Деца  Heart Eyes

# 672
Бибче , моята умница беше във вашето училище на олимпиада .
И представи си , къде се е мотала из подлеза , че излезнала пред семинарията и ми казва "Аз съм тук пред една църква .  Crazy  Накъде да завия ?" Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ама се оправила , де ...
Само на мен дето ми излезе акъла ... Blush
Следващия път ще знае ! Grinning

# 673
хепи размя ме  Joy
Ще се оправи я, няма къде да иде  Peace
Нали е ваканция, кви олимпиади  newsm78

# 674
Ми не знам , втори кръг по БЕЛ .

То и аз после се смях , ама ми беше свито сърцето сутринта , като я знам каква е блейка ... Crazy
Пък и горда го раздава , срам я било да попита ! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт