Топло слънце вече грее, принцопад ще ни "залее" - Клюки 36

• 17 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Наде, ама тя моята от петгодишна сама си прави закуска, става, оправя си леглото и така...Аз дори не я усещам кога се е изнизала от стаята....Аз съм от немския тип майки - от рано да се учат да правят всичко сами! (Е, вярно, че до средата на втория срок дремех с нея по математика - ама вече и това го прави сама, само инглиша остана - ама там няма кой да я научи просто...)
 Ако знае, че има да прави нещо - сама става и го прави...Смятай, че вчера сутринта без никой да я кара е писала домашно по БЕЛ...Аз бях ей така  Shocked Shocked Shocked Даже и аз не бях толкова съвестна навремето.... Joy Joy Joy Joy

Мери, да доди някой и у нас - че за гостите трябва да се прави туй-онуй, а и мен ме мързииии.....

Хепи, а униформата не ти ли излиза н-пъти по-скъпо?! Аз един суичър взех само - 40 кинта..А ако трябваше пълна униформа няколко пъти...нямаше да сколасам...А и не обичам да я гледам в едни и същи дрехи...аз навремето искрено и лично мразех синята престилка... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601
Мога да ви завидя как ставата доброволно толкова рано...
Доброволно някой друг път!  Crazy  Tired

Може да е Цветница, но за мен е поредният трудов ден. Rolling Eyes Чистене, готвене, пране, тез' три работи. Crazy Плюс един превод.  Peace Плащам си с лихвите вчерашното безделие.  Mr. Green

Морги, браво на детето, че е самостоятелно и толкова съвестно от малко!  Peace   bouquet

# 602
Морги , не знам за скъпо , униформата ( цялата ) беше 140 лв. Ще я носи и догодина .
Но ако трябваше да купувам маркови неща , щеше да е повече ...

Завиждам ти за съвестното дете ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
  • Не от София.
Добър ви ден,дами...Бързам да поздравя,да не ме обвинят пак,че не го правя  Flutter

Мак,много да нацелуваш снахичката от мен.Щях да й пожелая късмет,ама при положение,че ще се сродява с нас,явно го има  Crazy така че остава другото-здравичка да ни е,с любов обградена и Бог да я пази  Heart Eyes

Морги,аз нямаше да ти го нацепвам,душа..нали сме от управляващата партия с тебе,ама другите хиени ме подведоха  Embarassed Карай де..едно нацепване като не понесе кака,за какво говорим  hahaha

Камче,какво прави брат ни,бе?  newsm78 Нашия Максимилиан вече е любимец всеобщ,най-вече мой.Все ми се навира и ме търси и аз съм разтопена от кеф..ама максимално!!Особено нощем-като ми се гушне,не смея позата да си сменя,да не го събудя.. Heart Eyes Обаче не иска да си спи в готината къщурка,да му се не види...  Thinking даже почти не влиза в нея,само бута тия топчета,дето са й закачени,поиграе си и се омете на двора..Камче,да й кажеш на адашката,че софиянчето му отиде акъла да гони мухи и пеперуди по двора..луд става.  Crazy

Хепи,Пепи,как сте,кукумявчици сладки?   smile3525

Мери,ако не си разбрала от хвалбите ми,да спомена пак-аз ходя на фитнеееесс!!  Flutter Чувствам се преизпълнена с енергия,стегната и по-лека..мммм...Даже ставам крива ако нещо ми се провали и не мога да отида...не вярвах,ама на..така стана!Аз и спорт!!  Rolling Eyes

Бибс,купи ли си крем,душко?Язък,че си далечко,щяхме да махаме гащи по моловете двете...аз по магазини не обичам да ходя,ама кафенца...книжарнички..

Риълче,да не му се обадиш днес на БНД?Утрепвам те!  Naughty

Ааа,и честито на празнуващити,деее...аз следобед отивам на дамско парти по тоя повод...ама сега ще ставам,че манджи ме чакат,пералня да пусна...дворчето де си премета..еееххх,ако даваха сливи за смет-като мене нямаше да има  smile3534

# 604
  • София
Хепи, нашата униформа излизаше към 200 лв. цялата...ама то няколко блузи трябват и поли/панталони щото се цапат  newsm78 newsm78 и нямаше да го издържа....
Но аз пък моята съм я научила, че във втората употреба има единствени бройки, които друг няма да види облечен с тях и тя се кефи...за сега...Но пък тя е Козирог - спестовна до последната стотинка, така че няма все още залитания по марки. Добре, че и в училище още не си ги надмерват марките. Чувам, че някъде от първи клас започват с това  Cry..Макар, че като я тресне хормона не знам дали ще е толкова съвестна и пестелива. Wink Wink Wink

Фифи, кака не едно, много нацепвания е понесла....Ама понеже девойките взеха много да знаят..На метеж върви работата, да знаеш! Трябва да стегнем редиците  smile3521 smile3521 smile3502 smile3502

# 605
Фифи, сакън, няма да му се обадя. Той и без това постоянно си набива някакви филми, че съм искала да се събираме. То, че ми е малко акъла, малко е, но чак пък толкова  Naughty.

