Топло слънце вече грее, принцопад ще ни "залее" - Клюки 36

• 17 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Нормално за нейната възраст да е горда  Laughing те сега всичко знаят, и акъл не им се дава  Peace
Но се и оправят чудесно, тъкмо ще опознае Филибето  Peace
Аз бях толкова луда в пубертета  ooooh!

# 676
  • София
Здравейте, девойки, в първия ден на Страстната седмица!

Хепи, ама виж сега - твоята девойка е оправна. Звъняла, питала, ама стигнала за където е тръгнала! Значи програма максимум е изпълнена  Wink Wink Wink Че и на олимпиада ходила ! Но признавам, не ти е лесно никак! Явно ще й търсиш дълго майстора на твоята девойка, ама може пък и живота да я понаучи на туй-онуй и да стане по-сговорчива?
Макче, ама твоята девойка що така негативна? То и у нас има Оскари, не като да сме само бели и добри....
Но по темата за смъртта - моята девойка има страхотен респект и не си позволява да използва такива думи. Преди няколко години в разстояние на няколко месеца почина баща ми и тогавашното ни любимо куче. Тогава колкото и да се стараех не можах да предпазя дребната от първите й срещи с преходността на живота и тя го прие доста разстройващо....И сега съм длъжна и аз да давам клетви, че ще живея докато мноого остарея, че и повече..и когато тя ми разреши тогава ще умирам  Joy Joy Joy Joy
А на последното контролно по БЕЛ не намерила противоположното на "обичам"...щото не се сетила за "мразя"....ма ей такова дете е...Като от друг свят, страх ме хваща да не стане безкрайно беззащитна!  newsm78 newsm78 newsm78

# 677
Добър вечер сладуранки  Heart Eyes.

Аз сега мисля, какви ще ги върша, докато го раздавам мома, защото от утре до петък(живот и здраве) малката ще е при другата си баба.

Поздравления за малките олимпийки   bouquet , а за олимпийските майки - стига сте се оплаквали от децата  Peace, и вие сте били деца  Peace

# 678
ПОНЕДЕЛНИК ......... Sick #Cussing out
искам да набия някоя колежка а другите от страх да умрат мамицата им  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 679
  • София
Добър вечер сладуранки  Heart Eyes.

Аз сега мисля, какви ще ги върша, докато го раздавам мома, защото от утре до петък(живот и здраве) малката ще е при другата си баба.

Поздравления за малките олимпийки   bouquet , а за олимпийските майки - стига сте се оплаквали от децата  Peace, и вие сте били деца  Peace
И аз от утре до четвъртък вечер съм мома..... newsm68 newsm68 newsm68
Мери, що така бойно, бе кака? Кой те удоса? Wink Wink Wink

# 680
Морги мама им ку..и , стовариха всичко върху мен  #2gunfire
Едната в болнични , другата в отпуска и аз съм сама с една която е пълно ку-ку и трудно и се разбира какво говори дори   ooooh! ooooh! и на всичкото отгоре ще работим до петък включително  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire а тогава детска градина няма  ooooh! ooooh! ooooh!

# 681
Риълче, живот викаш Wink

Мери, трепи ги наред, туй кележките са гадно нещо Peace

# 682
Добра ви вечер!
Да се "похваля" и аз, че ме ядосват дребните цял ден. Не стига, че не мога да ги накарам да си приберат боклуците, ами и игрите им са все на заяждане един с друг, боричкане и крясъци. Малката ми отговаря, нагла до безобразие...два пъти я набих  ooooh!. Те ти булка отпуска  Crazy.

# 683
А тъй Либче, бой, бой Mr. Green Аз цял ден се разправям с малкото - извади пръста от устата, онова ми отговаря "не". Пришки ми излезнаха за тоя пръст, но вече зъбчетата почнаха напред да вървят, не знам какво да я правя Twisted Evil

# 684
  • София
Мери, ама твоите кЕлежки ногу гадни, верно..Само  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Либ, колко са големи дребните?

# 685
Пети  Hug Hug Hug Hug щом ме подкрепяш ще ги трепа  Mr. Green Mr. Green
моята на пук ми прави и си лапа праста ( показалеца) а е почти 4тири годишна магарица дърта  Mr. Green

# 686
Не мога да не отбележа, че съм  Shocked колко от вас профилактично възпитават със заплахи за гонене от къщи и шамари. Голяма естетика

# 687
Днес се видях с едни стари кележки, ау как ме изгледаха, ако могат ще ме захапят за врата и ще ми изпият кръвчицата Mr. Green

И какво, до кога ще си лапаме пръстите Twisted Evil Сега я гледам, че си лапнала палеца на крака Joy ooooh!

Фолче, не те разбрах, сигурно щото не съм чела назад, ама какво против шамарите имаш newsm78

# 688
Мери , много гадно са те насадили, особено ако пък ако е умишлено, направо са за  #2gunfire #2gunfire.

А нашият БНД как лъже просто не е истина #Cussing out Twisted Evil. Не, това наистина АЗ не заслужавам да го търпя, но ще трябва да го търпя, щом съм му родила дете.  Crossing ArmsБясна съм. Продължавам да се убеждавам, че ми направи добро, като ме заряза.

Либ, , аз все си мисля, че отпуската не е ли да идеш някъде, не е никаква отпуска. при мен се получаваше от печката - на мивката и обратно. Не че съм имала възможности за почивка де.

Пеп, ние сме на 4год, и постоянно ръцете са ни или в носа или в устата, аман вече. Ама се успокоявам, че са бели кахъри.

# 689
Риълче, а зъбите как са ви?

Общи условия

Активация на акаунт