# 606
Камче, какво прави брат ни, бе?
Фифи, глезльо ти казвам, ама нечовешки - също като брат си, като гледам! Wink Само ми се вре да го галя, истински мъркащ терорист, не приема "не" за отговор. И всяка сутрин ме буди с мъркане.  Mr. Green Но освен това е страшен бандит! Краде чорапи, троши мазилка от стените, изяде ми дъската за гладене и само ми се катери по бара, печката и мивката.  Crazy Но иначе на вид е истинско ангелче.  Mr. Green  smile3531

# 607
  • Не от София.
Фифи, кака не едно, много нацепвания е понесла....Ама понеже девойките взеха много да знаят..На метеж върви работата, да знаеш! Трябва да стегнем редиците  smile3521 smile3521 smile3502 smile3502

Ей затуй си много права-дисциплината е велико нещо!!  Naughty Само казваш-и ги почваме!!  bowuu

Риълче,виждам,че още ти тежи раздялата,та затуй те предупреждавам.  Heart Eyes

Абе,какво против имате униформите??Аз се моля да ги въведат при нас,ама повечето родители скочиха..май за пари ставаше въпрос  newsm78 Ама ако си мислят,че пръскам по-малко по дрехите,с които ми се конти нашия  ooooh!
Ние вчера си направихме малка разходка до южната ни съседка...ядохме дюнери с агнешко месо..ама страааашни!!  smile3521 Накупихме и малко дрешки...доволна съм,общо взето  smile3502

Фифи, глезльо ти казвам, ама нечовешки - също като брат си, като гледам! Wink Само ми се вре да го галя, истински мъркащ терорист, не приема "не" за отговор. И всяка сутрин ме буди с мъркане.  Mr. Green Но освен това е страшен бандит! Краде чорапи, троши мазилка от стените, изяде ми дъската за гладене и само ми се катери по бара, печката и мивката.  Crazy Но иначе на вид е истинско ангелче.  Mr. Green  smile3531

Ясно...също като брат си  Joy Нашият ми одра кожените столове  #Crazy Ама не смея много да му се карам,че и чувствителен го раздава- повиша ли му тон,ме гледа с едни очииии  smile3518 та да ми стане съвестно и да му се извиня после...гнида малка!!  smile3506

# 608
Морги как го постигна това с детенце  smile3501 smile3501 малеее трябва да се взема в ръце с моето  Embarassed
Купих Фиф, толкова пари пръснах  ooooh! ooooh! ooooh!
Сутринта едноо слънце, сега гръмотевици-егати и времето  Crossing Arms

# 609
  • Не от София.
Бибке,колко пък пръсна?!Нали за един крем отиде само?  newsm78 Ей затуй трябваше да съм ти наоколо-аз през повечето време съм  много стисната и щях да те възпирам от ненужни покупки  Peace

Мойто лапе и то става само и си оправя леглото,ама единствено на това съм го научила-иначе закуска го мързи да си прави..макар да твърди,че не бил гладен.В редките случаи,когато съм станала преди 7 часа и му правя,я излопва набързо,значи пак казвам-от мързел не си прави.Ако ще,де-нали му давам пари за закуска  Crossing Arms

При нас слънцето продължава с пълни сили!Да влизам да се къпя и да набивам из центъра,а?  newsm78

# 610
  • София
Морги, супер си я научила. Определено трябва да вземаме пример от теб, за да не станем герои в рекламата на ДСК.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Моя ако не го юркам да закуси сутрин, после купува някакви измислени сандвичи предимно от мак доналдс, а те са със съмнително качество.

На вън се опитва да завали. Егати гадното време, само чака да дойдат празници и хоп се разваля.  #Cussing out #Cussing out

# 611
Мерси Heart Eyes Фиф, за разбирането  Hug

За униформите в училище - на мнение съм, че са полезни от гледна точка на това, че според мен голяма част от агресията на децата се дължи на финансовите възможности на родителите. Money А в детска възраст едно от най-комплексиращите неща е да "не си като другите". В смисъл, че ако нямаш дънки за 200 лв, телефон за 500 и т. н. трябва да изпъкваш по някакъв друг начин. И тогава май идва агресията.  Peace
И пак от къде тръгнах, че къде отидох... исках да кажа,, че носенето на униформи може да омекоти поне отчасти дразгите между децата на тема маркови дрехи.  Peace

# 612
  • София
Наде, ти си козирог като мен - как не си го постигнала до сега? При мен просто няма пет-шест като трябва да се върши нещо...Е, като дойде време за лигавене - също толкова екстремно го правим! Снощи до 12,30 сме се лиготили и хилили в леглото на дребната. Просто щях накрая да изпадна от леглото от щуротии. Но когато е за сериозни неща настава ред и дисциплина. А и от друга страна много говорим с дребната и си обясняваме нещата - защо трябва да се прави, какво става ако не се прави. То, аз и затова си смених работата, за да имам повече време да й обръщам внимание. И най-важното - сигурно такова дете ми се е паднало, знам ли? newsm78 newsm78 newsm78 Но! Да не забравяме - пубертета тепърва предстои! Като го минем и него и стане поне на 18 тогава ще съм си отдъхнала  Wink Wink Wink Wink

Аааа, тази седмица е кратка..отсега предвкусвам мотане по молове  smile3508 smile3508 smile3508 с госпожицата. Вече набелязахме и план за Великден - всеки ден какви ще ги накъдрим!

Риълче, това с агресията не е точно така. Нашият клас е супер агресивен и ще бъде разформирован заради това. Но не се дължи на марковите дрехи, а на невероятната лигня на част от децата+заети родители+тезата "нали училището ще ги оправи"...Така, че не съм съгласна, че това е ключът от палатката точно...

# 613
!

Риълче, това с агресията не е точно така. Нашият клас е супер агресивен и ще бъде разформирован заради това. Но не се дължи на марковите дрехи, а на невероятната лигня на част от децата+заети родители+тезата "нали училището ще ги оправи"...Така, че не съм съгласна, че това е ключът от палатката точно...
Не точно, но отчасти и в известна степен, иначе за безсмислието на БГ образование не ми се започва да пиша, че мога роман да натъкмя.  Peace

# 614

Общи условия

Активация на акаунт